Header

Söndag kväll... ja inte den mest underbara stunden på veckan, imorgon är det måndag och skola. Jag ska ha engelska test eller prov imorgon vilket inte känns så bra. Egentligen är jag ganska bra på engelska och tycker det är ganska kul men vi har en ny lärare som jag inte är fan av eller vad man ska säga. Hon är säkert en bra person men inte favorit läraren om jag säger så. Jag ska egentligen ha musik prov också men jag vet inte om jag kommer hinna det eftersom jag och några andra ska iväg och simma eftersom vi inte var med och simmade när dem andra gjorde det. Så jag vet inte om jag hinner göra det provet.

Det här med att simma alltså, jag förstår mig inte på det riktigt. Jag förstår att man kanske kollar i typ 3an eller i lågstadiet att man kan simma ordentligt. Sen kan jag förstå att man simmar någon gång på högstadiet, i 8an eller något kanske för att testa så man kan hjälpa folk som behöver hjälp i vattnet. Men grejen jag inte förstår är att man ska simma varje år, varför? Om man kan simma ett år försvinner väl inte den förmågan? Jag som ungdom förstår att många inte känner sig bekväma med att visa upp sin kropp. Jag menar att lärarna och så kanske inte förstår det på samma sätt. Aja nu ska jag sluta skriva om att simma.

Jag är egentligen sämst på att ära frukost men i lördags så åt jag massa frukost som ni kan se på en bild nedanför. Jag tror den stora anledningen till att jag är så dålig på att äta frukost är att jag inte har tid. Jag prioriterar annat.

Jag älskar att ha tjocka strumpor på mig! Det är så mysigt och mina fötter har en tendens att vara kalla hela tiden och dem värms upp väldigt dåligt när dem väl är riktigt kalla.

Detta blogginlägg blev väldigt varierat och spretigt men jag hoppas det uppskattas ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte om jag skulle kalla mig en bloggare eftersom jag inte bloggar... Jag tycker det är kul att skriva och ta bilder så jag tänker att jag ändå kan försöka uppdatera lite.

Jag har otroligt mycket i skolan nu. Jag har sex prov på två veckor! Så sjukt jobbigt. På fredag har jag prov i franska. Vi ska skriva en innehållsrik text om våran dag på franska! Jag vet knappt hur man säger hej känns det som haha. Jag har även matteprov på fredag och sedan har jag prov i musik, so, no och matte nästa vecka.
Jobbigt men som tur är har jag höstlovet att se fram emot.
På höstlovet ska jag åka till Stockholm med min kompis och mamma. Då ska vi shoppa och äta på resturang och ha allmänt trevligt, det tror jag blir kul. Det är halloween på höstlovet också och då ska jag kanske sova över med mina kompisar och göra lite roliga saker, så höstlovet kommer nog bli roligt.

Jag har inte tagit några bilder med min kamera på senaste tiden så jag har inga bilder där ifrån att visa men jag kan visa en bild med två nya saker som jag beställde på Nelly.com som jag har väldigt nöjd med. Jag köpte en lång tröja och ett par knähöga stövlar. Jag köpte även en ny vinterjacka från Nelly som jag är väldigt nöjd med.

Som sagt ska jag försöka uppdatera mera så om det är någon som intresserad får ni gärna kika in här på min blogg någon gång ibland.

Likes

Comments

Idag har jag inte hittat någon bra tid att blogga eftersom jag har umgåtts med vänner. Jag var först med med min Kompis Louise och vi chillade mest hemma. Jag träffade sen Lova och vi tog lite bilder. Jag har inte så mycket intressant att skriva om dagen så det blir bara denna korta text men ni få se lite bilder också.

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 12, sent men inte för sent för att fånga dagen haha men dock somnade jag om och vaknade halv 2 istället. Detta pågrund av att jag gick och la mig runt 2 på natten.
Jag och min kompis Louise hade bestämt att göra något så jag gick hem till henne. Ni kan hitta hennes insta HÄR. Vi tog först en del bilder eftersom det har varit bästa sommarvädret idag 25+ man bara tack moder natur det behövde vi efter några dagar av regn och moln.
Sedan gjorde vi något som jag nog inte gjort på flera år, vi hade vattenkrig. Det var skönt efter att man svettats i solen. Det blev en del fina bilder som jag lägger in här nere.

Likes

Comments

Det blev en riktig myskväll med min finast vän Lova. Ni hittar hennes insta HÄR. Vi snackade mest massa skit och tryckte i oss både chips och dipp.
När vi va på Ica fick jag för mig att färga håret. Jag har faktiskt tänkt på det ett tag nu eftersom jag brukar färga mitt hår i en mörkare brun färg men har inte gjort det på ett tag så nu blev det en liten spontan färgning.

Jag kan inte säga så mycket om färgen eftersom jag inte riktigt vet vad som är skillnaden på olika hårfärger så jag vet inte vad man ska jämföra och kritisera. Men jag tyckte den fungera bra, mitt hår färgades helt enkelt det är väl så mycket som jag kan säga om den haha. Om ni är intresserade av samma färg så finns den på Ica för ca 60kr. En fungerande budget färg.

Det blev ett sent inlägg men det får gå. Här får ni lite bilder från kvällen.

Likes

Comments

Som titeln säger ett nytt intresse, blogga.
Ja detta här är väl min lilla blogg. Jag hoppas någon kommer tycka den är intressant. Jag startar mest denna blogg för att jag tycker om att skriva och vill dela med mig av en massa fina bilder och "filosofiska" texter.
Dem senaste dagarna har jag känt en vilja att ta bilder om man kan säga så. Det är så fint väder och jag tycker om att fånga minnen från fina dagar med fint väder på bild haha. Flummigt men jag hoppas ni förstår mig. Det är nog därför jag vill ta bilder. Men när jag väl tagit bilderna så vill jag dela med mig av dem till folk så att lösningen på detta får bli att starta en blogg. Vem vet jag kanske tröttnar om en vecka och raderar bloggen.

Jag har faktiskt en viss erfarenhet av bloggar och dess värld haha. Man har haft en del bloggar i sina dagar. Det var faktiskt så att när jag var 10-13år så var det väldigt poppis med bloggar. Alla skulle blogga och specifikt om Moviestarplanet som är ett spel som dem flesta i min ålder spelade för några år sedan. Jag ska också säga att jag är 15år så ni får lite mer perspektiv på sakerna jag skriver om.

Jag måste också säga att det finns en viss risk för att jag kommer stava eller formulera mig fel men det får ni leva med.
Jag lägger in lite bilder här under som jag tagit idag.

Likes

Comments