Header

Jag har verkligen inga ord som beskriver min tid här i USA. Att det har gått hela sex månader sedan jag flytta hit, ja det får man bara ångest av. Tiden har bara flugit iväg och jag börjar mer och mer känna mig hemma. Jag älskar att prata engelska varje dag, jag älskar mitt jobb och jag älskar varje minut jag är i detta land. Denna resa har so far varit den jobbigaste och bästa resan jag har gjort. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Den oron man hade innan man åkte. Hade man gjort rätt beslut? Hur ska jag kunna få vänner? Hur ska jag kunna prata engelska? Kommer min engelska att hålla?? Jag bara skrattar åt frågorna man hade innan jag åkte. Jag vill inte att det ska ta slut. Jag vill bara leva i den bubbla förevigt. Jag känner hur jag växter som människa, hur jag blir tryggare med mig själv. Jag kan inte längre se mig på lilla Gotland. Jag vill bo utomlands.

Likes

Comments

Idag var det en helt vanlig dag och det var så skönt! Morgonen var perfekt. Jag körde ett stenhårt pass på gymmet innan det var dags att hämta upp ungar. Väder här idag har varit KAOS! Ena sekunder spöregns det och i den andra var det klarblå himmel. Så konstigt. Kommer ni ihåg i början av mitt år när de i New York pratade om peanutbutter/jelly sandwich till lunch och jag dissade det totalt. Gissa vem som ger sina barn det nästan varje dag? Hahahah men det är så gott!!! Barnen älskar det! Ni MÅSTE testa. Idag festa jag till det med att göra sandwichen i ett hjärta. Jag och ungarna bestämde oss för att hålla oss inne. O hade inte en sådan bra dag i skolan idag och var lite hängig. Då passade det perfekt med lite innemys. Det blev yoga och lek på schemat idag. Jag och tjejerna avslutade kvällen med lite mys framför ipaden. Jag älskar mina tjejer så mycket så det gör ont i hjärtat.

Likes

Comments

Idag är det President day här i stater, vilket betyder att de flesta är lediga från jobb och skola. Mina barn var lediga från skolan idag så det blev en heldag med de. Det har varit världens oväder här idag. Det har regnat som bara den, men trots det kom vi ut på en timmes promenad på förmiddagen. På förmiddagen hann vi även med att bygga med lego och bygga en koja. Till lunch fick barnen mac'n cheese, vilket uppskattades högt! På eftermiddagen blev det filmmys med popcorn innan vi satte oss för att rita de sista timmarna. Jag är verkligen helt slut nu! Det blir en tidig kväll här för mig och vet ni vad. Jag är en dag närmare Hawaii!!!!

Likes

Comments

Det blev en lugn morgon med serie tittande och skypeande med de där hemma. Efter lunch hämtade Caroline upp mig för lite klättring. På stället vi var på fick man själv klättra utan instruktör mm. Man fick göra ett test innan man började klättra för att se om man var kvalificerat or not. We both passed it! Det var riktigt kul att klättra om kring, men efter två timmar var vi helt slut och bestämde oss för att åka hem. På kvällen blev det mys med familjen och sedan lite serier

Likes

Comments

Vilken skön lördag det har varit idag.

Jag började morgonen med jobb. Därefter stack jag till gymmet och körde ett pass på över två timmar!! Jag älskar att träna när man inte har någon tidspress på sig. Jag åkte hem, åt lunch och sen tog jag en nap. Älskar nap!! Jag hann kolla lite på serier innan det var dags för kvällsmat. På kvällen hängde jag med familjen samt busade lite med tjejerna innan jag tog på en ansiktsmask och såg på mello.

Likes

Comments

Idag har jag verkligen sprutat ut all kreativitet jag har.

