View tracker

Hello!

Så då var en till dag slut eller ja nästan iallafall, idag har jag suttit tillsammans med mitt sa-lag i Kista på biblioteket där och vi ska dit imorgon också för att göra klart allt inför gruppredovisningen på fredag.

Jag har dock haft en dålig dag, har liksom inte varit mig själv rent humörs mässigt och att jag blivit irriterad för allt men det kan ha att göra med min inställning till hela grupparbetet också ;). Det har varit mycket nu de senaste veckorna speciellt när mamma blev inlagd och att de inte kunde hitta vad som var fel och sen då skolan på det. Jag har kanske inte varit super nöjd med min grupp och det har inte direkt underlättat.

När jag kom hem från kista så åt jag middag med mamma och pappa samtidigt som jag fick reda på att Malin och Richards resa hade blivit inställd vilket suger för deras del men de ska försöka hitta någon annan resa istället.. Efter maten var det dags för den dagliga promenaden och då kom alla känslor igen, jag började gråta från ingenstans och det var skönt att bara låta tårarna rinna längs med kinderna. Jag behöver sådana dagar/kvällar ibland. Det kanske inte är så roligt för dem runt om mig men ibland får man fasiken vara ego och bara tänka på sig själv.

Nu får jag bara hoppas på att jag känner mig bättre imorgon men annars är det väl bara att bita ihop och vara "ärlig" mot gruppen och säga som det är med en dålig dag sen är det en ännu mer privat grej som jag också är lite nere över eller ja jag hade förväntningar som jag inte har fått besvarade på det sättet jag hade hoppats men vi får se. Tiden för de förväntningarna går ut på söndag tror jag om jag inte får något tillbaka innan det.

Nu ska jag försöka sova lite så att jag förhoppningsvis känns bättre imorgon

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så denna vecka var intressant!

Jag hade skola två dagar och har pluggat där emellan vilket självklart inte var jätteintressant eller roligt heller för den delen.. Jag och Sanna var ute på vår sista promenad innan hon flyttar vilket hon gör på torsdag, vi pratade konstant i nästan en timme om det som "hänt" från mitt förra inlägg. Det är fortfarande något jag vill hålla för mig själv då jag är på samma "ställe" som när jag bloggade sist.

I torsdagskväll fick mamma feber vilket inte är speciellt bra när man har fått cellgifter och det är ofta ett tecken på att man har någon form av infektion tror jag. Så mamma och pappa åkte in till akuten efter att mamma hade pratat med en jour läkare och hon är fortfarande kvar på sjukhuset eftersom hon har haft febertoppar, höga infektionsvärden och lågt antal vita blodkroppar. Så jag har spenderat min helg på sjukhuset, i fredags tog det oss närmare två timmar att åka dit pga bilköer när det egentligen borde ta typ 30 min. Vi hoppas på att hon ska få komma hem imorgon dock.

Nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att sova, jag hade tänkt gå upp ganska tidigt imorgon även fast jag är ledig. Jag har lite planer för imorgon så vi får se om jag hinner med allt jag tänkt.

Likes

Comments

View tracker

God morgon!

Sitter just nu och väntar på att gå till bussen för att åka till skolan. Jag har en ganska konstig dag idag, först seminarium mellan 11:30-13:30 och sen en halvtimmes rast innan det är föreläsning till klockan 16 vilket är segt. Det betyder att jag alltså inte har någon naturlig lunchrast om man inte ska äta innan 11:30 vilket kanske är lite tidigt när man sen slutar 16. Vilka problem jag har haha!!

Annars har det inte hänt så mycket sedan jag bloggade sist, jag har avslutat 2 kurser och är då inne på terminens tredje och näst sista kurs vilket är ganska skönt, det betyder att det är ledighet snart eller ja om typ 5 veckor!!

Jag har haft VFU vilket var roligt, jag var med 1-åringar! så himla söta :) Mamma har fått sin sista behandling vilket är nice.

Sen har det hänt en till sak som jag inte riktigt vill dela med mig av än då jag inte vet vad som kommer hända med det som har hänt.. haha så förvirrande men det handlar återigen inte bara om mig utan det finns en till part inblandad men det är oklart vad som händer här näst haha fortfarande oklar.

