​Igår var jag med syster och pappsen på Ikea. Alltid lika roligt att kolla runt och föreställa sig allt man ska ha till sitt framtida hus. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Igårkväll tog jag det mest lugnt och kollade på film. Om ni inte har sett the theory of everything så är det en himla fin film. Ikväll beger jag mig till Annie där Emma också är. Ska bli så kul att träffa dom!! 

Likes

Comments

Torsdagen bestod av kojbyggande med Matilda på vår studsmatta. Framåt kvällen tog vi oss in till stan och träffade Emma och Evelina och käkade pizza. Sen på kvällen så låg vi på studsmattan och kollade på stjärnorna med våra tända lyktor och choklad. Två stjärnfall och en massa prat senare så somnade vi bland alla våra kuddar. 

Likes

Comments

I måndags vaknade jag vid halv åtta, tog en springtur och en dusch innan jag träffade Matilda. Sedan tog vi med oss lunch till döda fallet och åt där. Super mysigt med strålande sol. På eftermiddagen träffade vi Emil vid ätrafors och solade och badade lite. Kvällen spenderades med Emma vid stranden och med varsin glass i handen.

Likes

Comments

Efter en heldag igår med en massa skoj så blir det en stranddag idag. Man får passa på när solen är frame!!

Likes

Comments

​När vädret är så tråkigt är det lätt att lite höstfärger hänger med hem efter en shoppingdag. 

Likes

Comments

​Gårdagens shoppingdag i Göteborg var väldigt lyckad. Tillbringade dagen med fina Emma och fick med mig lite saker hem bland annat det ni kan se nedanför. 

Likes

Comments

INSTAGRAM@emmaaolssson