Header

Hej

Vilken härlig eftermiddag i stallet

Likes

Comments

HEJ ALLIHOPA


Vilken fantastisk helg jag har haft! I Lördags bestämde jag och Martin oss för att rasta bilen och köra upp till vår medlem Malin i Stenugnsund. Eftersom vi aldrig träffats på riktigt så var det lite nervöst när vi var framme och skulle träffas in real life. Men så onödigt att vara nervös för Malin är en fantastisk tjej som varmt välkomnade oss hem till henne. Vi hade en jättebra dag tillsammans och hittade på massa saker samtidigt som vi lärde känna varandra.

Valborg började med solsken. Jag vaknade tidigt och skyndade mig ut i stallet där jag träffade på Kattis. Hon skulle hoppa så hon frågade om jag ville vara med vilket jag inte tackade nej till. Till en början gick det riktigt bra. Cornelia var fin och hoppade bra. När jag skulle hoppa ett litet mini "titthinder" kom vi fel på hindret och jag kom ur balans och då valde Cornelia att bocka av mig. Det gick helt ok men när jag sen skulle hoppa ett annat litet hinder kraschar vi i hindret och går omkull. AJ säger jag bara. Idag har jag så ont i min kropp, känns som träningsvärk gånger tusen. Är hemma från jbbb och har suttit i soffan hela dagen.


Valborgskvällen spenderades hemma hos mina kusiner med grillning och lekar. Vi hade en jättetrevlig kväll trotts att jag mådde skit och fick vara mycket stilla. Men bara att få lov att hänga med glada människor gör så mycket.Likes

Comments