Den här bilden tog jag när vi var i Kroatien, den sista kvällen på en strand restaurang.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Idag blev jag sista dagen inlagd här i Linköping. Det har varit en lugn dag idag då jag har ätit mest i brist på annat. Mamma rabblar upp alla mina störningar som psykoser, paranoia, misstänksam, och anorexia. Det är människor här med alla möjliga diagnoser och livserfarenheter. Själv känner jag mest hemlängtan. Bra att det meste ungdomar här i alla fall:)
Ta hand om er och varandra
Kram Emma☺️

Likes

Comments

Hej alla läsare! Idag har jag bråkat med båda mamma och pappa.. igen. Det är inte direkt någon nyhet då jag väldigt ofta bråkar med dom. Och det slutar ofta med att jag ångrar mycket av vad jag har sagt. Jag försöker verkligen däremot att få ut all min frustration genom träning. Jag sprang cirkus 5 km idag plus att jag körde lite crossfit träning utomhus. Det gick jättebra tills jag sa till mamma och Stefan att de har stora problem. Alltså varför säger man så? Är det mig det är fel på? Jag ångrar djupt att jag sa så. Alltså det finns så mycket ånger. Förlåt mamma<3
Det är superviktigt att förlåta sig själv också.
Ta hand om er och varandra.
Kram Emma

Likes

Comments

Hej! Det här är mitt första inlägg och det ska jag diktera till att skriva om min skolstart. Jag ska nämligen börja om ettan då jag först valde naturvetenskapliga programmet men blev sjukskriven i februari p.g.a depression och jag har varit inlagd tre gånger under sommaren. ( inte ett optimalt sätt att ha lov..) Det var hur som helst skitjobbigt och jag fick prova många olika mediciner och många bilresor fram och tillbaka till Västerås, sedan här sedan Linköping. På månad blir jag ÄNTLIGEN utskriven! Jag det är jag så himla glad och lättad för. Att vara inlagd är nog det tråkigaste som finns då det enda man gör är att äta, pussla lite, sova och kolla på tv. Om man har tur får man gå på en promenad. Moving on.

21 Augusti börjar skolan och jag längtar kan jag bara säga! Det ska bli så himla roligt att få dansa under lektioner och slippa allt för svår matte som bara gör mig utbränd. Matte 1b och så vidare är det nu. Dans och matte är mina favorit ämnen men även engelska och SO. Av någon anledning så har jag alltid haft lätt för skolan och därför har jag pushat mig själv lite extra för att få toppbetug men det har bara slutat illa. Dans och musikär det bästa som finns. Just nu lysnnar jag mest på Ariana Grande, Beyonce och coldplay samt Justin Bieber. Topplistan; long story short. Jag har köt lite nya kläder också som jag tänkte visa er.

<33

Likes

Comments