​Japp.. känner att jag inte är så jätte duktig att skriva här.. men det kommer säkert komma ett inlägg då o då men inte varje dag. min kompis har skaffat en skvaller blogg så gå in o läs haha. Hanns blogg kan va lite konstig men den e rolig att läsa. ni skulle bara höra hanns skratt haha det är sjukt.  http://nouw.com/benrikslife  tack o hej :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Såå taggad tills imorgon England!!   (fast 26 H buss) fast det kommer bli jätte kul,men har fan ingen aning va jag ska ta me mig... HEHE..

Likes

Comments

Asså barn kan va jätte jobbiga  o jätte gulliga,har vart me barn typ hela helgen o det är därför jag inte jag har skrivit nått här. Är så taggad till påsklovet,har ju fått ledigt på freda så får ju påsklov en dag innan alla andra, och det jag ska göra e att jag ska till England,å det kommer få massa bilder där ifrån :)

Likes

Comments

​Idag har faktiskt hela dagen gått bra o fick värsta uppgiften av min tekniklärare bara att jag skulle få en sak som vi håller på me att släckas o tändas utan en strömbrytare (så om ni vet hur,så kommentera snälla..)


Likes

Comments

​Allt började bra den här dagen o hela dagen har gått jätte bra,men till slut så blir allt bara ååå.. Allt drama.. Allt kan bara försvinna snälla... Orkar fan inte  Det är fan värre än i filmerna, asså egentligen så e livet om DRAMA eller är det bara jag? När det har hänt jätte bra saker hela dagen o sen händer det en liten sak som e dåligt, så tänker man bara på det.Alla gör misstag nån gång eller hur? Några e kanske e värre än andra men det är ett misstag som har hänt..

Nu känns det som det bara e hat på min blogg eller nått,men ska försöka bättra mig,så förlåt till er alla..

Och förlåt till er jag har gjort ett misstag till.


Likes

Comments

Alla dessa problem överallt,det finns fan problem överallt....det värsta e ju att man e så snäll o tar emot problemen som alla har.. Men alla måste ju ha den kompisen som tar i mot dem,okey nu glömmer vi det o så ska jag berätta en rolig sak att min klass skulle dissekera grisöga idag,fast jag var den enda som inte pallade ur så ah... vet inte varför jag skrev det men ah,bara för att hehe... 

Likes

Comments

Det första jag vill säga är att grattis till alla tjejer där ute,på international women`s ​day 2016!

Det är ju jätte roligt o ha ett SO prov som man typ inte man har pluggat till,för att man har vart sjuk en vecka o haft böckerna i skolan....(inte me flit)  Och sen hade man ju dans på idrotten också,som också gick jätte bra,det va inte så att en klasskompis hade ändrat på typ hela dansen o man skulle visa upp den idag o få betyg också... 

Ett tips till alla som går i skolan är att vara pratsam me lärarna,så får du dem o gilla dig  det kan vara bra,ibland iallafall,hehe. Det kan va svårt men det blir bättre,om du vill testa det.


Likes

Comments

Nu kommer jag att göra helt ny blogg... Ni kommer få följa mitt liv på ett eller nått annat sätt,men kan inte lova att det inte alltid är nått vackert, vems live e egentligen vackert? jo ingens e det,om man tänker lite. Nä men ni kommer att få följa det o lite av allt om man får säga det själv..

Likes

Comments