Nu ska jag ta och avsluta för att börja göra mig iordning för skolan!

Likes

Comments

Hej på er!

Det var några dagar sedan jag bloggade igen, jag har inte haft något intressant att skriva om då jag haft / har VFU under veckorna och bara slappar på helgerna, förra helgen firade vi två kusiner och sen på söndagen slappade vi hemma.

Denna helg var det lite mer fart i men ändå inte, igår åkte jag och pappa till Media markt för att kolla på ett par hörlurar, jag provade dem och blev typ kär. Det ända "problemet" var priset på dem så jag bestämde mig för att jag skulle tänka över om dem verkligen var värda det. Det fanns ett par kvar i den färgen jag ville ha men jag tänkte att ingen skulle åka dit och köpa dem men så fel jag kunde ha. När vi kom tillbaka var dem sålda, de var slut på elgiganten i hela Stockholm men jag hade tur och det fanns ett par kvar på Media Markt i gallerian inne i stan. Jag köpte dem och jag älskar dem, det blev ett par Beats by Dre solo3 i rose gold.

Efter det mötte vi upp Malin för att gå till Waterfront som är ett hotel och konferens där Ung Cancer hade pärla, pengarna som de tjänar på att sälja dessa armband går till Unga 16-30 åringar som har/haft cancer för tex resor eller rehabilitering men även till stipendier och till anhöriga tror jag. Dessa pengar är alltså riktade mot det "roliga" och inte mot forskning.

Detta är något som jag kommer att göra igen helt klart, fuck cancer armbanden finns att köpa på ungcancer.se och kostar runt 100kr tror jag. Där finns även information om man vill delta vid nästa pärltillfälle i olika städer.

Likes

Comments

​Alltså det är redan torsdag kan vi ta ett moment till att denna vecka sprungit iväg..

Jag har VFU denna vecka och 2 veckor och en dag till efter det så totalt 16 dagar denna gång. Jag är på en ny förskola men med samma handledare vilket är skönt, det är fler personal som är samma som tidigare vilket också är skönt. Jag är på en småbarnsavdelning vilket är ganska krävande men även roligt. Man blir ju smått galen på att man inte får några svar när man pratar med dem hehe men samtidigt ät det mysigt med alla kramar man får även om de är täckta i snor :)

Nu ska jag ta och försöka sova, jag var uppe klockan 5 imorse men har sovmorgon imorgon haha måste kliva upp vid 05:50 så det är ingen lång sovmorgon men man får ta det som erbjuds ;)


Likes

Comments

​Asså can we take a moment för Little Mix nya singel Shout out to my ex, jag var lite tvek på den när jag hörde den första gången igår.

Det ryktas att den är skriven till/ om Perrie Edwards ex Zayn Malik som var med i One direction  till för typ 1 och 1/2 år sedan. Ryktena beror på texten som låten börjar med

This is a shout out to my ex...
Heard he in love with some other chick
Yeah yeah, that hurt me, I'll admit
Forget that boy, I'm over it
I hope she gettin’ better sex
Hope she ain't fakin’ it like I did, babe
Took four long years to call it quits
Forget that boy, I'm over it

Guess I should say thank you
For the "hate yous" and the tattoos
Oh baby, I'm cool by the way
Ain't sure I loved you anyway
Go 'head, babe, I'mma live my life, my life, yeah


Source: http://www.directlyrics.com/little-mix-shout-out-to-my-ex-lyrics.html

Asså jag menar han har/hade en tatuering som skulle föreställa Perrie vilket då är referensen till "the tattoos" , de var ett par i 4 år vilket också nämns samt att Zayn uppenbarligen är tillsammans med Gigi Hadid vilket då är referensen till Heard he in love with some other chick. Men vad vet jag haha...


 Nej men annars då? Idag började min andra VFU kurs, jag är på en ny förskola med helt ny inskolade barn vilket är lite kaos men det ska bli spännande. Så nu har jag 15 dagar kvar. När jag kom hem så åt jag middag innan jag gick ut för att gå, hehe var rädd för att stöta på en Clown också då någon hade sett någon som var utkläd i helgen. 

