Header
View tracker

Efter att jag lämnade barnen i skolan drog jag till gymmet. Jag och Emelie har börjat gymma tillsammans och jag är riktig taggad på våra träningar framöver. Nu jävlar ska vi få muskler. (Passar bra med bilder på Marabou). När jag och Emelie var klara skyndade jag mig hem för att hinna byta om och duscha innan det var dags att hämta upp H. När jag körde upp på uppfarten kom DHL och levererade ett paket till mig. Snacka om timing. Paket var från pappsen. Bästa , bästa pappa. Det var det störta paket jag någonsin har sett. I paketet låg min skidkläder, julklappar till familjen, MARABOU!!!! och en julklapp samt en födelsedagspresent till mig. Är så taggad på julen nu!! Jag vill bara öppna presenterna nu!! Jag blir så rörd när jag får något hemifrån, även om det bara är ett telefonsamtal. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka för paket. Resten utav dagen var helt ointressant. Jag längtar så mycket tills på fredag. Bara en dag kvar. Kämpa!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter en dålig måndag kommer en perfekt tisdag. Barnen var perfekta idag och på sådant bra humör. Det var verkligen så skönt. Det var en helt vanlig jobbdag idag. På kvällen åkte jag till Emelie där mötte vi även upp Sara och hennes kompis Emmie. Vi åkte på till ett mall för att sedan åka till whole food och äta mat. Idag var det även sista gången jag träffade Sara innan hon åker hem till Sverige. Så det blev ett jobbigt hejdå.

Likes

Comments

View tracker

Efter en morgon med barn som hade glömt att det var måndag tog jag en timmes nap. Så skönt. Att sova mitt på dagen måste vara något av det bästa som finns. Dagen innehåll tvättande, promenad, lekande och ett mysigt besök på biblioteket. På kvällen blev det prat med pappa som just nu befinner sig i Filippinerna. Hur avis är man inte på honom just nu. Kvällen avslutades med ett avsnitt av julkalender. Jag tycker verkligen om årets julkalender.

Likes

Comments

Dagen började som en av mina bästa dagar någonsin. Denna morgon hamnar topp 2 bland mina värsta upplevelser någonsin. Resten av dagen slappade jag och Emelie. En riktig ta-hand-omvarandra dag.

Likes

Comments

Idag var det den svenska julmarknaden här i San Fran, jag och Emelie hann inte gå. Hahahah så typiskt oss. Efter jag hade jobbat och efter Emelies bil var klar på verkstan blev klockan för mycket. Så det blev shopping för mig och Emelie. Det har varit 17°C här idag, så jag och E körde ned cabat idag. Så mys. Nu är det lite häng på mitt rum innan vi ska in till San Fran för att hänga med Sara.

Likes

Comments

Dagen började som mina fredagar brukar göra. Lämna ungar för att sedan åka hem och städa. Därefter blev det hämtning av ungar, piano, promenad och massor utav lek. När jag slutade för dagen snabbade jag mig till barten för att åka in till San Francisco. Där, utanför macy's stod de, familjen Ladebäck. Jag började gråta, det var så skönt att se någon från ön igen. Kan inte förklara känslan, den var magisk. Vi åt middag tillsammans och de ville såklart veta allt om mitt liv. Medan jag berättade allt så insåg jag att jag har ett intressant liv här. Det är helt sjukt vilken resa jag får vara med om. Vilken resa jag gör.

Likes

Comments

Idag har jag varit pigg. Så himla konstigt. Känns som jag har varit trött större delen av mitt liv. Det kändes så konstigt att vara pigg. Idag var det en sådan dag då jag tog tag i saker. Jag har storstädat tjejernas rum, bokat skidor samt bokat en weekend course som jag och Emelie ska ta i San Diego. Känner mig så duktig. Jag hann även med att träna och prata med mamma i hela två timmar. En till sak som har hänt idag är att vi har bytt månad. Det är december om du har missat det. Jag missade nästan den. Det känns inte som december här. Jag springer utomhus i linne varje dag, det är en sak man inte gör i december. Jag har noll julkänsla, får bjuda över Emelie så får vi baka. Kanske får lite mer julkänsla i helgen, då det är den svenska julmarknaden här i San Fran. Jag är supertaggad. Min söta vän Marie ska även vara med i luciatåget. Det bästa med månaden december måste vara julkalendern. Min kväll avslutades med dagens avsnitt och en chokladbit. MYYYS.

Likes

Comments

Tänk att det redan har gått hundra dagar sedan jag lämnade Sverige, 100 dagar sedan jag lämnade tryggheten, 100 dagar sedan jag kramade om mamma och pappa. Helt sjukt. Idag var det en helt vanlig dag här hemma. lämna, hämta, promenad, lekplats. På kvällen var det äntligen dags att träffa Emelie. Gud vad jag har saknat henne. Jag och Emelie åkte först och fixade skidor. Under julen åker jag och familjen på en skidsemester nämligen. Efter vi hade fixat det stod mat på schemat. Självklart blev det min och Emelies favorit, Vitality Bowls. Vitality bowls är ett ställe som serverar acai bows, smoothies och sallader. Jag och Emelie tog varsin acai bowl. Så gott!! Kvällen avslutades med en runda i vår favoritaffär, Ross. Längtar redan tills på fredag, då jag får träffa Emelie igen.

Likes

Comments

Idag har vi alla tre varit trötta. Det har varit en lååångdag och vi har inte gjort så mycket. Jag har frusit hela dagen och har konstant gått runt i min jacka. Tjejerna har även ont i halsen och har överfört bakterierna till mig. Gissa vem som går och dricker överdrivet mycket te? Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu ska äntligen få träffa Sara och Emelie imorgon!

Likes

Comments

Trodde det skulle bli kaos i morse i och med att barnen har varit lediga från skolan i över en vecka. Där trodde jag fel. Så himla skönt! Back to de vanliga rutinerna, det är också skönt. Jag behöver verkligen rutiner i mitt liv annars är jag kaos. Så idag fick jag äntligen mina lediga timmar, där jag kunde prata med pappa och äta min frukost. Dagen har varit bra, både jag och barnen har varit på toppen humör. Det blev det gamla vanliga idag, en promenad och lekplatsen. Det var dock svin kallt här idag. Hela 10°C!!! Jag var tvungen att ha en jacka på mig?! Hur sjukt? Känns som om jag har så mycket att se framemot denna vecka. På onsdag får jag äntligen träffa Emelie och Sara igen. Känner mig halv utan dem. I helgen kommer jag även få lite besök! Ni förstår inte hur skönt det ska bli att träffa lite folk från ön!!

Likes

Comments