Mitt i veckan, och jag startade dagen med 30 min på bandet! Alltid lika skönt, körde dessutom med tjocktröja så svetten rann ännu mer, vilket jag bör fortsätta med för att förbränna så mycket som möjligt.

Hade tänkt vara produktiv idag, då jag varken fick så mycket gjort förra veckan eller igår när jag var hemma. Men det har gått sådär hittills. Dessutom råkade jag paja min telefon (mer än den redan var) så skärmen "slogs" ut och det fungerade varken att trycka eller göra någonting alls på den. Då var det bara att traska bort till displaybyten (tur att det ligger så nära) och snart ska jag få hämta ut den. Det är 5:e gången jag förstör en iPhone skärm/telefon, men vill faktiskt inte behöva ta på mig allt för alla skärmar jag spräckt, för det är ju faktiskt så att Iphone är ganska mycket känsligare och rent av sämre i kvalité än alla andra telefoner någonsin... Men ändå ska man envisas med att ha dom där världelösa telefonerna som bara kostar massor av pengar ?Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Köpte mig lite träningskläder på gekås, bland annat ett par kompressions tights, som jag visserligen inte testat ännu, men dom ser väldigt bra & sköna ut! Jag älskar ju att gå runt i sådana kläder! Ska bli kul att se hur dom fungerar och känns jämfört med 2xu, då prisskillnaden är extrem... Dessutom köpte jag ytterligare en munktröja (det kan man ju inte få för många utav) och en rosa träningströja, som känns bra att ha nu inför hösten o vintern!

Likes

Comments

Jag, jag fortsätter med den här 30-dagars utmaningen, men som ni kanske märkt, så blir det inte ett nytt inlägg varje dag från den.

Min sommar 2016,vill jag helst glömma. Haha, okej det kanske var lite för dramatiskt, Men det har nog varit min värsta sommar hittills. Jag har ju mått skit den störta delen av sommaren, och inte orkat göra så mycket som jag ville. Förutom att jobba gjorde jag nog inte så mycket? Var ledig någon vecka, men tror jag bara var hemma då? Dock så började ju sommar väldigt bra med roliga minnnen!

Summerburst 2016 med brudarna:

Ja, summerburst kan inte vara något annat än roligt, och tillsammans med brudarna så blev det ett lyckat startskott på sommaren, som skapade många roliga minnen och händelsen som vi länge kommer prata om i efterhand ;) och jag längtar SÅ till nästa års summerburst!

Kreta 2016 med mamma&syster :

En mysig resa till Grekland med mamma och min syster gjordes också i början på sommaren, efter en jobbig vår så var det väldigt skönt att få åka iväg med familjen och bara få koppla av!

Utgångar: 

​Ja, är väl alltid roligare att gå ut under sommaren, trots att de flesta utgångar kunde slå fel & mest skapade extrem ångest dagen efter... SÅ finns det väl ändå alltid något roligt att skratta åt såhär i efterhand. 

Likes

Comments

Igår var jag hos läkaren på min nya vårdcentral. Och det var första läkaren som jag träffat sedan jag började söka hjälp för min mage (vilket var i juli 2015) som VERKLIGEN satte ord på exakt allt jag ville höra & verkligen förstod mig!! För mig har det varit en så enormt jobbigt och tungt steg att söka hjälp inom vården då jag bara upplevt att man blir nonchalerad och inte tagen på allvar, och jag har varit så fruktansvärt rädd och nervös inför varje läkarbesök. Men igår, fick jag äntligen träffa en ordentlig läkare som redan från början förstod vad jag ville och som ville hjälpa till att ta reda på vad och hur vi skulle göra för att förbättra det för mig och min mage. För det min mage inte riktigt klarar av som många andras magar gör, är att ta hand om maten jag äter på bästa sätt, smälta den och kunna arbeta med den så att hela matsmältningsproccesen fungerar som det ska. Utan jag kommer behöva hjälpa min mage med det, via lite olika vägar, med både en tanke på vad, hur och när jag stoppar i mig mat, kanske äta lite mediciner som underlättar för den, behöva motionera regelbundet och ha ett väldigt strikt & schemalagt liv.

Jag har fått diagnosen IBS, som är en av världens vanligaste sjukdomar, men bara för att den inte är farlig eller odödlig innebär det inte att den inte är jobbig och påfrestande. För mig har det varit väldigt svårt att acceptera och inse att jag antagligen kommer behöva anpassa min vardag efter detta för resten av mitt liv. Det som är det tuffaste är väl att varken jag eller någon annan kan säga hur jag ska leva för att min mage ska fungera på bästa sätt. Det är något jag får lära mig och ta reda på efterhand.

Såklart kan jag försöka leva ett så normalt liv som möjligt, men jag kommer aldrig komma ifrån sjukdomen, då det inte kommer gå en dag utan att jag kommer behöva tänka på den. Eftersom jag har levt största delen av mitt liv som frisk, kommer det vara en stor omställning att anpassa sig till ett liv med begränsningar. Att det också är en kronsik sjukdom, som inte visar något på utsidan kan lätt förminska den och få andra att ha mindre förståelse för den, eftersom jag inte ser sjuk ut.

