Tankar

Satt och kollade igenom lite bilder från i somras, inser verkligen hur mitt liv ser annorlunda ut?? Har helt andra vänner och bara en bättre tillvaro i livet typ haha. Tappade många vänner under sommaren/hösten som jag tyckte var jobbigt då såklart men nu är jag bara tacksam att allt som hänt har hänt så jag vaknat typ. Känns som jag sovit länge men vaknade någon gång i november typ, haha fattar ni hur jag menar?

Har verkligen kommit nära dom vännerna jag velat ha kvar och lärt känna nya personer som jag verkligen gillar.

Är så tacksam för alla fina människor jag runt om mig just nu, ni är bäst<3

Är verkligen glad över hur mitt liv ser ut just nu, allt rullar på. Ska även till Norge om mindre än en månad. Ska stanna där i 5 veckor och leva life typ. Ska bli så skönt att komma bort.

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Här får ni en liten update i bilder om vad som hänt (ätits) sen senast.

Firade alla hjärtans dag med Josse, vi var hemma hos mig och lagade god middag sen såg lite på film och senare på kvällen fick vi besök av Pontus. Har även haft två prov i veckan, ett om isar och ett receptionsprov! Tror båda gick helt okej trots inget plugg menmen, hoppas på det bästa.

Igår hade vi en is-utflykt på sjön. Var livrädd innan för isen var så blöt men det gick jättebra och var faktiskt väldigt roligt!! Jag är väldigt bra på skridskor sen innan haha så långfärdsskridskor var ju no biggie. Efter det fick vi slutade så då åkte jag hem sen somnade jag i 5,5 timmar (??) vaknade vid 22 tiden och gjorde lite middag sen somnade jag om vid 12 och lyckades sova till 10.30 idag, haha asså hur sjukt?? det är jättelänge ju!

Men till idag då, Fredag, jag var ledig idag vilket var väldigt skönt. Gjorde lite frukost sen tvättade lite och fixade bara med sådana saker. Pontus hämtade mig vid 1- tiden och vi for en snabbis till stan för han skulle handla något så jag följde med som sällskap bara. Ikväll så skulle jag umgås med några från klassen och vara hemma hos Jonna för att spela spel och mysa bara, men jag fick värsta dippen efter jag ätit och la mig i sängen sen dess har jag inte kunnat kliva upp.

Hatar hatar hatar verkligen då jag gör såhär men jag tappar liksom all energi och lust att göra något på 1 sekund. Det droppar verkligen från 100 till 0 direkt. Ska kolla på fifty shades of grey nu och äta lite glass sen sova, börjar jobba kl 10 imorgon! Puss

Likes

Comments

Vardag

Hej! Igår var jag som sagt hos Jennifer, det var bara jag, Josefine, Fanny och Jennifer där så det var jättemysigt!! Vi spelade lite spel och myste bara. Sen blev vi sugna på att gå på fest så vi tog bussen till stan där Rasmus hämtade oss, festen var inte så kul haha. Vi drog ganska snabbt, jag och Josefine åkte till Donken för lite mat<3 sen hem till Emilia och sen ville vi överraska Julia med att stå utanför hennes lägenhet men hon var inte ens hemma haha. Vi knackade på fönstren och allt sen då jag ringde henne så var hon inte ens hemma :(
Vi kom hem vid 2 tiden och somnade ganska snabbt. Nu ska jag packa lite flyttlådor så hörs vi sen, puss

Likes

Comments