Hej på er från mobilen! Min dator har nämligen gett upp på mig. Den befinner sig just nu hos IT-teknikern på skolan och kämpar för sitt liv. Alla blogginlägg jag planerat åt er kan därför försvinna helt. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt ifall det dröjer med kvalitétsinlägg någon vecka framöver, fruktansvärt!

Jag dör inte här, jag lovar. Vi hörs igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

♥ This post contains sponsored links. By clicking these you support me as a blogger and it does not cost you a single dime! ♥

Amber knitted sweater from GinaTricot / Belt from Gucci / Molly highwaisted jeans from GinaTricot / Shoes from Claudia Ghizzani / Earrings from GinaTricot / Phone case from Ideal of Sweden (adlink)

Liquid lipstick SUEDE från NYX i färgen "Kitten Heels" (adlink) ♥

Likes

Comments

@rebecca_stella living my dream life on Instagram

Godmorgon på er! Just nu sitter jag på bussen fullkomligt dränkt i regnvatten. Har ju ca. 10 minuter till bussen och idag var vädergudarna inte på min sida helt enkelt. Så är det ibland. Längtar tills jag får körkort hallelujah, blir nästan lite peppad på att plugga teori nu.

Sitter här och tänker på varför alla verkar vara på så himla dåligt humör idag? Busschauffören sa inte ens godmorgon (okej godmiddag men ni förstår vad jag menar) och han sitter ju ändå inomhus i värmen. Själv är jag taggad på att shoppa idag efter skolan. Har photoshoot i veckan (när det inte regnar) och längtar tills ni får se mina nyaste inköp!

Förresten känner ni någon fotograf i Helsingborg som skulle vilja ha photoshoot med mig i utbyte mot exposure på mina sociala medier? Min mamma är en fantastisk fotograf, det är inte det, men eftersom jag går i skolan i Helsingborg och hon jobbar långt ifrån så blir det liksom inga #ootd bilder i flödet längre. Är fortfarande en bit ifrån att kunna köpa en DSLR åt mig själv. Allt på lönen går åt kläder just nu haha. Det kallas att investera!

Likes

Comments

Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut. To the FULLEST DELUXE! Vill du blir påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna på www.carledmond.com eller i deras butik i Åhlens City, Stockholm den 22 september.

Likes

Comments