Header

Idag var jag och mamma iväg en sväng på Lidl där jag fyndade 6 stycken superfina bodys, 2 par byxor och 6 par strumpor till bebis för bara 280 kr. Supernöjd!

Dem söta "I Love mom/dad" strumporna kunde jag inte låta bli att köpa inne på H&M när vi gick förbi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Torsdag och ny vecka, dock inte vilken vecka som helst! Utan idag är det redan halvvägs med vår bebis i magen.

Helt galet att man redan går in i vecka 20 och Gud vad tiden springer iväg. Men jag är så otroligt tacksam över att allt har gått så himla bra hittills och jag hoppas verkligen att det fortsätter lika bra!

Likes

Comments

Nu börjar det äntligen hända grejer här hemma hos oss. Ytterligare ett rum som så småningom ska bli vårt nya sovrum. Elektrikern var här idag och fixade till det med strömmen i rummet samt nya strömuttag. Lite mer spackel och vit färg i både tak och väggar, sen är det nästan så gott som klart.

Det ska bli så himla skönt när allt väl är på plats, så att man så småningom ska kunna få det fint här hemma, samt bo som i ett "normalt" liv. Efter att ha bott med saker överallt känns det som, samt med folket som springer här och där då och då. Suck!

Likes

Comments

Verkligen fint och i fräscht skick var detta skötbord trots att den är begagnad.
På Ikea kostar den 1495:- men vi fick den för 500:- och att den är i vit färg, favvofärgen på möbler för oss det är ju verkligen tummen upp på det. Vi kan inte vara mer än nöjda med vårt kap som vi fyndat från blocket.
Ibland är begagnat riktigt bra!


Likes

Comments

Tidigt imorse eller mitt i natten som dem flesta brukar säga, efter att jag hade sprungit på toaletten, like always. Jag försökte då somna om och la och vred och vände mig och höll precis på att somna in när jag helt plötsligt vaknar till och ligger helt klarvaken och känner hur det börjar bubbla till i magen på högra sidan samt som om att någon kniper till en på insidan av magen.

Nojig som jag är och inte har en aning om vad som händer, väcker jag såklart min sambo i panik och utbrister "Timur vakna! Det är fel på bebisen, den håller på och dö därinne! Det känns som hela huden ska gå sönder!"
Trött och nyvaken svarar min sambo "Men Emma...det är bebisen som rör sig säkert, det är normalt och du kommer bara känna mer och mer."

Om det nu var bebis som höll på och vände och vred sig där inne så var det sjuk häftigt samtidigt som det kändes lite läskigt! Det är så galet eftersom jag skrev om detta i mitt förra inlägg att jag längtar efter att få kunna känna dem första rörelserna!
Längtar efter att få känna ännu mer rörelser från vår bebis!

Likes

Comments

Igår var det torsdag, vilket betyder att vi gick in i vecka 19 med bebis.
Magen är så mysig och go nu och jag längtar efter att få känna dem första rörelserna och sparkarna.
Det kommer säkert verkligen att vara en så otrolig häftig och magisk känsla. Gud, vad jag längtar!


Likes

Comments

Jag är så himla trött dag ut och dag in... Vilket jag har varit nu den senaste veckan. Jag kan sova sådär 12 timmar på nätterna och sedan somna mitt på dagen eller sjukt tidigt på kvällen för att sedan sova hela natten igen. Jag har blivit så slö och seg i både huvudet och i kropp.

Jag vet att detta kan bero på järnbrist vilket min BM har sagt till mig. Så fr.o.m. torsdag då jag går in v.19 med bebis är det då tänk att jag ska börja äta Niferex tabletter och förhoppningsvis ska detta hjälpa mig.


Min BM har sagt att dessa ska vara skonsamma mot mage och bebis. Men jag själv har läst om tabletterna och en del har fått magbesvär av dessa..?
Vi får se hur min mage kommer reagera på dom, hoppas verkligen på det positiva och att dem istället ska göra mig piggare!


Imorgon ska jag vara hos läkaren på förmiddagen och förhoppningsvis få min sjukskrivning förlängt, vilket jag håller tummarna för. I och med hur knepigt jag mår till och från.

Om två veckor är det äntligen dags för UL och jag och min sambo längtar så otroligt mycket. Timmarna och veckorna går bara så otroligt långsamt när man verkligen längtar efter något såhär mycket som vi gör nu. Man blir nästan tokig utav denna väntan!

Likes

Comments

Det kan inte bli mycket bättre än att få krypa upp i sin soffa en regnig dag som denna och bläddra i dessa fina böcker.


Likes

Comments


Idag bestod dagen utav en mysig dejt med min kära pappa. En promenad i stan med avslut på en mysig restaurang med god mat.

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder. Varje torsdag innebär en ny vecka. Vilket betyder att jag går in i vecka 18 idag.
Jag fick även hem post idag angående ultraljudet som vi äntligen har fått kallelse till!
21 augusti it is! Jag är så lycklig! Wiiihoo!
Det ska bli såå himla roligt och spännande att få reda på vem som gömmer sig där inne. Vem det är där inne. Är det en eller fler. Är det en flicka eller pojke. Hur kommer du att se ut?

Det är så himla många underbara tankar man har om graviditeten, allt är så spännande. Både hur kvinnokroppen fungerar och hur allt kommer bli sen när vi äntligen får träffa denna lilla människa där inne.

Likes

Comments