Likes

Comments

1: Vad har du på dig? Svarta jeans, en grå t-shirt och en svart kofta på det

2: Någonsin varit kär? Nej
3: Någonsin haft ett jobbigt break up? never
4: Hur lång är du? 156
5: Hur mycket väger du? 69
6: Några tatueringar? Nej, men vill göra en
7: Några piercingar? Jag har hål i öronen, 1 i vänstra & 2 i högra samt navelpircing
8: OTP? ​Eh hittade att det betyder one true paring, vet inte vad som menas med det haha.. 
9: Favoritprogram? Jag är som en pensionär och älskar bakprogram hehe och tunnelbanan är en klassiker varje torsdag :)
10: Favoritband? One Direction & Little Mix
11: Någonting du saknar? New York, Thailand och sommaren typ.
12: Favoritlåt? You & I, Little Things, Perfect ( allt 1D), A.D.I.D.A.S, Black magic, treat you better, Closer och Dancing on my own.
13: Hur gammal är du?20 år
14: Stjärntecken? Vattuman
15: Någonting du letar efter hos en partner? Personlighet och typ fina ögon..
16: Favoritmotto? Det som inte dödar det härdar haha låter brutalt men det är något som följt mig genom livet..
17: Favoritskådespelare? ​Jag har ingen favorit tror jag..
18: Favoritfärg? Mörkblå, grå, svart och ljusrosa
19: Hög eller låg musik? HÖG!
20: Vart går du om du är ledsen? Antingen ut och går eller till min säng
21: Hur lång tid tar det för dig att duscha? Beroende på om jag tvättar håret eller inte men mellan 10-20/25 min.
22: Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? Jag är så seg på morgonen så typ 2 timmar
23: Någonsin varit med i ett slagsmål? Nej
24: Turn on? Oh jag vet inte, typ ögon och personlighet här också och sen måste han vara längre än mig men det är inte så svårt ;)
25: Turn off? Om han är allmänt äcklig, rökning går fet bort
26: Anledningen till att du började blogga? Verkade kul och jag ville använda den som en dagbok ish 
27: Rädslor? Jag är rädd för fåglar och sen har jag en förmåga att tänka på alla konsekvenser saker kan få, när jag var mindre vägrade jag åka båt för jag var säker på att den skulle sjunka..
28: Senaste saken som fick dig att gråta? Jag kollade på " if i stay" men kunde inte kolla klart för att jag grät men för något som hänt liksom irl så var det på Cypern när jag fick reda på att mamma inte skulle ha något hår när jag kom hem...
29: Senaste gången du sa att du älskade någon? Det var nog ett tag sedan...
30: Meningen bakom ditt blogg-namn? Ehm, mitt för och efternamn inte nån mening så direkt.
31: Senaste boken du läste? Pojken som kallades det
32: Boken som du förtillfället läser? Pojken som kallades det har typ halva boken kvar.
33: Senaste programmet du såg? Desert mästarna
34: Senaste personen du pratade med? Min mamma.
35: Förhållandet mellan dig och den senaste personen du smsade med? Min bästa kompis
36: Favoritmat? Tacos eller allt grillat typ
37: Plats du vill besöka? Jag vill åka tillbaka till USA sen vill jag åka till Grekland,England och Färöarna

38: Senaste platsen du besökte? Vårdcentralen för mamma hade tappat sitt armband där.
39: Är du kär?  'Nej
40: Senaste gången du blev förolämpad? Oh det var länge sedan
41: Favoritsmak på godis? Choklad eller surt
42: Vilka instrument spelar du? Inga
43: Favoritsmycke? Jag har ett halsband som jag haft hela mitt liv med 2 berlocker på, en med mitt namn och en med mitt stjärntecken som jag fick ärva av min farmor då hon fyller år dagen innan mig.
44: Senaste sporten du spelade? Nu spelar jag ingen sport men jag har spelat fotboll och innebandy.
45: Senaste låten du lyssnade på? Nobody Compares- One Direction
46: Favorit raggningsreplik? Hahaha jag har verkligen ingen
47: Har du använt den någon gång? nej har ju ingen.
48: Senaste gången du var med någon? Jag är ju med min familj varje dag men kompis mässigt utanför skolan så är det typ inte sedan Cypern då jag haft mycket i skolan.
49: Vem borde svara på de här frågorna nu? Alla som vill

Likes

Comments

​Äntligen helg! Det är ungefär vad jag känner just nu, jag hade planer på att ta sovmorgon till 9 vilket är ganska sent för mig haha för bara 2-3 år sedan såg man inte skymten av mig innan 10 tidigast. Men man ändras och morgnar antar jag, men istället vaknade jag 07:40 och var pigg även fast jag somnade runt 1.

