Header

Fick knappt någon sömn inatt och huvudvärken gjorde det inte bättre när jag vaknade imorse... Så det blir ingen skola idag, spenderar dagen i sängen istället med favvofilmerna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ush hörrni, har dragit på mig en ordentlig förkylning, kände redan i lördags att det var på väg... och det blir bara värre och värre, kände mig lite febrig när jag höll på med tvätten. Så i skrivande stund ligger jag i sängen, kollar på inspiration till rummet och lyssna på POTC musik. Har ni sett teaser trailern för den nya Pirates of The Caribbean, blev så taggad så kommer nog inte nöja mig med musiken utan det får bli en av filmerna istället nu när jag tänker på det. Lite te på det också så är nog inte förkylningen länge kvar! 

Likes

Comments

​Hörrni *fangirl scream* allas lilla älskling har äntligen släppt sin singel, This Town.... Blev tårögd så fort jag hörde den, så himla fin!!! 

Likes

Comments

Igår fick jag idén om att åka till Botaniska trädgården i Göteborg, mamma hade inte mycket val än att åka med, "Jag tänkte att vi kunde övningsköra och fota, två flugor i en smäll", att använda övningskörningen brukar funka väldigt bra hihi. Vi gick runt i ungefär två timmar, blev inte många bilder, nästan alla blev likadana då det mest intressanta att fota är blommor,blommor och kanske någon fin sten.

Likes

Comments

Man kan lugnt säga att Felix är mycket mer villig att vara med på kort än Pepzi... Så fort jag riktade kameran mot honom hittade han något annat mycket mer intressantare, inte ens en pinne kunde få honom att titta in i linsen, ja ja, nästa gång blir det det gamla hedliga sättet, godis! Då ska jag allt få till bilder på hans ansikte rakt fram.. 

Likes

Comments

Detta måste vara världens bästa och finaste klubba... För varje såld klubba går 50 kr till Ung Cancer och stödjer deras jobb. Kommer med stolthet springa runt på plan med denna stickan! 

Likes

Comments

​Mina OH MY GOD I WANT för September, målet är att iaf ta tag i mig själv och få hem något av dessa godingar... Något som dock är på väg hem är min mobil, förhoppningsvis kan jag hämta den redan imorgon. ÄNTLIGEN

Likes

Comments

The Balm's Mary-Lou Manizer & Too Faced Love Flush

Dessa två passar perfekt till både vardag och fest, jag älskar att bara slänga på mig min highlighter och gå ut.

Min rouge är i färgen Love Hangover, dessa två kan ni köpa på tex Cocopanda eller Sephora. 

Likes

Comments

God dag på er! Kom nästan precis hem efter en mindre jobbig dag i skolan. Var på min nya kurs idag - FOTO! Idag handlade det mest om grunderna på kameran och skillnaden på olika objektiv, det var verkligen jätteroligt & så fort jag kom hem så satte jag på kameran och testade de olika sakerna vi pratade om. Första offret (som ni ser på bilden) blev mitt kaffe med VANILJ soja mjölk. Superduper gott så det kan jag verkligen rekommendera! Vikings också

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 6825826416"

Likes

Comments