- Okategoriserat

Hej vänner och familj! Som jag tjatat (det är i princip allt jag tänker på, drömmer om och andas inför just nu), är det snart dags för min stora resa. Den 28 januari lyfter planet till Nya Zeeland och under våren ska jag sedan ta mig vidare till Australien, Fiji, Singapore, Bali och Thailand innan jag kommer hem lagom till den svenska sommaren och min systers student. Mer om resan kommer i ett annat inlägg!

Eftersom kameran kommer hänga med, och förhoppningsvis fylla upp varenda minneskort jag äger, tänker jag starta en resedagbok här. Tanken är att dela med mig av vad jag hittar på till nära och kära här hemma, och att spara för att kunna titta tillbaka på när äventyret väl är över. Om jag inte tar fram skämskudden och raderar allt då.

Om här tittar in någon ny som undrar vem jag är: Emma Öster, 20 år. Har sedan studenten 2016 jobbat på hemvården och på lager. Spelade handboll i hur många år som helst innan jag tröttnade typ förra säsongen, nu försöker jag lära mig mer inom foto och bildbehandling. Tränar på gym i perioder.

Likes

Comments