Tankar

Hur ledsen får man bli innan man måste ta tag i allt? Hur länge får man vara ledsen? När kommer alla krav tillbaka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag, Tankar

Hejsan! Jag mår väldigt dåligt just nu och därför uppdaterar jag inte. Händer Massa saker i mitt liv så jag hinner inte ens tänka eller bearbeta. Hej så länge!

Två bilder från bättre tider haha

Likes

Comments

Vardag

Mamma släpade med mig ut på en cykeltur för någon timma sen, var extremt otaggad men det känns skönt nu efteråt då man fått lite luft haha. Vi for på ÖoB och köpte lite chips också, Love chips!
Vi har gjort lite pizza nu också som tidig middag, gjorde med banan, skinka och curry sen en vegetariskt bit till mig. mums!

Nu måste jag plugga lite, PUSS

Likes

Comments

Vardag

Åååh igår var så kul!!! Vi var hemma hos Amanda med nästa hela klassen sen vid 11 tiden kom robert haha. Kom hem vid Tre inatt, hade så ont i magen sista timmen. Kramper verkligen, men sen så släppte det lite och då kunde jag sova. Nu ligger jag i sängen och nyss ätit lite soja Nuggets och kollar på AHS, PUSS

Likes

Comments

Tips

Det här är vad jag gjorde till middag iförrågår. Jag gjorde dom första i videon dom som ska bli som "buffalo wings". dom blev helt okej, dom blev inte så krispiga haha, det man hedde på skulle bli hårt och som en panering men mina blev inte riktigt så med dom var goda ändån. Jag åt mina med pommes och saltade tomater.

​Vad äckligt det ser ut på bilden haha, men visst ser det lite ut som riktigt kyckling? 

Likes

Comments