Header
View tracker

Dagen började lugnt med en sovmorgon, samt ansiktsmask och frukost framför Scandal. Jag jobbade från 11-3 idag. Jag och tjejerna såg på film och lekte. Jag har även hjälpt Emelie att flytta. Hon ska bo på hotell i hela 50 dagar!!! Helt stört!! Jag och Emelie tog hand om Emelies Parker under kvällen. Vi åt på resturang och slappade på hotellet. Det blev en skönt och lugn dag. Imorgon ska jag försöka få till ett träningspass samt Ikea

Likes

Comments

Imorse var det extra jobbigt att gå upp. Iväg med ungar, gym och sedan började det. Ungar som vägar sammarbeta och allt var tydligen fel idag. Nej ingen rolig dag, men vi lovade varandra att imorgon ska bli en bättre dag. När jobbdagen var slut stack jag snabbt till Emelie. Där blev det whole food. Vårt älskade whole food. Salladen där är nog en av de sakerna jag kommer sakna mest när jag åker hem. Bara en dag kvar sen helg! Kämpa

Likes

Comments

Kan det sluta regna någon gång!!!??? Jag fick en dag uppehåll och nu ska det tydligen regna en vecka framåt. Man blir så trött när det regnar. Idag var det en helt vanlig morgon och eftermiddag. Regnet samt blåsten gjorde dock att vi inte kunde vara ute. Vädret gör en så trött och att man har hittat en ny favorit serie gör inte det lättre att lämna sängen. Trots det lyckades jag mig ändå ta till gymmet idag.

Likes

Comments

Mina små älsklingar!! Fick världens största kram imorse och 1000 pussar av de imorse!! Dagen gick snabbt och det är skönt att vara tillbaka till vardagen. Jag saknar dock San Diego så mycket! Vi kom hem sent inatt så det fick bli en nap efter jag hade lämnat barnen i skolan. På eftermiddagen blev det en välbehövlig promenad och en tur till parken. Dagen bestod framför allt av massor utav mys med min små två.

Likes

Comments

Sista dagen. Man har verkligen njutit under hela resan och varje sekund har varit extremt roligt! Dagen började med hotellfrukost innan det var dags för en lektion. Efter lektionen åkte vi till Father Joe´s. Father Joe´s är en organisation som hjälper hemlösa. Där skulle vi volontärarbeta genom att ge mat till hemlösa. Det var så sorgligt att se alla hemlösa. Man fick sig en tankeställare när man stod där och serverade maten. Vi åt lunch där innan vi begav oss tillbaka till skolan för att hämta sin packning. Där var kursen slut och det var dags att säga hejdå till Maja. Jag, Emelie, Evelina, Rebecca och Sofia begav oss till Downtown för att checka läget. San Diego är en sådan vacker stad. Vi sa hejdå till de andra och jag och Emelie begav oss på den sista sightseeingen innan det var dags att åka till flygplatsen. Just nu sitter vi och väntar på att få gå på flyget. Jag är helt slut efter helgen, men det har varit så roligt. Jag vill inte att helgen ska ta slut. Jag har fått så fina minnen och nya vänner. Denna resa var magisk.

Likes

Comments

Ingen kan förstå hur trött jag är! Dagarna är så långa och man gör saker hela tiden. Idag efter frukosten åkte vi till skolan för en lektion om San Diego innan vi åkte till Balboa Park. Parken är större än central park, helt sjukt. I parken hitta vi ett ställe där det var hus från olika länder. I det svenska huset träffa vi en underbar svensk tant som hade bott här i hela 45år. Hon bjöd på svenskt kaffe. Gud vad gott det var!!! Den koppen kaffe var magiskt! Vi åt även lunch i parken innan vi åkte till stadsbiblioteket och fick en tour. Det är nog en av världens coolaste bibliotek. Det fanns nio våningar, zen garden, yoga park, 3D printer och så mycket mer. USA säger jag bara. Väl tillbaka till skolan var det lektioner ända fram till kl 10.00pm. Sista lektionen bestod av svinmycket grav och övertrötthet. Tror jag aldrig att jag har skrattat så mycket under en lektion. Rekommenderar inte ha lektioner till 10.00 tre dagar i rad. På kvällen gick vi till en dinner. Det är så mysigt här och jag har verkligen träffat några underbara människor.

Likes

Comments

Jag älskar San Diego. Staden har fått mig kär. Idag efter frukosten åkte vi till old town. Old Town är en liten stad som de har bevarat från 1845? Minns inte riktigt årtalet, heheh. Verkligen så mysigt, allt var så litet och gulligt. Där gick vi först på en rundtur där vi fick veta hur mormonerna byggde staden. Efter rundturen blev det en fototävling. Man skulle gå runt i Old Town och fota på olika ställen. Tyvärr vann inte vi, men vi hade så roligt!! Efter lunchen sa vi hejdå till Old Town och åkte till USS Midway. USS Midway är ett fartyg som var med under andra världskriget om jag inte minns fel. Även om jag inte visste någonting om fartyget var det intressant att vara där. Man fick träffa gamla veteraner och gå runt och se hur man sov etc. Under 30 minuter var vi volontärer ombord. Lite coolt att kunna säga att man har varit volontär på USS Midway. Volontärarbetet gick ut på att vi skulle hjälpa barn att pussla, perfekt för en grupp med au-pairer. När vi var klara med midway gick vi till San Diego Sea Port och åt middag. Det var så vackert där och min kärlek för staden växte och blev ännu större. Efter middagen åkte vi till skolan för en lektion som handlade om stereotyper samt en lektion där vi såg på film. Nu är jag äntligen på hotellet och ska sova. Det är extremt långa dagar, men jag har extremt roligt!

Likes

Comments

Låååång dag.
Klockan ringde 03.45 imorse. Det gjorde så ont i kroppen när klockan ringde, men det var bara att gå upp, beställa uber och klä på sig. Iväg till oakland airport för att flyga till San Diego!! När vi kom fram till San Diego förväntade vi oss värme och sol, men det var exakt samma väder som i San Fran fast några grader varmare. Vi mötte upp några aupairer som också går på kursen på hotellet. Åt lite lunch innan det var dags för den första saken på schemat, mingel. Efter lite mingel åkte vi en riktig gul amerikansk skolbuss till skolan. Första lektionen var bara information medan andra lektionen bestod av att vi skulle visa upp våra personal collage. Dagen var följt av conflict class, volunteerism class and culture shock class. För er som inte vet ska jag under helgen inkl fre och mån gå en weekend course för Au-pairer. Kursen inkl alla credits man måste ta när man är en Au-pair. Vilket är super! Man får alla credits plus upptäcka en ny stad. Kursen är indelad i få classes. Class A som är om American Dreams och Class B som är om USA and San Diego in a nutshell. Jag kommer sammanfatta min hela upplevelse om kurserna i slutet av veckan. Lektionerna slutade kl 10.00pm. Det har varit en lååångdag och vi är äntligen på hotellet. Klockan är snart 11pm och jag ska sova järnet nu för lektionerna börjar redan kl 09.00 imorgon.

Likes

Comments

Idag var det en dag där man räknade ner timmarna. Idag kändes det som en fredag hos mig, men det är ju nästan fredag ändå. För imorgon är jag ledig!!! Kl ringer 04.00 här imorgon bitti. Det är äntligen dags för San Diego!!!!! Jag är så taggad!! Emelie kom över till mig nu ikväll, men vi hann inte göra så mycket. Klockan är inte ens nio och vi ligger redan i sängen. Jag kan knappt skriva så excited jag är. Nu är det att sova turbooo. Ses i San Diego!

Likes

Comments