Header

Idag är det alla hjärtans dag. En dag då man, ska sprida extra mycket kärlek och visa uppskattning för de människor som finns omkring dig, men det är lika viktigt att göra detta alla andra dagar också. I detta internetgalna samhälle är det så lätt att tappa bort sig i sociala medier när likes, följare och kommentarer verkar betyda mer än att visa uppskattning. Det är såå viktigt att ta vara på de goda i livet och fokusera på det som är viktigt här i livet, kärleken till dina nära och kära. Jag tycker personligen att alla hjärtans dag är aningen överskattad med presenter hit och rosor dit, så jag försöker istället vara lycklig över att jag är frisk, har tak över huvudet och att jag har så fina människor omkring mig. Men eftersom det ändå är alla hjärtans dag så vill jag passa på o hylla en fantastisk människa som gjort sååå mycket för mig här i livet.


Maja min Maja.
Tack för att du alltid är med mig i mina dumma beslut. Och tack för att våra dumma beslut alltid resulterar i stört roliga minnen. Och ja... tack för alla gånger du vinglat genom stan tillsammans med mig, skrattat med mig tills magarna vikt sig och för alla gånger du trott på mig när jag känt mig som värst. Ibland känns det som att du känner mig bättre än vad jag själv gör - och jag älskar dig för de. Jag vet att 2016 var ett så tufft år för dig på alla sätt, men lova mig att du kommer att göra 2017 till ditt år. Lova mig att du kommer att le mer och att du ska försöka hitta det goda i allt. Lova mig att du äntligen ser dig själv som den fantastiska person jag vet att du är och som du visar för mig varje dag att du är. Du är så jävla konstig men samtidigt så fruktansvärt jävla bra. Detta är såå cheesy men du förtjänar de. Sluta aldrig va dig själv, för du är tamigfan de bästa jag har i livet. GILLAR DIG, happy valentines.
"You make being friends as easy as breathing" <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Weheartit @emmapasschiier


Ännu en icke händelserik dag i mitt numera allt för tråkiga och gråa liv. Klockan ringde halv 8 och jag kände mig mer död än levande när jag ålade mig ur sängen. Efter en veckas influensa med feber, hosta och halsont from hell så var jag allt annat än pigg. Tog mig sedan till skolan för att traska runt på framtidsmässan och försöka spela intresserad av alla människor som viftade med broshyrer om högskolor till höger och vänster men kände mig mest stressad och ångesten kröp sig närmre inpå. 1 timma senare var jag hemma igen och satt med näsan i matteboken, gav dock upp mitt tappra försök till att förstå någonting alls rätt snabbt, typiskt mig!


Just nu snurrar mina tankar bort och mina framtidsplaner och drömmar känns fan längre bort än någonsin. Skolan går trögt och jag vet egentligen inte riktigt vad jag gör, försöker plugga men det slutar alltid med att jag gör något annat istället och sedan får ångest för att jag inte pluggade istället. Varför är det alltid så?

Det känns som att jag bara sitter och kollar på hur de flesta i min närhet bara lyckas så himla bra, med skola och annat och att dem redan vet vad dem vill och vad dem vill åstadkomma, medan jag är här och inte har en aning, medan de känns som om jag är här och bara vinkar hejdå till alla mina drömmar. Tankarna och ångesten bubblar över och jag får en klump i magen. Jag vet att de krävs så himla mycket av mig nu resterande månaderna innan studenten och jag vet inte hur jag ska finna kraften till att orka ge mitt bästa. Jag är såååå rädd för att bli äldre, så rädd för att ta ett kliv in i vuxenlivet och så rädd för vad framtiden har att erbjuda. Jag lever på hoppet om att, allt löser sig i slutändan. Det är så viktigt att ta vara på livet och leva de till fullo när man har chansen. Jag bara hoppas att jag på något sätt hittar kraften, som jag vet att jag har, till att orka ge allt nu sista tiden, för det är såå lite tid kvar och jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte gör de. Livet är för kort och tiden går så himla snabbt och det ger mig sån ångest.


Likes

Comments

Instagram@emmapasschiier