Men, nu så känns det som att jag på något sätt har kommit "över" den ständiga oron som jag haft under mer än 1 års tid. Jag tror mycket av det jag mått dåligt av har handlat om det bemötandet och det ord jag fått höra ifrån min tidigare vårdcentral, så att träffa denna läkaren var guld.

Såklart kommer jag fortsätta oroa mig för mig mage & hur jag mår emellan åt, men jag måste jobba på att inte tänka på det så mycket som jag den senaste tiden har gjort. För att gå runt med oro och må psykiskt dåligt gör ju att magen blir ännu sämre.

Likes

Comments

Hm. Om jag skulle ta det plagget som jag använder mest, så blir det antingen några mjukisbrallor eller en hoodie. Men det plagget som jag faktiskt älskar mest av allt (som blev mitt nya favvoplagg i samband med att jag började träna) är kompressionstights ifrån 2xu!

Dom är ju tyvärr som mest snygga på en så vältränad kropp som möjligt (eftersom dom är så pass tighta och visar exakt hur ens kropp ser ut :P ) , men oavsett kropp så är dom så sjukt sköna och hade man fått hade jag ju gärna gått med sådana även till vardags. Jag har 3 stycken, och vill egentligen fylla på garderoben med ytterligare ett par. När jag köpte dom var jag lite större än idag, så jag hade behövt en storlek mindre, för när jag tränar får jag alltid gå och dra upp dom.


Likes

Comments

​Har precis hittat den perfekta vinterjackan... Det känns ändå som den vore ett bra köp, då den antagligen kommer hålla några vintrar. Har ju länge funderat på en Boomerang jacka, men har äntligen hittat en modell som jag tycker om minst lika mycket, om inte mer, för några tusenlappar mindre, vilket känns bra. 

Ska se om jag eventuellt kan hitta jackan här i stan, för att testa den, annars får jag väl beställa den på nätet! 

Likes

Comments

Jobbat natt denna helgen, vilket var över ett halv årsedan jag gjorde sist. Och jag ska nog försöka se till att det dröjer minst lika länge till om inte längre innan jag behöver göra det igen. Kan jag undvika det så gör jag det gärna, och det finns dom på jobbet som hellre jobbar natt än dag, så då gör jag ju bara dom en tjänst om jag byter ;) 

Annars åkte jag hem till mamma idag för att få råd och vägledning i livet. Mina tankar och mitt humör är ju en berg och dahlbana, men nu har jag bestämt mig och det känns bra. Ska hoppa av skolan och fortsätta jobba. Känns absolut inte som rätt yrke och program för mig, så känns bara fel att fortsätta och försöka få mig att ändra mig.   

Nu är fokus på att komma upp på toppen igen... Är så jävla trött på att må dåligt nu så det är helt sjukt. Men imorrn är det stenhårt FOKUS på att bara ta tag i mitt liv som jag är så värd att få leva. Ringa massa samtal, skicka ut massa cv, och kanske göra en gång för alla, en ordentlig GOAL lista nu för året ut! 

Likes

Comments

Beroende på vad som menas med "gamla bilder" så har jag valt en som är från när jag var ca 6-8 år? Och två som är ifrån 2013, men känns som en väldigt lång tidseden eftersom väldigt mycket har hänt sedan dess.

Likes

Comments

Idag är jag ledig ifrån skolan, och både denna & nästa vecka är väldigt slappa. Men det betyder väl egentligen att man ska göra desto mer hemma... Men litteraturen är på engelska i denna kursen så det är ganska motigt att öppna den där boken.

Så därför väljer jag istället att tvätta, städa och fixa i lägenheten. Det behövdes efter helgens bravader och dessutom har det inte blivit ordentligt städat här på hur många veckor som helst, så lägenheten är i stort behov att ett rejält röj!


Likes

Comments

Hm, svårt att svara på tycker jag. Oftast är väl kanske rädslor något man gärna inte berättar om, för att man försöker förneka dom. Men något som jag tror dom flesta är rädda för är väl döden. Och det är väl också min största rädsla. Och något som jag blivit ännu mer rädd för sedan min mage och kropp började bli sämre. Har ju mått så otroligt mycket sämre fysiskt och kännt mig helt utmattad, snurrig, haft hjärtklappning och bara en sån fruktansvärt obehaglig känsla i kroppen, och när jag upplevt detta har det på något sätt blivit ännu större för jag tänker att jag kanske faktiskt håller på att dö. Det finns folk som dött pågrund av sin IBS och sitt trasiga tarmsystem. Och ju längre tid jag går med detta, och inte får hjälp eller blir bättre så blir jag mer och mer rädd. Är jobbigt att säga och prata om eftersom jag fortfarande inte är bättre, men får försöka tänka att det inte är så "farligt" att kroppen kommer sluta fungera.     

Likes

Comments