Det har været en fantastisk tur, hvor jeg fik set Paris igen. Jeg kommer uden tvivl tilbage snart. Som altid er det en fornøjelse at se Louvre pladsen, den bliver man aldrig træt af!


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Du har helt sikkert set dette kunstværk overalt på pinterest eller de sociale medier. Det er så fint og abstrakt. Jeg stødte på det på et kunstmuseum i Paris og kunne med det samme genkende det.

Det måtte meget gerne komme med hjem og hænge på væggen!


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Shirt: H&M // Jacket: MONKI // Hair clips: H&M //

Sling backs: MANGO // Handbag: ZARA // Earrings: MANGO


Jeg har i dette indlæg prøvet at finde nogle af de tendenser, der dominerer modeverdenen lige nu, på budget. Jeg synes, det er så fedt, at high street mærkerne er begyndt at lave tøj, der ligner high end. Det viser bare, at det ikke behøver at koste mange penge, for at være klædt moderigtigt. Jeg har allerede fået skaffet mig nogle af tingene, men er stærkt på udkig efter den perfekte trenchcoat. Det er ved at være tid til at garderoben skal fyldes med varmere tøj, og derfor håber jeg at disse items var en hjælp, til nogle billige alternativer. De er i hvert fald så fine!-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Det er efterhånden nogle år siden jeg var i Paris sidst, og det var bestemt godt at komme tilbage. Man bliver fascineret om og om igen, for byen bliver aldrig kedelig at kigge på. Jeg er vild med de smukke bygninger, mennesker og stemningen. En af de fedeste storbyer!


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Det skal lige nævnes at dette indlæg altså ikke er sponsoreret, men blot en anbefalelse fra hjertet af. Jeg har lige købt et nyt glattejern + føntørrer fra GHD, og det er så lækkert! Selve designet er meget enkelt. Jeg mener faktisk at det kaldes 'The Ultimate travel gift set'. Føntørreren er i hvert fald i rejsestørrelse, hvilket er super praktisk, hvis man ofte er ude og opleve verden. Mit hår har en tendens til naturligt krøl, og derfor er jeg nødt til både at føntørre og glatte det, for at få et pænt resultat. Derfor var et nyt glattejern, som erstatning til mit gamle ghd lige hvad mit hår ønskede.
I kan finde sættet HER, hvis I kunne være interesserede.
Inden jeg føntørrer mit hår putter jeg lidt af et miracle hair treatment i fra ELEVEN AUSTRALIA.
Det tager ens frizz og lægger de små hår ned. Det er heller ikke helt dårligt, at det dufter af kokos, og minder mig om strandferie! Efter føntørringen kan jeg godt finde på at putte lidt hårolie i mine spidser.
Jeg gør ikke vitterligt meget ud af mit hår, men har dog en lille rutine.

-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Ja, som overskriften siger er den enormt populære (og billige) plastic bag fra Saks Potts udsolgt. Jeg ville så gerne have haft fingrene i den, og håber at den kommer tilbage in-stock. Lige nu findes der i hvert fald ikke nogen andre forhandlere. Måske der evt. er nogen der vil sælge? Jeg er i hvert fald villig til at give fuld pris.
Jeg var simpelthen ikke hurtig nok, og skulle have bestilt den med det samme, da jeg var inde at kigge på den første gang.
Logomønsteret er så cool, og en genial ide at sætte det på en plastic bag. Jeg kan godt forstå hvorfor den røg så hurtigt, til ingen penge. I det hele tager er jeg vild med deres kollektion og kampagnebilleder!


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Mine interesser favner bredt, og derfor har jeg ikke bare en, men flere drømme karrierer, som jeg ville elske at stå op til hver morgen. Læs lidt om dem alle her og mine passioner for dem:


Redaktør for modemagasin

Jeg læser hyppigt modemagasinerne. Dels kigger jeg kollagerne og opfanger de nye trends, men jeg nyder også at læse alle interviewene, og høre om folks baggrund, ambitioner og passion. Min blog er præget meget af design og indlæggene har en rød tråd i gennem det hele. En moderedaktør fører jo tilsyn til bladets layout og sørger overordnet for indholdet. Jeg kan bruge uendelige timer på at sætte ting grafisk op og nyder at lave collager med tidens tendenser. Jeg elsker at have mange bolde i luften på én gang, derfor tror jeg at være redaktør for et modemagasin ville være det perfekte job for mig. Jeg nyder et flot opsat og gennemført layout og design. Et magasin der indeholder de seneste nyheder inde for mode, mad, musik, kunst, film og meget andet. Processen hvor der skal interviewes, skydes billedeserier, laves kollager, reviews og meget andet fascinerer mig, og jeg tror aldrig man keder sig i denne branche.