Olivia var ledig från skolan idag, vilket innebar en fulldag med barnen. Det var en lugn och skön morgon. H börjar vid 9, så vi hade hela två timmar att göra oss redo på. Efter jag och O hade lämnat av H i skolan åkte vi hem och la ett pussel. Efter det var klart ville Olivia göra pyssel. Jag tycker verkligen inte om att pyssla, då jag inte ha tålamodet att sitta och pilla. Jag och O lyckades ändå pyssla fram några fina blommor som vi satte i deras rum. Vi hann även med att göra några mattespel samt göra smeten till de svenska pannkakorna. Vi hämtade upp H och åkte hem för att steka pannkakorna. Jag fick en reminder om varför jag aldrig gör pannkakor. Man får ju stå och steka dem hur länge som helst!! Jag stod en hel timme och stekte pannkakorna, men jag fick min belöning. Mellan varje tugga fick man höra att man var bäst och att pannkakorna var de godaste i hela världen. Vi hann med läxor och yoga innan vi åkte och åt lite Frozen yoghurt. Vi åkte hem med magarna fulla av Froyo och bestämde oss för att baka kakor. Helt plötligt var det den bästa dagen någonsin enligt barnen. Lagom till att kakorna var färdiga kom värdmamman hem och tog över. På kvällen åkte jag och mötte upp Emelie och Christoffer i Walnut. Där åt vi mat innan vi åkte hem till E och hängde. 

Likes

Comments

Denna dag har bara rusat förbi. Morgon började bra och på mina timmat blev det gym och ett samtal med mamma. Jag och tjejer drog till pianolektionerna direkt efter O hade slutat och när vi väl kom hem var det dags för ett bad innan dinner. Denna vecka har verkligen gått långsamt. Räknar bara ner dagarna till Hawaii.

Likes

Comments

Idag har det varit en helt vanlig vardag. Morgonen gick som vanligt superbra och på mina lediga timmar hann jag både träna samt ringa farmor och farfar. Skönt att prata med dem där hemma lite. Man märker verkligen nu efter snart sex månader att man har fått ett nytt hem och att man sällan får hemlängtan längre. Jag älskar verkligen att bo i detta land. På eftermiddagen idag var det mest jag och H som hängde då O hade en playdate. På kvällen hade en en mysstund med familjen innan jag gick in till mig och fortsatte läsa min bok.

Likes

Comments

Morgonen var exakt likadan som alla andra. När jag hade hämtat Harper från skolan stod det ett packet vid dörren och en stycken Emelie bredvid. Jag fick en liten Valentine present. Jag blev verkligen så glad!!! Jag försökte få barnen att vi skulle göra Valentines card, men fick till svar "No, Why?" Så det blev en promenad och en sväng till parken istället. På kvällen hämtade jag upp Emelie och Christoffer. Vi bestämde oss för att äta hos en favorit, In-n-out. Så gott!! Det var lite så jag firade min V-day, eller som de sa på radion i morse VD-day. Hoppas ni hade en underbar dag med massor av kärlek.

Likes

Comments

Herregud vad dagen har varit lång. Trots att det var måndag och tjejerna var supertrötta har dagen varit bra. Morgonen bestod av det vanliga samt ett pass på gymmet. Jag bestämde mig för att jag skulle låta Harper ha sin lunch i parken idag. Så innan jag körde och hämtade henne så packade jag hennes lunchbox. Vi hade en mysig picknick innan det var dags att hämta O. När vi väl kom hem igen gick vi på en promenad. Det var ett perfekt väder idag. Så när vi kom hem från promenaden packade jag snabbt ihop en ryggsäck med snacks och satte barnen i bilen. Vi spenderade hela två timmar på "the big park". Där mötte vi även upp Emelie , Christoffer och Parker. Det var första gången mina barn och Emelies möttes. Det gick riktigt bra och Harper fick en stor kram av Parker innan han gick. Jag dog sötisdöden där. När vi kom hem var det redan dags för middag och min värdmamma hade lagat en galet god sallad med grönkål. Kan inte få nog av grönkål! Det blir en tidig kväll för mig för gud så trött jag är!

Likes

Comments