View tracker

Här är min och mammas Elof igen.

Nu har han varit hos oss i snart 3 månader och jag blir bara mer och mer kär i honom ❤️

Han har gjort såna framsteg under denna tiden redan och nu rider vi även lite lektioner i western.

Han är lite speciell både i hanteringen och ridningen, han har sina dagar.
Men det finna ingen bättre än honom, världens vackraste kille, så snäll, så lugn och tar hand om alla.

Min lilla Loffe 💕

Likes

Comments

Hej nu har jag missat helt att presentera våran nya häst Elof.
En shirevalack på 3,5år som är lite bortskämd men det är väldigt lättjobbat med honom och även i ridningen.

Det kommer komma mer uppdatering om honom senare här.

Det har tyvärr oxå hänt en olycka hemma där det nu slutat med att Affe(Kraftur) fick hela bakbenet sönderslitet och det blev en massa veterinärbesök. Lika så åkte oliver på ett sår i bröstet oxå så det blev lite besök med honom oxå.

Mino går på rehab för bakbenen så nu bor alla nästan hos veterinärerna..

Hoppas på att detta går bra i slutändan men det är bara hålla tummarna.

Likes

Comments

Efter några jobbiga dagar eller ja veckor/månader så är det äntligen över. Efter så mycket krångel så har vi precis gått igenom det värsta!!

Och vet ni hur det firas? Vi drog till Enköping och hälsade på världens underbaraste knäppaste bonusmamma. Så kul att få träffa henne igen i lugn och ro.

Och den lilla skithunden är med han oxå, Kraftur slö, trött å lite stressad som vanligt... Idag har han fått vart ute och dragit lite däck bakom sig men det var inte populärt riktigt. Ibland så har han ett fruktansvärt jobbigt beteende när han ska arbeta, men ibland är han underbar.

Nu körs han igång försiktigt försiktigt efter att han vart dålig, så ska vi hålla på i 6månader nu.
Hoppas bara han blir bättre snart.

Kram på er!!

Likes

Comments

Lär känna mig först innan du dömmer mig tack. Jag gör mina misstag men du gör även dina. Sluta trycka ner mig för den jag är. Mitt liv har aldrig vart lätt och kommer nog aldrig vara det heller. Jag orkar inte all skit jag ska behöva fortsätta ta. Jag har trott att i många år så kommer jag komma till en botten i livet men jag har kommit fram till att det finns ingen. Jag sjunker å sjunker å sjunker... Detta är inte vad jag önskade mig i livet. Detta var inte hur jag tänkt mig leva. Tack för mig.

Likes

Comments

Igår körde jag första turen då jag guidade lite iaf. D var inte d lättaste då talförmågan försvann hahahah.
Men det är riktigt kul. Har fortfarande en fruktansvärd hemlängtan men alltså ja vad ska man ha? Jag har aldrig någonsin vart med än ca 10mil ifrån familj å vänner förr å nu är jag ändå längre ifrån.
Det är tur att det är ett fruktansvärt roligt jobb istället :-) tror att den där längtan kommer nog finnas hela sommaren men förhoppningsvis släpper den lite ibland :-)
Sånt e livet så. Nä nu ska jag å Kraftur lägga oss och kolla på film en sväng å mysa lite.
Ha d gött 😘

Likes

Comments

View tracker

Jahapp då börjar allt jobb nu, Kraftur och jag är nere på Visingsö för att jobba i sommar. Han får tyvärr inte följa med när matte ska köra remmalag så igår kväll slog vi upp en hundgård till honom som jag hoppas han stannar i tills jag kommer hem igen(väldigt rymningsbenägen)...

Så vi sitter bara och inväntar klockan nu, men jag måste säga d att jag har redan en fruktansvärd hemlängtan å saknaden efter karln e STOR. Egentligen vill jag hem igen men behöver pengarna från jobbet i sommar. Så det är bara 85 dagar kvar innan jag får åka hem igen.

Sedan så har även jag och min kille hittat en liten stuga vi tänkt bo i och rusta upp å bygga ut när jag kommer hem.
Så om 85 dagar är det slut på familjehem och jag flyttar, yippie 😄

Likes

Comments

Idag kommer även våran nya kickbike så bi väntar med spänning att DHL ska köra upp på gården idag, den kommer mellan 08-17 sa de så det är bara vänta å vänta, förhoppningsvis hinner den komma runt lunch så att vi hinner åka en sväng innan det bär av mot Hudiksvall för att kolla på systers konfa.

Ska bli så himla kul att få dra med han för första gången. Jippie :-D

Får bli en bild från våran skogsträning igår så länge :-)

Likes

Comments

Jahapp... Då har jag fått nackat min första harunge för i år, förhoppningsvis även sista.
Det visade sig att mamman hade gömt en unge inne i gethagen där Kraftur brukar få springa lös och tillslut hittade han ungen och högg den fort som tusan. Skyndade mig självklart fram och slet bort honom men det var försent så jag fick själv ta bort den.
Känns tragiskt men inget djur ska någonsin få lida, detta var ju inte med mening att han skulle få tag på. Känner mig skyldig tyvärr men vet att det är sånt som kan hända dock...

Så synd, var så liten så.

Likes

Comments

Idag blir det en mysdag i solen men Kraftur.

Själv sätter jag mig nog med en kopp kaffe utomhus och kollar på när han njuter av att bara få vara.

Det är så skönt med honom att antingen kan han vara nästan hyperaktiv i ena sekunden å i andra så kan han bara lägga sig, ta det lugnt och njuta av att bara vara. Denna underbara hund är det bästa som finns!

Igår beställde vi även en ny kickbike så om några dagar så ska vi äntligen börja skifta mellan att springa och dra, tror det kommer uppskattas väldigt hoppas jag. Ska bli så spännande :-D

Hoppas ni har en bra dag ni där ute oxå!

Likes

Comments