Drar till med en skrytbild. Jag var på gymmet för första gången på typ 4 månader igår.

När jag kom hem från skolan idag var jag så trött att jag somnade direkt på soffan. Har haft så mycket i skolan hela veckan, jag gillar att ha mycket att göra och är sällan trött på eftermiddagarna. Men i natt sov jag så fruktansvärt illa att jag slocknade direkt. Vaknade och känner mig fortfarande helt slut i hela kroppen, plugget får skjutas fram till imorgon. Jag har lärt mig att även om jag borde plugga är det ingen ide om motivationen och orken inte finns i kroppen, då kommer jag ändå inte framåt.
Från idag är alla papper kring praktiken inlämnad, ska bli så spännande att snart få veta vart jag ska vara, handledare, verksamhet, allt ni vet. Är inte dags förrän i januari, men alltid kul att veta så jag kan gotta mig i det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När jag vet att ett tentaresultat är ska levereras på dagen, kan jag lätt uppdatera skolans sida sådär tusen gånger i minuten. Miss noll tålamod. Efter att jag i runda slängar uppdaterat sidan dom där tusen gångerna, var äntligen hemtentan återlämnad! Ett VG sa hej och med ynka 2 poäng från full pott är jag dundernöjd.
Väl hemma sjönk jag ner i soffan med kaffekoppen, nöjd och glad över att helt kunna släppa ytterligare en kurs. Jag som går och grubblar över tentorna enda till resultatet är tillbaka älskar känslan av att kunna slappna av och veta att det är ett bekymmer mindre när resultatet kommer tillbaka, förutsatt att det är godkänt då. Men peppar peppar, hittills har allt varit det!
När min bästa kille hade med sig rosor hem till mig, kan dagen inte bli bättre!Likes

Comments

Idag vaknade jag helt på fel sida, nackont, mensvärk, ont i kroppen, tjurig, regnigt ute, fortfarande så ont i tänderna att jag inte klarar av att äta någonting. För att sammanfatta, grinig som tusan satt jag mig i soffan, hungrig för att jag knappt lyckas få i mig någonting. Alltid när jag blir så bitter börjar jag sakna alla de som bor långt ifrån mig, därför bilden från när vi var i Stockholm och träffade på mamma. Fick ett slag av "shit vad kul", vi drack öl på en irländsk pub i väntan på bordet på en restaurang där vi blev kvar till de stängde.
Ibland är det okej att vara grinig och less. Det gäller bara veta när det är dags att sluta tjura, efter lite musik som piggade upp mig kom jag på, det är ju bara en månad kvar till jag får träffa hela familjen i Stockholm igen! Inte så dumt. Mitt halsonda försvann ju faktiskt under helgen och när man tittar på alla löven och vinden är det rätt mysigt ute. Jag åt äppelpaj till frulle och drack te, nämen lyllo mig som inte kan äta något annat!
Nu är det inte långt tid till dagens föreläsning kring ungdomskriminalitet drar igång.

Som mamma alltid sa till oss när vi var små - jaja, du kan ju säga till när du tjura färdigt.

  

Likes

Comments

Igår gott folk skrev jag min (antagligen) sista salstentamen på socionomutbildningen, jag är halvvägs igenom hela programmet och snart går jag ut på praktik under flera månader! Alltså lyllo mig! Jag är så spänd och förväntansfull.
Efter tentan igår var jag hos tandläkaren och ändrade om ställningen i munnen. Nu är alla tänder inkopplade och jag har så ont att jag inte kan tänka på något annat. De tidigare gångerna har det släppt till dagen efter, men idag hänger det ihärdigt kvar. Kan inte vänta tills det är klart, eller åtminstone till alla tänder i under raden står på ett rakt led. Har en helg med arbete framför mig, som inte känns så farlig jobbig. Det som peppar mig är längtan efter att få boka massor av nöjen, jag kan aldrig få nog, hopplös! Men hur kan man inte när det finns så mycket roligt att göra och uppleva ?

Likes

Comments

Fick för mig att jag inte kikat in för att jag inte hade något att dela med mig av. Så läste igenom det senaste jag skrev om och insåg att tvärtom så hade jag alldeles för mycket att berätta att det istället inte blev något alls. Jag jobbade så galet mycket de sista veckorna att när jag väl kom söderut i vårt avlånga land var alldeles slut och bara ville njuta. -Vilket jag också gjorde.
Efter att varit hemma hos svärmor i knappa veckan och blivit omhändertagna till max, fått avkoppling med badande, öl i solen, lite värme och bara skratt, kändes det som att alla de där veckorna som hade varit kämpiga under sommaren var som bortblåsta. När jag sen fått vara hemma hos familjen en vecka på det kan jag knappt komma ihåg något annat av sommarens jobbiga dagar, då  alla andra hade semester och jag jobbade alla soltimmarna.
Jag bestämde mig också i sommar för att bli en lite nöjdare människa, vilket jag bara kan rekommendera till andra. Snacka om att man blir gladare när man får sätta ner foten och säga till sig själv att -nu är du glad och nöjd. Vipps så var man glad och nöjd inte svårare än så.