Istället för att kliva upp ur sängen låg jag kvar och kollade youtube och läste fanfics på watpad jag är besatt av att läsa dem. Jag snittar på 1 per dag beroende på hur långa och hur många kapitel det är. Det är väldigt många som är sjukt bra skrivna och även fast jag vet att det bara är på hittat så känns det så verkligt haha..

Mellan 9-11:30 skrev jag på min tenta så jag tror att jag är klar med andra frågan så nu ska jag arbeta mig igenom den första frågan och sen skriva en didaktisk slutsats men det tänker jag ta tag i imorgon. Jag har dessutom till torsdag klockan 17 på mig så jag ska ta god tid på mig med att läsa igenom och kolla så att jag har med allt som krävs. 

Vi har hunnit till Ikea där jag köpte en lampa och en ljusslinga som jag ska sätta upp alldeles strax, nu resten av eftermiddagen blir bara chill hemma, jag ska fortsätta med mina fanfics haha läser en nu som jag är helt fast i. Den handlar om Harry Styles haha I love that man <3 

Jag ska försöka bli klar med mitt rum så jag kan visa er före och efter bilder, jag är verkligen nöjd med hur det har blivit hittills.

Likes

Comments

God kväll på er, det är redan tisdag och det känns som dagarna bara går så fort nu och som att de går in i varandra innehållsmässigt.

Idag har jag pluggat, jag har gjort iordning 2 redovisningar som jag ska ha denna vecka och jag hoppas och tror att jag tänkt rätt eftersom man måste få godkänt på de två för att få lämna in hemtentan. Jag ska bara försöka fixa en powerpiont tills fredag och sen tror jag att jag är redo.

Jag var ute och gick i ca 1 och 1/2 timme vilket var skönt, jag behövde komma bort hemifrån ett tag.. Jag ska försöka ta mig ut imorgon och resten av veckan också hehe. Jag älskar att bo nära naturen

​Det är verkligen så himla vackert, alla årstider har sina fördelar och alla fina färger på löven är helt klart bland det bästa med hösten :)

Nu ska jag försöka sova då jag ska upp tidigt imorgon.

Likes

Comments

​Tjenare!

Jag ligger just nu i sängen och kollar youtube och är lite avis på min syrra som ska på Justin Bieber imorgon..

Jag har varit ledig idag så jag har jobbat på lite skolgrejer som jag kommer behöva göra i helgen också tror jag. Vi har två redovisningar nästa vecka och jag är inte speciellt förbered på någon utav dem och man måste få godkänt på dem för att få lämna in tentan så börjar bli lite nervös.. Men det ska nog gå bra, jag ska kolla ena uppgiften med en kurskompis imorgon och sen ska jag försöka hitta tid under helgen men det kan bli svårt. 

Sen har jag någon ledig dag nästa vecka och sen måste jag börja på tentan som ska in om 2 veckor och det här är att vara sent ute för min del, jag brukar typ vara färdig vid detta laget haha. Nej men jag ska ta tag i den under nästa vecka och läsa all litteratur som jag inte har läst än.

Åh har ni hör Niall Horans nya låt, This Town asså jag älskar den. Jag hade såklart hoppats att det skulle ha varit One Direction men musik från en av dem får duga innan de kommer tillbaka, vilket jag hoppas på att de ska göra. När jag ändå skriver om 1D så kan jag ju ta upp Harrys tidnings omslag samt bilderna och artiklarna i Anotherman. Jag har inte läst den själv för jag tror inte man kan köpa den här men vet inte säkert. Jag dog lite när jag såg bilderna, de när han har kortast och längst hår är enligt mig snyggast. Men den där jäkla shokern som ser ut som ett hundhalsband( eller ett annat för den delen ;) )ser ju för jävlig ut haha.

Nu ska jag försöka sova innan jag ska upp till skolan imorgon :)

Likes

Comments