Header

Idag har jag varit på konsert hela dagen. Vi lämnade huset kl 10.00 imorse, kl 13.00 började konserten och konserten slutade 22.30. Jag är helt slut. Min värdfamilj bjöd mig på en underbar dag. På vägen till konserten hann vi även med att se Facebooks huvudkontor samt googles, youtube och Linked-in. Lite roligt att ha sett dem. Konserten jag var på hette bridge school benefit. Det är en välgörenhets konsert åt en skola som är specialiserade för handikappade barn. Artisterna som spelade var bl.a. Metallica, Neil Young, Willie Nelson och Roger Waters. Nu gäller det att sova järnet för imorgon är det en ny vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Morgonen började med två timmars jobb innan Emelie och Sara hämtade upp mig för en lördag i Berkeley. Berkeley måste ha den vakraset utsikten i hela världen. Man ser Golden Gate, San Fransisco city, Alcatraz och delar av the bay area. På kvällen åkte jag och Sara in till San Fran och firade bästa Marie som fyller 22 år idag. Emelie var dock tvungen att jobba.

Likes

Comments

Idag firar jag två månader i USA! Det är helt sjukt att jag redan varit här i två månader. Tiden har gått så snabbt, men samtidigt känns det som igår jag sa hejdå till mamma och pappa på flygplatsen. Jag har bara 10 månader kvar i detta land och jag har och jag vill uppleva så mycket mer. Nästa steg är att börja resa mer. Tyvärr har varken jag, Emelie eller Sara någon bil vi får åka långt med. Vilket betyder att vi måste hyra bil om vi vill åka till LA en helg tex. Jag har bara bott i detta land i två månader men trots det känns det som om jag har förändrats som person. Jag har blivit mer självsäker mer independent. Dock har au-pair jobbet gjort att jag har slutat bry mig om hur jag ser ut, men det är en annan historia. Att flytta utomlands är det bästa beslutet jag har tagit. Om du står i tankar att flytta utomlands så säger jag bara gör det! Du kommer få en sådan upplevelse och om du ångrar dig är det bara att flytta hem igen. Det finns inget att förlora mer än pengar, men pengar är inte hela världen. Du får nya. Att man har en vardag i ett annat land är en sak jag aldrig trodde jag skulle få. Min vardag här är så mycket roligare än min vardag i Sverige. Så gör det bara flytta utomlands, bli au-pair, plugga, jobba. Gör vad du vill. Att flytta utomlands var mitt bästa beslut jag någonsin har gjort.

Likes

Comments

Fredagar går alltid så himla snabbt. Jag förstår inte varför. Mina fredagar här borta är alltid så busy. Lämnar av flickorna i skolan. Åker hem, städar, tvättar, dammsuger bilen och äter brunch. Hämtar upp tjejerna och åker direkt till pianolektionerna. Direkt efter piano åker vi och gör något kul en timme innan det är dags att åka hem och vika tvätt. Efter det brukar tjejerna kolla på Netflix en timme, sen slutar jag! Om man kollar på dagens schema så befinner jag mig vid den punkten när jag slutar jobba. Nu ska jag packa ihop det sista innan jag ska ta min lilla blå och åka på min highway till Emelie. Ikväll är planerna att vi ska göra något riktigt kul! Så jag är really excited!!

Likes

Comments

Det var en helt vanlig dag idag, så skönt!

Morgonen gick hur bra som helst lika så mina lediga timmar. Jag hann även prata med mammsen och pappsen. På eftermiddagen har jag försökt underhålla två supertrötta barn. Vi var vid parken hela eftermiddagen då värdmamman ville ha ensamtid hemma. På kvällen såg jag på serier och pluggade körkort. Denna dag är kanske inte den roligaste att läsa om, men denna blogg är mer en dagbok. I helgen kommer dock denna blogg bli så mycket roligare!

Likes

Comments

Olivia var fortfarande sjuk när hon vaknade i morse. Så det blev en dag hemma med henne. När vi kom hem efter att ha lämnat av Harper i skolan så blev hennes sjukdom så kallad värre. Hon började spy. Ibland bara älskar man livet som au-pair. Som tur var lyckades hon somna och när hon vaknade igen mådde hon bättre. Värdmamman var hemma och pluggade idag. Hon var snäll nog att passa Olivia medan jag hämtade upp Harper och tog henne till parken. Jag och Harper hade några mysiga timmar för oss själva innan det var dags att åka hem och ta hand om O. Jag fick sluta tidigare idag, vilket var välbehövligt. Min hemlängtan har inte släppt taget ännu. Jag vill dock inte kalla det hemlängtan. Det är mer att jag saknar personerna hemma och idag var det en sådan dag där det enda man vill är att krama om pappa och mamma. När jag låg i min säng och tittade på serier knackade min värdmamma på min dörr och sa att jag hade fått ett paket. Det var ett paket från mamma. Min mamma kan mig in och utan så såklart hon skickade alla mina favoriter. Tack, tack, tack mamma. Har lovat barnen att de ska få smaka en godis på movie night på fredag. Hoppas dock de har glömt bort det tills dess.

Likes

Comments

Det var en perfekt morgon idag. Olivia började 08.00 idag, vilket betyder att det var snabba puckar denna morgon. Harper hade picture day idag, så morgon bestod även av att öva på leendet. På mina lediga timmar tvättade samt tränade jag. När jag och Harper hämtade upp Olivia på eftermiddagen var hon inte sig själv. Det visade sig vara feber och hon sov hela eftermiddagen. Min eftermiddag bestod av mys med lillasystern samt passat upp storasystern. På kvällen fick jag världens hemlängtan, tur jag hade lite Marabou.

Likes

Comments

​Idag har det varit en annorlunda dag. Olivia var ledig från skolan och så var också värdmamman. Värdmamman tog hand om Olivia under mina lediga timmar. Efter Harper slutade åkte vi hem och åt lunch innan jag tog med mig båda barnen till parken. Vi var i parken i hela 2 timmar idag! Det är helt sjukt att de orkar med. Vi hann även med en sväng till biblioteket för lite läsning. När vi kom hem var det dags för ett bad innan mamman och barnen började se en film. När värdpappan kom hem följde jag med han till poolen. Vi simmade i drygt en halvtimme. Det var riktigt skönt med tanke på att jag inte sprang i morse. Ibland är man lat och vill sova istället. Kvällen bestod utav plugg till körkortet. Det börjar snart bli dags. 

Likes

Comments

Det blev en riktig mysdag idag, igen. Vaknade sent och pratade med släkten samtidigt som jag avnjöt en låååångfrukost. Vid lunchtid kom Emelie och Sara över. Min värdpappa gjorde pannkakor till oss, bästa han!!! Det var så kul att sitta med mina vänner och värdfamiljen och äta samt prata om Sverige. Vi satt säkert i 2-3 timmar och bara pratade. Efter lunchen låg jag, Emelie och Sara i min säng och bara myste tills det var dags för dem att åka hem. På kvällen var ingen direkt hungrig, så det blev en sallad. Mitt under middagen fick vi strömavbrott och strömmen var borta resten utav kvällen. Det har regnat hela dagen idag, vilket har gjort att man har varit så trött hela dagen. Så nu checkar jag ut från denna vecka och ser framemot nästa.

Likes

Comments