Header

Ja, jag skäms, väldigt mycket faktiskt. Har inte skrivit något sen i söndags eller uppdaterat er alls. Varför har jag inte de? Ja, jag vet inte om detta kommer klassas som en ursäkt eller något helt annat men jaja. Jag har ingen motivation, alls.

Det började redan när skolan startade igen efter sommarlovet, att jag inte haft någon motivation till något oavsett vad de än är. Uppgifter, inlämningar eller andra skolrelaterade saker som jag egentligen borde börja med så fort jag får dem för att vi inte har så mycket tid med att hinna klart dem nu i tvåan eller att åtminstone förstå vad syftet är med uppgifterna jag får, finns inte i min värld längre.

De jag presterar för er, här på bloggen, har också blivit enormt mycket sämre sen i sommras vilket ni kan intyga också för den delen. Jag älskar att skriva, fota och dela med mig av lite halv dana åsikter. Vara mig själv till fullo och släppa ut tankar och dela med mig bara. Vad hände med det? Jag själv inser att jag inte gör det längre vilket är enormt tråkigt. För min blogg är som en dagbok för mig, en hobby, något jag älskar att göra och brinner för. Men istället så har den också blivit något jag skjuter undan. Det vill jag inte göra.

De senaste veckorna så har min träning hackat på den banan med. Det jag mest av allt inte ville skulle bli som en "ääh skiter i de, pallar inte, vill inte, varför ska jag göra det.... aha men nej". Sen i våras har jag mått så bra utav min träning och hade ett ganska bra flyt. Men nu? Jag vill inte ligga i ruta ett igen. Jag har jobbat hårt med de jag åstad kommit hitentils men för varje pass jag skippar så tar jag ett steg tillbaka. Jag vill framåt. Men min kropp säger annat medan hjärnan signalerar motsatsen. Hänger inte med i de. Vart är min motivation till saker åh ting?

I och med min motivation så har jag inte varit på topp heller, känner mig väldigt nedstämd än vanligt och mindre social. Brukar dock vilja vara själv för det mesta men nu är det inte lite mer än vanligt. Förstår verkligen inte. Har ingen stress för saker jag borde ha stress över heller, känner mig lixom okej. Alltså verkligen definitionen av okej, inte bra eller dåligt utan verkligen i mitten. Tänk er ett "Stone face", det är mitt humör och motivations nivå. Helt så där bara.

Nu vet ni hur det ligger till i stort sätt, varför jag inte är lika aktiv. Men jag ska göra mitt bästa trots att jag inte vet vad det är frågan om men hoppas att det är någon typ utav fas som snart är över. Take care..

Love... E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så var det söndag, vilket betyder att en ny vecka börjar imorgon. Inte så speciellt taggad haha men man får göra det bästa utav det helt enkelt. Så idag var jag ute en stund innan jag och mamma drog iväg till gymmet en stund. Vilket nog var det sämsta passet jag kört på väldigt länge. Blev så förbannad på mig själv, faktiskt. Blir oftast väldigt frustrerad när saker jag utför inte blir som jag vill. Vilket kan liggamycket i att jagär en tävlings människa, speciellt mot mig själv och mina egna "krav" eller hur man nu ska säga. Men,men...Utöver träningen så kollade jag film & chillade hemma hela dagen i princip (förvånad? napp) men det var skönt faktiskt. älskar de.En små mysig söndag i stort sätt blev det. Vilket var mys.! :)

Hoppas ni har haft en fin söndag och Take care!

Love... E

Likes

Comments

Lördag, äntligen helg alltså och med det så startar vi dagen med att vakna lite sent, runt 11.00 ungefär. Sen mys frulle framför Wahlgrens Värld och scrollar lite på Instagram såklart. Inga speciella planer för dagen än att bädda rent sängen med nya rena sängkläder, städa rummet och att skriva om fredagen till er. Chillade för det mesta under dagen så att säga vilket var väldigt skönt satt säga.

Så jag gjorde faktiskt inget speciellt under dagen. Sen senare mot eftermiddag/kvällen så åkte jag, pappa och några av syskonen in mot centrum för att handla lite mat och kvälls mys i stil med godis ofc. Därav den fina solnedgången hihi.

