Header

Idag har jag inte hittat någon bra tid att blogga eftersom jag har umgåtts med vänner. Jag var först med med min Kompis Louise och vi chillade mest hemma. Jag träffade sen Lova och vi tog lite bilder. Jag har inte så mycket intressant att skriva om dagen så det blir bara denna korta text men ni få se lite bilder också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 12, sent men inte för sent för att fånga dagen haha men dock somnade jag om och vaknade halv 2 istället. Detta pågrund av att jag gick och la mig runt 2 på natten.
Jag och min kompis Louise hade bestämt att göra något så jag gick hem till henne. Ni kan hitta hennes insta HÄR. Vi tog först en del bilder eftersom det har varit bästa sommarvädret idag 25+ man bara tack moder natur det behövde vi efter några dagar av regn och moln.
Sedan gjorde vi något som jag nog inte gjort på flera år, vi hade vattenkrig. Det var skönt efter att man svettats i solen. Det blev en del fina bilder som jag lägger in här nere.

Likes

Comments

Det blev en riktig myskväll med min finast vän Lova. Ni hittar hennes insta HÄR. Vi snackade mest massa skit och tryckte i oss både chips och dipp.
När vi va på Ica fick jag för mig att färga håret. Jag har faktiskt tänkt på det ett tag nu eftersom jag brukar färga mitt hår i en mörkare brun färg men har inte gjort det på ett tag så nu blev det en liten spontan färgning.

Jag kan inte säga så mycket om färgen eftersom jag inte riktigt vet vad som är skillnaden på olika hårfärger så jag vet inte vad man ska jämföra och kritisera. Men jag tyckte den fungera bra, mitt hår färgades helt enkelt det är väl så mycket som jag kan säga om den haha. Om ni är intresserade av samma färg så finns den på Ica för ca 60kr. En fungerande budget färg.

Det blev ett sent inlägg men det får gå. Här får ni lite bilder från kvällen.

Likes

Comments

Som titeln säger ett nytt intresse, blogga.
Ja detta här är väl min lilla blogg. Jag hoppas någon kommer tycka den är intressant. Jag startar mest denna blogg för att jag tycker om att skriva och vill dela med mig av en massa fina bilder och "filosofiska" texter.
Dem senaste dagarna har jag känt en vilja att ta bilder om man kan säga så. Det är så fint väder och jag tycker om att fånga minnen från fina dagar med fint väder på bild haha. Flummigt men jag hoppas ni förstår mig. Det är nog därför jag vill ta bilder. Men när jag väl tagit bilderna så vill jag dela med mig av dem till folk så att lösningen på detta får bli att starta en blogg. Vem vet jag kanske tröttnar om en vecka och raderar bloggen.

Jag har faktiskt en viss erfarenhet av bloggar och dess värld haha. Man har haft en del bloggar i sina dagar. Det var faktiskt så att när jag var 10-13år så var det väldigt poppis med bloggar. Alla skulle blogga och specifikt om Moviestarplanet som är ett spel som dem flesta i min ålder spelade för några år sedan. Jag ska också säga att jag är 15år så ni får lite mer perspektiv på sakerna jag skriver om.

Jag måste också säga att det finns en viss risk för att jag kommer stava eller formulera mig fel men det får ni leva med.
Jag lägger in lite bilder här under som jag tagit idag.

Likes

Comments