-Stylist

Et drømmejob der har været lidt on and off. Her skal man i hvert fald tænke ud af boksen og være kreativ. Jeg tror som sådan, at der er massere af muligheder og udfordringer i jobbet. Forskellige figurer, stilearter m. m som man skal tage hensyn til og have øje for. Jeg tror, at der er rigtig mange spændende muligheder ved at være stylist, hvis man får nogle spændende og anderledes opgaver. Fx styling til store events.


Journalist

Der har altid eksisteret en indre drøm om at blive journalist. Det med deadlines og formidle nyheder i gennem tekst, synes jeg lyder vildt spændende. Jeg har altid synes at jobbet som journalist eller lign. er så cool, og jeg er overbevist om at det sjældent bliver kedeligt. Efterforskning og research fanger min interesse.


Grafisk designer

Man kan vist godt sige, at jeg går i min mors fodsspor, for jeg er vokset op med det kreative omkring mig. Hun har selv været grafisk designer, haft egen butik med indretning og design, malet malerier og har et visuelt blik. Det har på alle måder smittet af på mig eller måske gået i gennem generne, for jeg elsker at tænke ud af boksen og sætte ting grafisk op så det spiller sammen. Nogle af de blogindlæg jeg holder mest af at lave er kollager. Der kan jeg bruge mine grafiske kompetancer til at kreere en sammenhængende kollage med, hvad end det nu måtte være. Derudover tror jeg man lærer rigtig meget ved at arbejde på et reklameberau med alle de dygtige mennesker omkring sig. Alt i alt et rigtig spændende job, hvor man skal kunne sætte sig ind i andres visioner og bidrage med ens egne kompetancer.


Modedesigner

Jeg tror altid, at jeg har haft en lille drøm om at skabe mit eget. Gerne et brand, der sælger modetøj. Jeg interesserer mig meget for processen fra ide til færdigt produkt. Alle de overvejelser om små detaljer man skal gøre er lige noget for mig. Jeg elsker stof, mønstre og andre materialer og er meget fascineret af udviklingen. Det hænger også meget sammen med dette kreative univers, som er min helt store passion. Så kan jeg nok heller ikke komme udenom, at jeg elsker at købe tøj og sætte det sammen, men at skabe det selv er noget helt andet! Noget jeg rigtig gerne vil. Det er det, som er fedt! Specielt hvis der kan komme noget kunstnerisk ind over det, som fx mønstre og print, der er tegnet i hånden.


Arkitekt - Indretningsarkitetkt

Bygninger og aktitektur har altid betaget mig. Det hænger sammen med min sans for detaljer og ikke mindst min perfektionistiske tilgang til ting. Design rammer også ind over både jobbet som arkitekt, men også indretningsarkitekt.

Det indgår også noget håndtegning, og kollager, hvilket jeg nyder at bruge tid på. Hvis man kunne gøre det til hverdag, ville det være fantastisk.


Det tror jeg også var alt jeg havde at sige om mine drømme karriere. Det bliver svært og spændende at vælge en vej, som jeg vil gå. Der er heldigvis nogle års overvejelser. Jeg håber, at I fik et godt indblik i mine passioner for fremtiden.-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Turen går altså til Paris! Jeg glæder mig enormt meget til at få en god studietur med min klasse, og jeg vil forsøge at tage nogle billeder, som I senere hen vil få set. Derudover vil jeg sige tusind tak til alle jer der læser med på bloggen. Det varmer utroligt meget, og mit læsertal er steget helt vildt. Tusind tak! Jeg håber desuden, at I også har synes, det har været en fed uge, med mulighed for at vinde nogle fine ting.


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments