Favorit i repris! Kan ju inte annat än påstå att jag rullade hem ifrån Greasy Spoon igår! Kan varmt rekommendera deras hot chocolate! Den är som grädde i mun<3

Söndag, idag ska mor och jag bara vara hemma i vår lilla pluggstuga och dricka kopp efter kopp av kaffe! Underbart. Sedan ska jag försöka få till ett sista gympass innan veckans slut för att få springa av mig lite efter allt stillasittande.

I veckan ska jag besegra två gympass, middag med en gammal vän och imorgon ska jag faktist vara ledig ifrån skolan! Ska nämligen träffa en person för att bolla lite tankar, Kul! Ser fram emot veckan och ska verkligen försöka tillbringa en extra tanke till mina relationer. Träffas på en fika eller bara ringa och prata 30 minuter i telefon <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Trots att det bara gått några dagar efter jullovet hade jag myror i brallan 10 minuter strax innan klockan slog två och vi fick sluta. Idag ska jag inget mindre än att hälsa på min farmor, få ett grymt benpass avklarat och umgås med min kära mor<3. Hela helgen ska spenderas med henne och vi har en massa roliga saker inplanerat. Hon är extremt saknad!!

Denna vecka har min hjärna snurrat på högvarv! Det är nämligen så att jag har varit med om många katastrofer i mitt iv. Men det flesta inträffade aldrig. För så är det. Gud vad jag kan grubbla och överanalysera saker och ting helt i undan. Jag vet inte hur många gånger jag lämnat ett klassrum och satt mig själv betyget F innan jag äns hunnit höra lärarens omdöme. Förberett mig på omprov i flera veckor för att sedan när jag får tillbaka provet har mer än godkänt? Detta är något det lär bli ändring på. Sluta oroa mig över saker jag inte kan göra något åt och lägga den energin på rätt saker!

Ha en bra dag, hörs


Likes

Comments

Oj hörni, vilken dag. Produktiv och uppskattad! Dagen inleddes med att alarmet går igång klockan 07:00 för att sedan ligga kvar i sängen och njuta av att ej behöva stressa iväg till skolan. Skönt! Jobb var det som stod på agendan idag för att sedan kunna beta av ett grymt gympass, middag och sedan avsluta kvällen med Bio <3 Underbart! Verkligen såå lyxigt att en vardag kunna åka in och spendera lite tid tillsammans med pappsen! och oj vilken energi kick man får av det. Massa planering och prat om framtiden och även en hel del kloka, tankefyllda ord sagda ikväll. Full med energi och bara en massa possetiva tankar till det kommande året!

Detta var min sista lediga dag och imorgon kickstartar vi igång vårtermin! Att skolan börjar igen är ingenting jag direkt deppar över. Ska bli skönt att återgå till rutiner och få träffa mina underbara klasskamrater<3Likes

Comments

Vaknade av att klockan slog 10.00!

Oftast så brukar jag att vakna med en extrem ångest över att ha sovit bort en stor del av dagen när jag istället kunnat gjort en massa vettiga saker. Men ibland måste man släppa taget och unna sig själv dessa sovmorgonar för att sedan dagen efter kunna vakna upp piggare än någonsin. Jag knallade upp ur sängen och möts av en glad kanin som kör rallyrace runt omkring i vardagsrummet! Han gör mig alltid på lika gott humör <3 Morgonen fortsatte med gröt och en kopp kaffe, som avnjöts i min faaarligt sköna säng!

Idag är dagen då jag ska ta vara på ledigheten. Det är okej att ibland sitta inne och gosa ner sig framför sin dator med en riktigt bra serie! Dessa dagar behövs dem med! Right?

Ha en bra dag

Likes

Comments

Tänk dig ett pärlhalsband. Ett snöre du trär på med pärlor som ska symbolisera din kunskap igenom livet. Sista pärlan trädd och ditt halsband är skapat, livets bekräftelse. Här kommer du få följa min vardag i skapandet av mitt egna pärlhalsband. Där vissa pärlor kommer att skimra mer en andra.

Mitt namn är Emma, jag är 16 år gammal och pluggar mitt första år på gymnasiet inom ekonomi. Jag bor i en tätort lite utanför Stockholms stad tillsammans med min underbara familj. Jag ser bloggandet som en utmaning och en utav alla dess pärlor på mitt blivande pärlhalsband! 

Välkommen

Likes

Comments