Kände för att skriva ner lite nattfunderingar.. Längesen jag var in o skrev men jag har mått så sjukt bra att jag inte haft behovet.. Mår fortfarande bra men ibland så kommer såna där konstiga tankar upp..

Jag har ju gått och återigen blivit kär i Niklas, min underbara sambo, allt har gått så fort denna gång och det gör att mycket blir fel men det mesta är bara så sjukt jävla rätt! Jag älskar honom, mer än vad jag själv visste att jag var kapabel till.. Men där är problemet, rädslan och smärtan som kom med kärleken och lyckan är det jobbigaste av allt..

Jag kan inte lita på folk, jag litar nog mest på honom ändå men det är inte mycket.. Den där konstanta oron.. Vetskapen om att han kan krossa hela mig på en sekund.. Är livrädd.. Jag vet ju själv att de är värt det, att få spendera all tid med han jag älskar, att ha han här varje dag, att få somna bredvid han och vakna upp o känna mig trygg.

Inga ångestattacker, inte lika många sömnlösa nätter och jag har något att leva för, allt det är tack vare honom men samtidigt är det också han som ger mig nya mardrömmar, om att förlora den första människan jag släppt in innanför min mur på så sjukt många år..

Nej nu ska jag sluta vara så djup, ska gosa in mig i Niklas famn och få lite sömn, gonatt ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känns som om huvudet kokar.. Har en såndär kväll igen där allt bara kommer tillbaka, vet inte hur man löser det. Är hos Alexandra, hon har somnat och nu smyger det sig på. Ångesten, tankarna och minnena.. Var inte längesen senaste panikattacken, när jag vaknade en natt. Sov med P och hade precis somnat innan jag vaknade igen, han låg bara o höll om mig och det brast. Jag svär på att det var så verkligt, precis som om det var den där natten, i juli 2013. Sista gången på Åsele, den natten när han förstörde mig för evigt, när jag blev fucking kränkt. Använde min kropp som att det var ett tomt skal.

Paniken höll iallafall i sig, låg och skakade tills han förstog att något var fel, då gick vi ut och jag fick berätta om varför jag vaknade i panik.

Folk kommer alltid o svika o det vet jag. Jag är van nu, det vet jag. Men varför är det fortfarande jobbigt varje gång?

Likes

Comments

En gång i tiden så hade jag en person som betydde allt för mig. Men den personen svek mig, men jag vill inte skylla på den personen. För det finns alltid människor som vill förstöra. Jag vet hur folk såg oss, varje gång vi skulle ses med andra människor så fick jag höra "den här gången kan ni väl försöka komma ihåg att vi är här också" hahah 😂 Jag fick höra det här så många gånger.. Men jag förstår, verkligen! Vi hamnade i en bubbla så många gånger.

Tänk att någons skitsnack förstörde vår vänskap för evigt, det har aldrig skärt i mitt fucking hjärta så hårt som när jag fick höra dem små orden "Jag kan inte lita på dig längre"..

Min värld blev fucking upponer. Nu har jag börjat fungera som en normal människa igen men det är först ett halvår senare. Jag vet att inget är hennes fel, det är bara så att hon har haft det trassligt, så jag förstår. Trodde dock inte hon blev tvungen att tro det värsta om även mig men nu är det bara så. Men fortfarande är det så sick tomt!

Jag har sjukt många vänner men....

Jag hade en såndär som man kallar bästa vän ❤️

Jag postar lite bilder, för det var därifrån det här inlägget kom. Satt o kollade igenom gamla bilder och det väckte så många minnen. Men det är bara en person till här i världen som kommer förstå vilka minnen som väcks av dem här och hon kommer aldrig att se det här och kunna bry sig ❤️

Likes

Comments

Nu har det blivit ännu mer galenheter, varit med Alexandra ända sen vi kom hem från kryssningen i söndags. Vi har varit detektiver, haft samtal med polisen och blivit hotade. Fan det här går långt, det enda som jag finner tröst i nu är att jag står inte själv, Alexandra finns och även flera andra. Vi har skydd också, ingen kan röra mig och det vet jag. Knappt kunnat sova en blund sen vi kom hem. Men nu sitter vi o väntar på att middan ska komma, blir sushi idag igen faktiskt 🙈

resten av mitt liv ligger lite på paus just nu även om jag har panik, nästa månad så kan jag inte längre betala hyran. Jag vet inte vars jag ska ta vägen då.. Vad gör man om man blir hemlös? Hur löser man det? Allt känns upponer nu som vanligt, finns dock inte bara en lösning på mitt problem, förhoppningsvis så kommer allt lösa sig snart men blivit sviken igen, har en person som inte ger sig, inte släpper taget!

