Header

Väskaann, plånboken & neccesären.. --> peerrrfect combo

Tjuvstartar dagen med Therese & Zäta's podd. Jag är ingen person som lyssnar på poddar direkt, tycker det är ganska tråkigt om jag ska vara ärlig haha. Men jag kan verkligen rekommendera denna! (Om du inte lyssnar på den än vilket du obviously kanske redan gör, men iallafall)

Hallåå finaste ni! Nu sitter jag & bästavännen på tåget mot Malmö & Emporia för förhoppningsvis lite (mycket) (!!) shopping. God mat får vi även se till att klämma in någonstans med! Haha! Det enda negativa var ju att jag fick gå upp ca halv 6 idag, på lovet, jaja men det var värt, inget går ju upp mot en dag med shopping med typ världens bästa person? Nej

Likes

Comments

​Njaa, har varit riktigt fint väder hela dagen och det har varit en riktig "vårfeeling" men här ligger jag, nerbäddad i sängen med förkylning & feber till tusen. Är riktigt rädd för att bli magsjuk på lovet också (en vecka tills dess) så det hoppas jag slippa undan detta året (!!!). 

Bytheway, dessa blommorna kom mamma hem med till mig idag, (även en baguette med kycklingcurry, muuums haha!). Så fina, älskar blommor! Så det var nog det ENDA positiva idag! 

Hoppas ni mår bra & inte är sjuka! 😂 puss&kram

Likes

Comments