Vi kom hem och då var maten klar så vi åt middag, duschade & hade lite lördags mys med klassfesten på tv4 och lite youtube chill ungefär. Inget mer märkvärdigt än så faktiskt.

Hoppas ni fick en bra lördag för det tycker jag ändå att jag lyckats få trots att jag inte gjorde något speciellt, take care!

Love... E

Likes

Comments

Lite halv nya låtar som är riktigt nice finns nu i albumet. Riktigt bra låtar faktiskt, nice höstlåtar-ish.!

Love... E

Likes

Comments

Fredag den 13:e... Började med lite klumpigheten på morgonen, missade bussen sen att jag insåg att min "fritidsbiljett" hade gått ut på busskortet. Som tur är så har jag terminskort också satt jag kunde ju ta mig till praktiken. Blev att namnge bilder som jag tog i vasastan för någon vecka sen hela dagen och blev klar med ganska mycket faktiskt. Vilket är lite skönt. Efter praktiken så bestämde jag och Issa lite spontant att vi skulle gå på bio, vilket vi då gjorde & såg på "Blade Runner 2049" och vi båda tyckte att den var bra, men konstig.. väldigt konstig. Men funkade att kolla på för att den just var så konstig. Den får typ en 3 av 5 av mig i alla fall. Efter det så åkte vi hem men påläggen hem så mötte vi upp Amanda och Frida som vi satt och snackade med en stund för att sen fortsätta hem. Kom hem och gick "raka" vägen in i duschen sen sov. Inte mer än så helt enkelt haha!

En fredag som började sådär till en lite bättre fredag helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra fredag & att ni mår bra, take care!

Love... E

Likes

Comments

Contains affiliate links

Collaget är gjort hos Polyvore.com

Hur snyggt är det inte att lyfta upp outfiten som i grund och botten är väldigt Basic med hjälp utav snygga accessoarer, skor samt jackor. Det lyfte verkligen den vita tröjan och dem blåa jeansen, eller har jag fel? Lite färgglada väskor med snygga detaljer på sig som ger den lite extra bling-iga effekten. Skärpet för det lilla extra till byxorna och tröjan som får ihop det hela på ett enkelt sätt. Fake fur jackor som ger den lite lyxigare känslan, sen dem silvriga Balenciaga bootsen som är väldigt unika och udda. Så snyggt tillsammans tycker jag. Jag kan se mig fyra outfits framför mig när jag ser det jag lagt fram i collaget. Jeansen, tröjan, bootsen, skärpet (=basen) med den gråa jackan & blå väskan, sen basen med röda väskan och grå jacka. Basen med röd jacka och blå väska, eller basen med röd väska & röd jacka. Där har vi lixom fyra olika alternativ.

Så när jag shoppar så tänker jag oftast att jag ska lägga pengarna på jackor, skor, väskor och accessoarer istället för nya tröjor konstant. För man kan göra så mycket mer med det tycker jag. Hur tänker ni? Hur tycker ni? Vad brukar ni göra?

Love... E

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni? Jag mår bra och hoppas ni gör det samma.

Idag så har det varit en normal skoldag med runt sex olika lektioner. Allt från idrott till naturkunskap, engelska osv.. Massa olika vilket har tagit hela dagen. Börjar som sagt 08:00 på onsdagar & slutar 16:30 vilket är en av dem tidiga dagarna i veckan för mig vilket var rätt skönt. De jobbiga med mina onsdagar är ju om man missar en heldag så ligger man så jäkla efter i alla ämnena då vi bara har gg ämnena en dag i veckan. Vilket jag tycker är helt sinnesjukt. Men man kan tyvärr inte göra mer än gnälla till lärarna som i sin tur håller med oss elever och gnäller på rektorn. En vacker dag så kanske dem ändrar det (i hope so).

Utöver denna dagen då så har jag åkt hem & chillar lite.. Kollat youtube som vanligt och levt Life. Sen får vi inte glömma att min bEztA vEEn fyller år idag, stort grattis till dig Emma J <333!!!!

Hoppas er dag var bra för det var min, take care!

Love... E

Likes

Comments