Nu drar skolan igång igen och jag är förväntansfull för termin 4 av socionomprogrammet. I mitten av hösten har jag läst hälften, Dogge har precis kommit in på sin utbildning, vad bra vi har det! De vi saknar nu är en egen lägenhet, men i studentstäderna är det ju så gott som lyxvara.
Nu framöver händer det så mycket spännande och roliga grejer så att vara något annat än nöjd hade  varit galet. Men ett steg i taget i helgen åker vi söderut och så hjälpa till att flytta, då får vi bo på hotell och ha det gött. Tydligen tyckte inte Saaben att det var en lika trevlig ide, han börjar trots allt bli gammal och trött.- Men än får han inte ge upp. Så i veckan ska han till farbror bildoktor, dom ska få byta någon grej, kunde inte vara mindre insatt i vilken eller hur.
Likes

Comments

Tänk vad lite ledighet kan göra själen gott. Efter många dagars jobb hade jag min första lediga dag igår och idag börjar jag inte förrän sent. Idag vaknade jag helt utvilad och tog mig en joggingtur innan solen gassade allt för hett. Sen har jag fått njuta av den gassande solen sträck läsande av en bok. Var tvungen att stanna upp njuta av ögonblicket och känna mig avis över de som har betald semester och kan göra vad de vill alla sina semesterdagar.
Nästa vecka kliver jag in på arbetsvecka 6/9. Inte så långt kvar till jag och Dogge också får njuta av några lediga veckor. Om en vecka idag sätter jag mig på ett plan till Tyskland och det kommer bli fantastiskt!

Man får längta till den lilla typen av ledighet som semestervikarie.

Likes

Comments

Just nu kretsar allting kring jobb, försöker jobba så många timmar jag kan och den lilla ledig tiden hoppas vi på solsken. Vilket sällan händer men ändå!
Jag är så nöjd över min arbetsplats, att jag trots som vikarie får ta mycket plats, ansvar och vara delaktig i det jag kan. Är nu inne på vecka 4/9, hälften snart gjord!

Dogge hänger för det mesta på blocket, han har blivit besatt av motorcykelannonser. Kan jag i och för sig förstå efter att fått det efterlängtade kortet i sin hand.

Bokade igår flygbiljetter till en färd söderut i början på augusti. Det blir en lite "släktsammanträff" då vi har fått lov att besöka mormors barndomshem för en dag. Ser fram emot det väldigt mycket, jag är rätt fascinerad av historia och berättelser. Lockar ännu mer när det är en person så pass nära mig som får berätta sin barndomshistoria. -Spännande.
Efter den svängen kommer jag att jobba knappa två veckor till innan jag enligt planer flyger till Småland.
Att inrikes piloterna har arbete, kan dom tacka mig för, haha. Skämt å sido, men har flugit något fruktansvärt mycket det senaste halvåret. Men jag gillar det. Jag har skrivit det någon gång förut, men jag känner mig alltid lite ball när jag är på resande fot, ingen vet vart jag ska förutom jag.

Háde!

Likes

Comments

Long time no seen.
-Ute blåser och regnar det hela tiden.
-Vi hade en dundertrevlig midsommar i Härnösand.
-Jag har bokat resa till Tyskland för att hälsa på Lydia, dubbeltumme upp.
-På Fredag ska jag söderut för inte lika roliga omständigheter.
-Jag har jobbat 2,5 vecka av 9 och tiden trillar på snabbt.
-I November ska vi gå på Betner när han kommer hit, det blir skoj.
-Försöker planera så mycket sommargrejer som det går när det regnar konstant.
-Jag har fortfarande inte fått tagit årets första dopp.​​

​​​​​​​​​

Likes

Comments

Har haft flera toppen veckor i södra Sverige, fått åka båt, grillat, solat, fått bilen ordnad, ätit mat vid bryggan, druckit vin, ölat, bakat, sålt gamla grejer, fikat, snackat mängder av strunt, student, träffa vänner. Har gjort så mycket under så kort tid, det fyllde hela mig med ny energi till en sommar full utav arbete. Allting har inte varit positivt, men att få vara nära och kära under denna tid gjorde mycket gott ändå.
Som sagt väntar nu jobb för hela sommaren och att få tjäna pengar. I helgen, aka midsommar är vi bjuda på Härnösand sommarstuge mys, ser framemot det mycket. Dogge och jag har sagt att vi ska stanna i Sverige i sommar och uppleva den svenska sommaren som är fantastisk. Hoppas på så pass väder att man kan bada något inom snar framtid, fortfarande inte tagit första doppet!

Idag klarade Dogge sin uppkörning för MC och är idag en nöjd innehavare av MC-körkort. Så fruktansvärt glad för hans skull och så som han väntat och längtat efter att få köra motorcykel, kan knappt någon förstå! Han förtjänade det kortet så mycket!

Likes

Comments

Tänk att nu bara några dagar senare sitter jag mängder av min söderut, väntar på att Dogge ska vakna och dagen kan börja. Opponering häromdagen gick över förväntan och jag fick rätta till mindre slarvfel stavmässigt och sen är termin tre godkänd. Härligt!

Nu är vi i Tingsryd, där Dogge är uppvuxen. Jag är superglad, jag har totalt gått in i semester Mood, att bara få glida runt och äta gott, prata strunt, fika, promenera osv är ju livet. Plugget är helt färdigt och släppt ( måste lägga rapporten på lådan bara ) och jag börjar ju inte jobba förrän om två veckor, flytten är så gott som över och känslan av att bara kunna leva hakuna matata, i nuet, carpa diema lite är bra gött.

När vi ätit frukost ska pappa Dogge och Dogge hjälpas åt att ordna med våra små nedslag vi fick på bilen vid besiktningen för någon vecka sen. Smidigt att känna folk som kan, är duktiga och villiga att hjälpa till, sist och inte minst blir det ju mycket billigare. Jag är dock helt lost vad gäller bilar och är bättre på att titta på!

Likes

Comments