Header

Contains affiliate links

Bilderna är ifrån produktens hemsida & klicka på produkten för att bli direkt länkad till produktens hemsida

Nu är det ca 1 vecka och 3-4 dagar kvar till julafton och hela den julhelgen. Så jag tänkte att dela med mig lite grann utav mina julklappstips för dem som kanske är lite vid 15 + åldern, ungefär? Lite blandade saker men mest riktigt mig in på vård/dofter generellt när det gäller hårvård, parfym och framförallt olika typer av accessoarer. Accessoarer är mitt safe card när jag verkligen inte har en aning vad jag ska köpa i julklapp till någon och det uppskattas alltid, speciellt olika typer av fodral, skal och sånt till teknik. Men även när det gäller lite finare smycken och solglasögon. För mig handlar inte julen bara om presenter utan om att vara samlade tillsammans och fira julen (mys haha, jag som är mys master) så enkla presenter är något jag brukar satsa på och brukar oftast gå hem.

Love... E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En riktigt seg lördag som jag spenderade framför Netflix på förmiddagen och chillade helt enkelt.Vilket var sikt nice men man blev ju lite uttråkad efter ett tag. Men senare mot eftermiddagen så skulle mamma och pappa på födelsedagsmiddag hos sina kompisar då jag blev hemma själv med syskonen. Så då började vi fixa lite grann (jag och Wilma) för att leka lite med kameran en stund vilket tog en större del utav kvällen (bilder kommer i kommande inlägg). Efter det så kollade jag lite youtube videos på olika kamera grejer innan jag gick in i duschen och busade lite med brun utan sol och målade naglarna på Wilma och sen bytte av så hon målade mina. Ganska mysig och chill lördag, inget utöver det vanliga som ni kanske märker haha.

Love... E

Likes

Comments

Vad är inte tredje advent utan lite julmusik? De här är mina två favoriter som oftast går på repeat i lurarna eller hemma. :)

Love... E

Likes

Comments

Fredag!! Wiee, en fredag som är sig lik med praktik hela dagen vilket kändes lite skönt faktiskt haha. Men efter att jag hade praktik så kom Amanda och mötte upp mig utanför kontoret då vi skulle ses men hade inte riktigt planerat vad vi skulle göra så vi gick lite på stan och bestämde oss sen för att gå från Kungsgatan runt på djurgården och tog sen djurgårdsfärjan från grönan till slussen- ish. Det var så sjukt mysigt med all julbelysning runt omkring och vi pratade lite om allt möjligt. Var sjukt skönt att få gå efter att ha suttit stilla hela dagen, speciellt när man hade en sjuk träningsvärk i benen sen torsdagen. Så det var skönt att få röra på sig och med gott sällskap också. Efter vi sågs så åkte jag till Wilmas gymnastikträning så jag kunde samåka med mamma och Wilma hem, sen när jag väl kom hem så var det mys med youtube. En bra fredag helt enkelt!


Love... E

Likes

Comments

Har börjat spara på mina egna naglar nu och för mig så blir det enklare att låta dem vara när jag målar dem. Så ett nytt favorit lack som jag verkligen har fastnat för nu på senaste, ett vinrött nagellack från Essie i färgen Sassy Satchel (573). Riktigt fin färg och sitter så bra. Jätte fin nu till julen eller generellt. Kommer använda den mycket nu (vilket jag redan gör också) men den är riktigt fin så varför inte dela med mig utav det? ;)

Love... E

Likes

Comments

Praktik torsdag där fokuset har legat på mina “vanliga” uppgifter som är att fixa bilder och så sen har jag tillsammans med Felicia planerat fotograferingar inför det nya året som jag kommer lägga fokus på och vara ute på “fältet” igen. Har inte riktigt varit och fotat på så vis sen kanske september månad? om jag inte har helt fel. Den här gången så pratade vi lite om att fotografera inomhus i olika typer av bostäder och vad jag ska försöka fokusera på och hur jag ska utföra det. Ska bli jätte kul och är såklart väldigt taggad då det absolut inte är samma sak som att fotografera olika typer av fasader eller hus utvändigt som jag fått göra innan. Alltid kul att få testa nya saker och nya utmaningar med en nypa salt.

Senare mot 17-18 tiden så var det julmingel på kontoret där jag stannade i 1-1 ½ timme, kunde ju vart kvar längre men vuxna är inte så roligt (hihi, skojaa) haha, nej men jag åkte direkt till gymmet där jag mötte upp mamma och wilma för att träna. Äntligen är jag igång igen, vilket känns så otroligt skönt. Känns så bra och mår så bra utav det, har tränat nu varje dag sen tisdag i ett successivt tempo. Direkt efter vi hade tränat så åkte vi hem duschade sen gick jag och la mig faktiskt. Var så trött och det måste vara den bästa känslan att somna på en gång. Älskar de och det var min torsdag kort och gott.. Hoppas ni hade en bra torsdag and take care..


Love... E

Likes

Comments

Kan inte ha varit svårt att missa appen "Top nine" som dem stora influenser har använt sig utav och massa andra också för den delen. Jag menar hur kul är de ändå inte att se vilka bilder under detta året som är dem mest "uppmärksamma"? eller "gillade" om man ska va rak. Tycker de är jätte kul och man får också en bättre bild utav vad följarna vill se på sin Instagram och för min del så är det nog bilder på mig. Men jag är ju typen som inte vill publicera bilder på bara mig eller se mitt ansikte dag in och dag ut och älskar därför att variera mina bilder på annat men speciellt naturen om vi säger så. Älskar solnedgångar/uppgångar, havet, blommor osv. Jag är ju den som föredrar att vara bakom kameran och redigera bilder framförallt, och inte så förtjust i att vara framför den då jag inte har kontrollen över det. När det gäller sånt så är jag konstigt nog ett riktigt kontrollfreak och måste efter varje klick se vad jag ska ändra på osv osv. Men det är kul, och den här appen tycker jag är rätt rolig den med.

Love... E

Likes

Comments