En bild på mig & min pojkvän 💙👑

Detta med uppdatering, vi kan väl säga en gång om dagen så ska jag försöka, men okej, gårdagen. Robin, som min pojkvän då heter, sov hos mig, alltså måndagen till tisdagen. Det var supermys💘💘

Dagen efter det gick vi åt på en asiatisk resturang vid namn chingchong, vi köpte buffé vilket ingick typ sushi, thaimat glass frukter och allt dedär, det är godaste maten verkligen. Sen åkte han hem & då träffade jag Oskar & Lisa, vi var nere i Almedalsveckan en runda, igår var det social demokraternas dag.

Ovan: bilder på mig och Lisa och mig och Oskar :)


Och sen lite senare träffade jag Robin igen, vi åkte och köpte mat och åkte ner till hamnen och åt! Sen åkte vi hem till mig. Det var gårdagen så får ni ett inlägg till ikväll om dagen idag!

Likes

Comments

Dagen som varit har varit väldigt lugn, hör till ovanligheterna? Just nu sitter jag i soffan på övervåningen och kollar på tvn ensam, :( har kollat på Fotbollsmatchen, Island - Frankrike! Bra jobbat båda lag men hejade verkligen på Island 💘 Men ja, dagen som varit, väldigt lugn dag & det började väl med att jag vaknade, typ chillade, skapade bloggen och fixade lite små saker, sen så kom mamma hem med mat till mig, självklart bästa McDonalds!<33 sedan så träffade jag min kompis Lisa, och vi åkte till ett kalkbrott och badade, det var 24 grader i vattnet!!!!! sen åkte vi hem, och jag har väl bara chillat sen dess, så det är lugn dag idag, väldigt ovanligt, men nu ska jag nog bara ta lite godis sedan kolla lite på min serie <3 the fosters! Har någon av er sätt den? Hur långt har ni kommit? Och vad tycker ni? Kommentera gärna!!!

Men det var det, vi hörs,

Puss💋

En gammal bild på mig och Lisa, Lisa till höger och jag till vänster!

Likes

Comments

Vem är jag? Jag tror inte en beskrivning kan förklara mig, eller någon annan, jag tror människor är djupare än så, men låt mig försöka. Jag som människa kan ibland handla innan jag tänker, vilket kanske inte är en bra sida men jag tycker att det kan vara viktig information. Jag är oftast väldigt glad & skrattig men innan folk känner mig får dom ofta intrycket av en bitch, tex när jag går på stan ser jag arg ut? Hahah sen uppfattar folk dom såkallade bitchblickarna 😜 vilket absolut inte är min mening över huvudtaget! Men back to focus, jag har ett stort intresse för smink och skönhet, men jag skulle inte säga att jag är bra på smink. Även rider jag, har en fjording som heter glory, så vid henne spenderar jag även massor av tid. Spenderar även massor av tid med familjen, mina underbara vänner & min finaste pojkvän 💞💘
Denna info får räcka som en början, tack för mig!

Här är även en bild på mig & en av mina vänner.
Karin till vänster och jag till höger!

Likes

Comments