Men nu jävlar, jag pallar inte ta något mer skit från folk nu, ska försöka vända allt ❤️

Likes

Comments

Dags o skriva av sig där ingen kan se igen, alla mina tankar och hemligheter på ett o samma ställe.. Idag är en såndär dag igen, där allt bara brinner. Pappa har återigen bevisat för mig varför han aldrig kommer få min respekt igen och har insett hur få människor jag faktiskt litar på numera. I såna här ögonblick så vill jag ha min bästa vän tillbaka, hon som hade lösningarna på alla mina problem, spelade ingen roll hur tunga problem jag hade så visste hon hur dem skulle lösas och om dem inte kunde lösas påengång så satt hon där med mig sålänge jag behövde för att visa att jag alltid hade någon som aldrig gav upp på mig.

All press och alla problem som hopar sig nu är helt sjukt. Ändå ska jag skatta mig lycklig! Eller vem försöker jag lura, varför ska jag vara lycklig nu? När allt bara går snett och jag har inte ens ork till att göra något åt det? När man får höra om och om igen hur värdelös man är, att man måste skärpa till sig fast det inte går. Jag gör allt jag kan men ingenting hjälper.

Nej jag orkar inte ens få ur mig allt här, för om jag skriver ner det så innebär det att det är påriktigt. Nu kan jag iallafall inbilla mig att vissa grejer bara är en dröm, eller ett dåligt minne

Likes

Comments

Japp nu hittade jag min blogg igen. Denna gång får det förbli en hemlighet påriktigt att jag bloggar.. Behöver det här nu när allt är kaos i mitt huvud och jag kan inte berätta det för någon. Idag höll jag på att få ett sammanbrott igen, över en rödlök... Då vet jag att det gått för långt. Stog i köket och skulle göra iordning skagenröra till lunch och då säger V "vi har slut på lök".. Emma lägger sig i soffan o skriker men då skiter vi i det.. Börjar nästan grina innan V går iväg för att handla rödlök, haha. Men sen kom Hessel o rädda verkligen min dag! Har saknat den lilla bruden så sjukt mycket och nu fick vi verkligen chans att prata ikapp oss lite! 🙊 sen resten av dagen har vart ganska händelselös efter Hessel drog :) vi låg o slötittade film i soffan och sen drog V till skolan o kom hem runt 21 igen. Så hann fixa lite tvätt o så.

Tycker det är extremt jobbigt att vara arbetslös nu, hatar verkligen de och jag blir en hemsk människa när jag mår såhär dåligt..

Nej nu ska jag försöka sno åt mig lite täcke igen o ignorera att han inte kan sluta prata i sömnen.. Måste få lite sömn, tror inte han vet om att jag ligger vaken om nätterna. Därför han blir så irriterad när jag inte orkar kliva upp på morgonen :/

Likes

Comments

Det var en evighet sen jag hittade till detta ställe! Ja vad har hänt sen sist? Jo typ allt! Jag har hunnit varit kär, hunnit blivit sårad igen, hunnit förlora min bästa vän och hunnit fått tillbaka henne igen och jag har försökt levt livet till 100 % varje dag! Nu sitter jag på jobbet och det är en halvseg kväll här men vad gör det om hundra år? Efter jobbet ikväll blire dra till gymmet o kötta lite! Tänkte mest kika in o överväga att börja blogga igen faktiskt! Men slänger upp lite bilder och informerar att livet är underbart, singel, galen och allmänt jävla awesome :D

Likes

Comments

Ena dagen är man så förbannat glad och allt känns fucking underbart! Nästa? Ja då vill man bara skita i de som gjorde en glad bara dagen innan. Så less på människor som inte kan bete sig.

Likes

Comments

Idag är det dags för nytt jobb, men var inte meningen att ja skulle vara klarvaken såhär tidigt! V har precis dragit till jobbet o ja tänkte sova nån timme till innan jag ska vandra ner på stan o träffa Bella! Hörshej!

Likes

Comments

Påväg in mot stan, varit o käkat middag hos mor o nu blir de åka o hänga med V en stund! Imorn är första jobbdan på nya jobbet! :D

Likes

Comments