Header

Jeans - Levis // T-shirt - Zara // Jacket & Hat - H&M // Shoes - Din sko // Watch - Larsson & Jennings

Hej finisar!
Idag har jag haft en ledig dag, vilket varit sååå skönt, haft några intensiva dagar på jobbet med mycket varuplock och städning. Jag jobbar för övrigt på Rusta för ni som undrar, trivs väldigt bra där, sjukt härliga kollegor och bra cash haha, vad mer kan man begära?

Jag tog mig en skön sovmorgon imorse och har sedan under dagen bara varit runt på lite ärenden med mamma. Jag kom nyss hem från en behövlig power walk och ska snart stoppa i mig lite käk. Annars idag har jag inte gjort så många knop vilket faktiskt vart riktigt härligt, inga måsten, de behövs ibland!

Hoppas ni haft en härlig dag trots det fortsatt gråa och trista vädret.
PUSS E

Likes

Comments

Off shoulder top - Nelly.com // Kjol - H&M // Klocka - Michael Kors // Skor - Nelly.com // Väska - Valentino

En favorit outfit från min & Senads helg i Göteborg, älskar väskan, blir en sån fin färgklick till en annars rätt färglös outfit. Den är från Valentino och är en av alla fina presenter jag fick på studenten.

Likes

Comments

Kjol - Lindex // Skjorta - H&M // Skor - Vans // Klocka - Michael Kors

Storstan, Liseberg, hotell, middag, shopping... Ja, så spenderade jag och Senad två dagar i Göteborg, sjukt mysigt att åka iväg bara vi två och samtidigt få byta miljö lite och att då få komma till Göteborg är ju perfekt, älskar den staden och allt som den innefattar.

Är nu tillbaka på hemmaplan och spenderar dagarna som officiellt arbetslös, haha? Känns så konstigt men samtidigt skönt på ett sätt, att slippa stressa fram något och bara ta saker lite som de kommer. Men imorgon (Måndag) ska jag på arbetsintervju, spännande att se om de kan leda nånstans. Hoppas ni alla mår toppen och att ni njuter sista dagen/dagarna innan skolorna drar igång.

PUSS E

Likes

Comments

Friyay

Efter sommarens sista jobb-pass mötte jag upp Senad på stan, vi gick sedan till gymmet och körde ett grymt bra och effektivt ryggpass (se förra inlägget), hunnit köra igenom hela kroppen denna vecka vilket känns väldigt bra, skönt att vara tillbaka igen efter några dagars förkylning. Efter gymmet åkte vi och handlade, städade och lagade tacos. Mätta och en aning slitna båda två sitter vi nu i soffan och kollar på New Girl, har ni sett den? Om inte, gör det. Så SJUKT rolig!! Förövrigt, sjukt skönt med helg och att sista jobb-passet för sommaren är över, mindre kul att nu behöva söka nytt jobb och att vuxenlivet börjar bli på allvar.. fy vilken ångest haha.. men det får vänta tills om 1 vecka eller 2, har lite roliga saker däremellan som väntar.

Hoppas ni får en härlig kväll och en bra start på helgen.
PUSS E

Likes

Comments

Latsdrag med stång
- 1 set x 12 reps, 20 kg (uppvärmning)
- 1 set x 12 reps, 25 kg (uppvärmning)
- 3 set x 12 reps, 35 kg
Ett tips är att du kan variera ditt grepp, breda latsdrag = grepp bredare än axelbrett, standard latsdrag = grepp i axelbred position, smala latsdrag = grepp smalare än axelbrett.


Sittande kabelrodd
- 2 set x 12 reps, 25 kg
- 1 set x 12 reps, 30 kg
- 1 set x 12 reps, 40 kg

Enhands hantelrodd
- 3 set x 12 reps, 7 kg


Cable rope rear delt rows (..eller med enklare ord, baksida axlar/övre delen av ryggen)
- 3 set x 12 reps, 12,5 kg
Tänk på att va rak i ryggen samt hålla huvud och överkropp stilla,det är baksidan som ska jobba, inget annat.

Rakarmade latsdrag
- 3 set x 12 reps, 10 kg
Tips: Jobba med fina repetitioner, detta är en isolationsövning (isolationsövningar = övningar som engagerar färre mindre muskler) och dem ger alltid bäst träning med vikter som du kan hantera väl och där du jobbar med full muskelkontakt.

Min outfit
Tights - Gymshark
Sportbh - Bring Sportswear
Linne: ICIW
Skor: Nike roshe run

Likes

Comments

Instagram@emmapasschiier