​Men vad hände? Förut skrev jag varje dag här men på något sätt dog det bara ut. Ibland saknar jag att skriva på denna bloggen och ibland tycker jag det bara är skönt att inte behöva tänka på det. Men jag vill ändå skriva för det finns så mycket att se tillbaka på. Så många minnen som finns nerskrivna här. Från att jag gick i 8an liksom. Mitt liv såg väldigt annorlunda ut då jämfört med idag, så då kan man ju undra vilken skillnad det är om ytterligare två år? Skulle vara så himla kul att komma igång igen, för min egen skull. 

Likes

Comments

.. och består av hästar, hästar och hästar. Underbart!

Idag lever jag min sista dag som 16-åring och imorgon väntas det också nationella prov i skolan. Underbart sätt att fira på ;)

Men nu... stallet!

Likes

Comments

Hejsan allihopa, igår så började ju skolan igen och det har varit rätt så okej hittills. Igår så hade vi bara en lektion och idag har jag haft tre. Nu tänkte jag läsa lite i en bok på engelska och sen göra någon franska uppgift som vi fått eftersom vi missat två lektioner. Och sen ikväll ska jag ha markarbetes lektion. Ha det bra!

Likes

Comments

Igår körde jag moppe för första gången 2016. Roligt och sen slipper man va så beroende av alla andra så fort man ska någon stans. Sen på kvällen var jag med några tjejkompisar och åt tacos och firade Agnes som fyllt år.
Idag har jag varit och ridit som vanligt, sen var jag ute med moppen och köpte lite mys till Melodifestivalen som vi kollat på ikväll.

Likes

Comments

Idag är det fredag vilket just idag känns lite sorgligt eftersom det betyder att lovet börjar närma sig slutet. Men det finns inte så mycket att göra åt det utan det är bara att ta vara på de sista dagarna.

Det har verkligen varit toppenväder det här lovet och det börjar bli vår ute nu, äntligen! Är ingen vintermänniska så våren är mer än välkommen.

Idag har jag bestämt mig för att inte göra så mycket då jag känner för det. Just nu håller pappa på att fixa min moppe så det kanske blir en sväng med den sen. Ikväll ska jag och några tjejer äta tacos också.

Eftersom jag älskar We heart it och har stor bildbrist just nu så blev det två bilder därifrån.

Likes

Comments

​Här är några snygga schabrak. Helst hade man ju velat ha allihopa men tyvärr har man ju inte så stor plånbok haha. Alla hästmänniskor känner nog igen sig och vet att man kan ha hur många schabrak som helst.

Likes

Comments

Denna veckan har vi sportlov och det är verkligen så skönt att vara ledig från skolan. Dessutom känner jag mig verkligen ledig också, för något år sen kunde jag aldrig släppa skolan ordentligt så även när jag var ledig så gick jag och tänkte på en massa saker hela tiden. Men nu är det borta så nu får jag verkligen känna mig ledig på riktigt!

Under sportlovet har jag mest varit i stallet. Haft ridlektioner och hållt i teorilektioner, hopptränat och ridit. Bättre att ha mycket att göra än att inte ha något att göra alls ;)

Idag har jag haft vila från stallet men istället varit i badhuset med ridklubben.

Likes

Comments

God förmiddag! Idag har vi studiedag, så jag är ledig från skolan vilket är så skönt. Jag har trott att jag ska bli sjuk hela veckan då jag varit förkyld och väldigt trött och trots det har jag gått i skolan och ridit lektioner. Men nej, än så länge känner jag mig inte sjuk alls så det är troligtvis bara en förkylning, skönt!

Idag tänkte jag fixa klart allt inför årsmötet vi har på söndag med ungdomssektionen. Sen måste kläderna rummet plockas iordning lite och sen ikväll ska jag upp till stallet. Blir en ganska lugn dag vilket behövs.

Två bilder från några veckor sen.

Likes

Comments

Jag vill komma igång med bloggen igen. Jag vill skriva ner min vardag för att sedan läsa tillbaka. Så nu ska jag försöka, på mina egna villkor. Jag kommer göra som jag vill och uppdatera så ofta jag vill så får vi se om jag kommer igång igen. Hoppas ni som är gamla läsare hänger med så får vi hoppas att det blir bra nu!

Likes

Comments

Ja, ni ser ju hur det går med bloggandet.

Men skolan har rullat på, denna veckan har varit lugn men massa uppgifter. Har dock haft gott om tid till det vilket är skönt.

Hästen har gått bättre än någonsin och i helgen reser jag bort. Snön har smält och det känns som vår ute. Så livet är rätt okej :)

Får väl se när jag loggar in här igen nästa gång. Då ska jag iallafall ta tag i det på riktigt.

Likes

Comments