JACKET: Urban outfitters


Jeg har i dag været inde i Odense, hvor jeg gjorde mig er par køb. Bl.a. er par bukser som for det første er ret vilde, og for det andet sad overraskende godt. Jeg er super "kræsen" mht. bukser, og går altid opgivende ind i prøverummet. I dag skulle det dog ikke være sådan. Jeg er i det hele taget på jagt efter en masse nyt tøj til vintermånederne. Ville elske at høre om jeres seneste køb!
Jeg er desuden blevet helt vild med matcha konceptet her for tiden, selvom superfoods en gang i mellem hænger mig langt ud af halsen. I min mening smager matcha oprigtigt godt. Det må for min skyld gerne puttes i alt! Kage, drikkelse, smoothie bowls osv. Derfor tog jeg selvfølgelig lige en ismatcha med på vejen :-)

Håber I har haft en god lørdag!

Følg gerne min Instagram: @emmaoesterbye-EMMA ØSTERBY

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

JACKET Arket // BAG Boyy // SWEATER h&m //

RING Kranz & Ziegler // EARRINGS: Kranz & Ziegler

Jeg er i denne uge i praktik hos Aagaard Kranz og Ziegler. Det er super spændende, og jeg er omgivet af nogle søde mennesker, som hver især står får nogle seje ting. Jeg har fået lov til at blive inddraget en del, og har ind til videre ovverrasket mig positivt. I kan evt. få en opsummering omkring praktikopholdet sidst på ugen, hvis det lyster.


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

JACKET Zara // SHIRT Arket // BAG Noella

Jeg var et smut forbi Arket, og fandt denne fine satinbluse. Den kan både bruges til hverdag og i byen, og så kan den helt fint sættes sammen med en lang frakke. Evt. en enkelfarvet udgave. Jeg nyder live nu weekenden inde en spændende, ny uge går i gang hos Kranz & Ziegler.


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

SWEATER: Arket // DRESS: Mango SNEAKERS: Zara // BELT: Isabel Marant


What, vi er allerede (næsten) færdig med oktober! Tiden flyver afsted lige for tiden. I næste uge skal jeg i praktik hos smykkefirmaet Kranz & Ziegler, og jeg glæder mig utroligt meget til at få et indblik i deres seje virksomhed! Jeg vil nok lufte lidt tanker om mine oplevelser efter praktikugen. Det bliver super spændende! Sidste uge var fyldt med terminsprøver, og for at sige det mildt har jeg haft en lidt travl periode, hvor jeg ikke har haft tid til opdateringer her på bloggen. Dog er jeg tilbagevendt med en større motivation :-)


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Jeg har i dag (faktisk hele dagen) gået rundt i indre København og fået shoppet lidt til den kolde tid. Derudover også forelsket mig i lidt interiør hos Illums bolighus. Er det for tidligt at tænke på julegaveønsker? Lad os se om jeg kan vente så lang tid.
Jeg var også (for første gang) i ARKET - og allerede, da jeg kiggede på deres hjemmeside var jeg solgt, så det overrasker nok ikke nogen, at jeg var endnu vildere med den fysiske butik. Virkelig fine ting! Alt sammen farvekordineret og ikke mindst klassisk og pænt. Jeg endte også med at købe lidt!
I aften skal jeg sammen med min familie spise på Sticks'n'sushi, hvilket jeg ser frem til!
Håber at, I får en god fredag aften <3


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Jeg har som lovet fundet nogle inspirationsbilleder af den franskinspirerede indretningsstil. Årh, hvor ville jeg gerne bo i sådan en herskabslejlighed! De er så charmerende.
Jeg smutter til København i morgen og glæder mig til at bruge et par dage i byen!


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Jeg er på det seneste blevet ret god til at pleje min hud - og har faktisk også set fremskridt med disse produkter, som jeg vil dele med jer. Rutinen indeholder bude ansigts-masker, -scrub, -wash og -creme. Min rutine er ikke så avanceret, så den burde være nem at anskaffe sig.

Der er et hav af muligheder derude, og derfor kan det være svært og uoverskueligt, hvilke produkter man skal satse på virker. Jeg har meget olieret hud, og overraskende er det stadigvæk vigtigt, at huden får fugt. Det skal dog være en creme, som ikke indeholder en stor mængde olie. Det vil kun få huden til at blive forværret. Grunden til olieret hud kan skyldes for lidt fugt, og derfor begynder huden at overproducere olie.

Jeg vasker altid mit ansigt i en face wash, som bare er en Neutral-sæbe, da jeg synes den har en ren og beroligende effekt, lige netop fordi der ikke er nogen lugt af parfume og andre kemikalier i.

Step 2 er en ansigtscreme fra Australian Bodycare. Den er for mig rigtig god, og giver en tilpas mængde fugt. Jeg bruger den dog ikke hver dag, men noget der ligner hveranden dag. Den giver ikke nogle store resultater, men sammen med de andre produkter, er det en perfekt afslutning og rar tilføjelse til min hud.

Jeg plejer også altid at slutte af med en spotstick, som jeg dupper på de små urenheder rundt omkring i ansigtet. Næste dag er de blevet helt udtørret. Jeg er blevet totalt afhængig af den, og den udvikler seriøst mirakler! Den kan fås her: Australian Bodycare

Ugentligt bruger jeg to ansigtsmasker, som hjælper på min urene hud: Australian Bodycare (Der kommer et idybdegående indlæg om den) og Miquara. Det er en rigtig god kombination, som jeg nyder at bruge. En lille, ugentlig selvforkælelse, der samtidig er super effektiv.

Denne hurtige rutine, som på ingen måde er det store, virker rigtig godt for mig. Jeg formår ikke at få pænere hud ved at bruge mange og dyrere produkter. Det er bedre med en simpel rutine med få og milde produkter. Så får min hud lov til at ånde, og bliver ikke irriteret.

Jeg håber, at i får en god søndag aften - og til jer der er så heldige - god efterårsferie!


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments