Nu sitter jag bänkad framför tv och äter kvarg efter en 1 timmes träning 💪 I nuläget tränar jag hemma samt med träningsredskaper, MEN snart ska jag få ett gymkort! Det ska bli så sjukt kul!

Men påtal om nåt helt annat så ska jag på en sommarjobb mässa imorgon. Är faktiskt lite nervös p.g.a att man ska förmodligen få ha ett samtal med sin arbetsgivare. Uuuggh. Vet inte riktig hur jag är när man blir "förhörd" på det sättet. Men håller tummarna att allt ska gå bra!! Jag hoppas verkligen jag blir anställd, skulle va jätte spännande och kul.

Men nu ska jag plugga matte. Wehoo... Or naahhh. See you peeps!!
Likes

Comments

Hej! Nu är det så att jag har tänkt börja blogga. Det här är min första blogg någonsin. Liksom wow!!! But anyway, jag har funderat att börja blogga jätte länge nu, men har varken haft tid eller ork. Men nu, sitter jag här och skriver mitt första blogginlägg någonsin. Wehoo!

Jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv. Okej, here we gooo.. Jag är en tjej som heter Emma Eklund Olsson (men kallas för Emma Olsson bara). Jag föddes den 13 september 1999. Jag bor i en liten byhåla utanför Stockholm. Mina föräldrar separerades när jag var 6 år gammal. I nuläget bor jag hos min mamma för den mesta tiden men dock är jag hos pappa varannan helg. Jag har en bonussyster som heter Molly, 2 år gammal. Mamma och hennes dåvarande sambo fick Molly tillsammans, men tyvärr skildes dom för ca. 7 månader sen. Jag har även en "riktig" syster som heter Fanny.

Jag är en väldigt utomstående spontan tjej som ÄLSKAR att dansa. Men jag går inte på nån dans nu tyvärr p.g.a att jag har inte hittat nån bra dansstudio än :( Har ni några tips kanske?

Ska även lägga ut ett inlägg varje dag!!

Ja det var väl lite gott och kort om mig själv, så vi ses i nästa inlägg!!


Likes

Comments