Header

Torsdagen var underbar! Då solen låg bakom tjocka moln i vår stad bestämde vi oss vid 12 tiden för att åka till Puerto De mogan. Där åt vi en god lunch och sedan solade vi vid havet. Stranden var jättefin, vattnet var helt klart och himlen var jätteblå. Jag fick även köpt en parfym, en solhatt, en fotlänk och en jättesnygg klänning. Idag bär det hemåt, vill inte lämna solen och värmen men att få pussa på pojkvännen igen kommer inte bli fel. Men nu ska vi ut och sola vid poolen in i det sista för vid 11 tiden kommer bussen som ska ta oss till flygplatsen.

pussar och kramar

Min torsdagslunch plus efterträtt.


(Detta skulle publiceras vid 09:00)

Likes

Comments

Igår blev det inte alls mycket sol. Fick sol i ungefär en halvtimme vid 11 tiden men sen blev det mulet resten av dagen. Den mulna dagen fick helt enkelt gå till shopping. En strandklänning, en fin blus och en snygg basic Adidas T-shirt fick jag med mig hem. På kvällen kom en regnskur och jag fick internet till en liten pratstund med pojkvännen.

Idag är det strålande sol och inga moln så det blir solpressning. Får hoppas på att jag idag och imorgon får till den där riktigt snygga brännan för på lördag morgon hämtas vi upp av bussen som tar oss till flygplatsen. Men nu ska jag utnyttja solen in i det sista.

pussar och kramar

En bild från gårdagen efter att regnet lagt sig.

Likes

Comments

Igår blev det solning vid stranden och en god pizza till lunch.

Idag har vi shoppat lite då det är lite mulet, inte kallt men inte så jättemycket sol. Vi får hoppas på att det spricker upp.

pussar och kramar

Likes

Comments

Gårdagens middag var underbar. Vi lyckades hitta en jättemysig restaurang längst med vattnet. Personalen var jättetrevlig och rolig. Jag beställde räkor i vitlöksolja och bröd med aioli till förrätt. Till varmrätt tog jag en oxfilé, mums och till efterrätt en black & white (choklad och vaniljglass) med jordgubbar. I allmänhet hade både jag och mamma en jättetrevlig kväll tillsammans med min morbror och hans fru. Mycket skratt och många roliga samtalsämnen, det märktes när vi kom hem någon gång efter 12. Då insåg vi att vi suttit på restaurangen tillsammans med dom i 6 timmar.

Just nu väntar vi på en buss som ska ta oss ner till stranden som ligger ner mot staden. Vi tänkte även titta i lite butiker och käka någon god lunch.

pussar och kramar

4 bilder från kvällen.

(Detta skulle publiceras 10:00)

Likes

Comments

Igår efter att vi solat tog vi en sväng till shoppingcentret som ligger nästan bredvid vårt hotell. Jag hittade ett par shorts och två par tröjor inne på Zara. Hittade även en snygg bikini.

Idag har vi solat och badat. Just nu väntar vi på taxin som ska ta oss ner mot stan. Vi ska nämligen möta upp min morbror och hans fru för att äta middag. Vi kommer antagligen kolla i lite fler butiker när vi väl är där nere.

pussar och kramar

Likes

Comments

Igår kom vi fram till hotellet och la oss i solstolarna direkt. Fick en bra liten grund så att jag inte bränner sönder mig idag. Vi åt en god middag och fick även köpt lite frukost och så vidare till idag. Både jag och mamma är jättenöjda med hotellet och miljön, det är fräscht och fint. Bra väder har vi och inga moln eller regn i sikte.

Btw så gör jag en video under hela resan så att ni på söndag kan få se lite mer hur min resa har varit.

Hoppas att ni har ett bra påsklov, pussar och kramar!

Lite smakprov på hotellet med tre bilder som jag tog igår.

Likes

Comments

Detta är en typisk vardagsfrukost för mig. Idag "lyxade" jag dock till det lite med att pressa min juice själv, blev supergott. Apelsinerna var perfekt mogna och nästan söta, 3 apelsiner behövdes för nästan ett glas.

Idag är det onsdag vilket innebär att skoldagen blir väldigt lugn. På onsdagar har vi nämligen bara svenska, slöjd och bild x2. Efter skolan blir det gym tillsammans med Josefine och Nellie men nu måste jag kila iväg till skolan, ha en fortsatt bra onsdag.

pussar & kramar

Likes

Comments

Instagram@emmapeson