Header

Har sett på en del bloggar att flera har gjort en "Dagens" och jag tyckte det va lite kul så tänkte varför inte göra det själv.

Dagens humör: Idag är en väldigt bra dag, känner att jag vaknat på rätt sida och är väldigt lugn och inte alls stressad som jag brukar vara.

Dagens borde: Jag borde verkligen städa mitt rum, alltså verkligen stor städa.

Dagens frisyr: Bara rakt och tråkigt men jag orkar verkligen inte fixa mitt hår speciellt mycket när jag bara ska till skolan.

Dagens smink: Idag har jag faktiskt inget smink på mig då vi hade smink lektion i skolan och jag skulle vara modell.

Dagens klädsel: Bara helt svart klädd, svarta "läder" byxor, en svart långärmad men guld knappar längst ner på ärmarna, ett par uggs och min busnel kappa.

Dagens planer: Idag är ju en vanlig skoldag och efter det så ska jag bara hem och mysa ner mig i soffan framför idol.

Dagens tråkigaste: Att jag slutade halv 5 :/

Dagens vill ha: Jag vill verkligen ha nya kläder. Faktiskt så har jag inte speciellt mycket kläder och jag gillar typ inget av det jag har, och de kläder jag har går inte ihop tillsammans. Riktiga i-landsproblem kan man ju säg hihi :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredags middagen fick bli på Golden Cave för varken mamma eller pappa orkade laga mat och jag är VÄRDELÖS i köket (jag har alltså lyckats bränna vatten haha). Innan de var vi och hämtade våran nya bil som nu har blivit pappas lilla bäbis som han aldrig slutar prata om hur nöjd han är och hur bra den går och bla bla bla, ni vet pappaor ;)

Efter middagen åkte jag och kolla lite innebandy med mina kompisar och därifrån drog vi in till stan för att kolla på bio och såklart blev det IT. Jag är troligtvis inte den bästa med om att bedöma skräck filmer för jag klarar inte av att kolla på skräck överhuvudtaget. Inte ens Scary movie som är en komedi...
Jag sket på mig och klarade verkligen inte av att kolla hela tiden så jag satt med min hand för ansiktet och läste om hur folk har blivit friade till på Facebook, hihi :-)

Likes

Comments

Hej och välkomna kompisar!

Som ni förmodligen redan har förstått så har jag bestämt mig för att starta en blogg. Jag har haft blogg tidigare men då var jag väldigt liten och var inte speciellt seriös. Själv läser jag massor med olika bloggar och tycker det verkar vara extremt kul man att driva en blogg så jag tänkte varför inte starta en egen.

Jag heter då Emma jag är 17 år och bor i Stockholm. På min fritid spelar jag innebandy så jag tränar en hel del, jag brukar också vara med kompisar och hitta på en del roliga saker. Självklart går jag i skolan också, jag går som sagt mitt andra år på Real gymnasiet här i Stockholm och jag läser till stylist, vilket är extremt roligt.

På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, vem jag är, vad jag gör, hur mina dagar ser ut och mode för det är något som jag brinner för.

Jag hoppas ni tycker det här kommer bli lika kul som jag :p

Likes

Comments