Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jo men jag har allt haft några bra lediga dagar nu även fast jag fick hoppa in i jobba igår. De har vart mycket fest såklart. Men jag ska ju inte klaga tiden kommer ju då jag kommer tröttna eller inte kan kanske på grund av olika orsaker.
Just nu ligger jag på altanen och solar, ska snart ut och gå hade jag tänkt. De var ett tag sen nu och de behövs.

Och de är augusti!!! AUGUSTI mina vänner. Heeeeelt galet vad fort de har gott. Och snart är sommaren slut för dom flesta, men jag har sommar så länge sommarn stannar för jag börjar ju inte skolan?? Jag tror inte jag fattar förrens skolan börjar och jag faktiskt inte ska gå dit. Och ja jag är super nervös och stressad över det, men herregud vad taggad jag är också!! De är ju nu livet börjar eller. Jag kan göra exakt vad jag vill med mitt liv just nu. De är super nervöst och spännande men jag är redo, life bring it on

Likes

Comments

Vilken seg söndag jag haft idag... har skött lite saker med jobb, kollat på tv, druckit te, lagat pannkakor, kollat på lite mer tv. Ungefär så hela min dag sätt ut.
Gillar inte sånna dagar, för det ända man gör är att tänka tänka tänka.. gå igenom Instagram se alla dessa perfekta tjejer och tänka ännu mer..
man tänker varför kan inte jag vara så perfekt varför fick inte jag de där perfekt livet?
Men något jag lärt mig är att inte kämpa efter något som jag ser på internet utan de ända jag tänker kämpa för att må bra i den jag är må bra i det livet jag har. Jätte viktigt och kommer alltid vara.

Likes

Comments

Vi var på en såååån mysig resturang igår här hemma som jag måste tipsa om. Den heter luna café och är en spansk resturang med en sååån mysig uteservering.
Jätte god mat och såå mysig underhållning med två spanjorer som stod o sjöng på spanska. Allt blev så klockrent att de kändes som jag kommit till Spanien. Hur underbart???

Likes

Comments

Jag blir arg på mig själv att jag skiter i er här.... måste bättra mig men har jobbat två hel dagar o har vart svin trött men idag har jag sovit ut och oj vad jag verkligen behövde de.

Har trappat ner på träningen också och de får mig att få ångest.. jag vill verkligen träna men asså jag har ingen ork? De är jätte jobbigt hörni... men jag vet ju eftersom jag gått igenom de här så länge att jag måste bara börja liksom. Blir sååå mycket piggare och orkar så mycket mer. De känns så värdelöst liksom och ligga här en hel dag i sängen och inte göra något..
Nu ska jag väll fortsätta min lördag i ensamhet här hemma.
Hörs

Likes

Comments

Tisdag och jag är ledig så underbart. Men vad har jag gjort, jo inte ett smack... så typiskt när man har ledig dag att man inte gör någonting. Och jag blir sååå trött av att inte göra något. Jag måste göra något annars blir jag zombie..

Vädret har ju vart upp och ner också men värmen har funnits där garanterat iallafall. Jo jag har sökt lite jobb nu till hösten då jag slutar på mitt nuvarande jobb om cirka 2 veckor. Spännande så får vi se vad de blir.
Måste fortsätta med att göra ingenting;)
Bye

Likes

Comments

Måndagen är här och jag är inte ledsen för de. Har haft en väldigt lugn morgon med bara tv tittande och frukost. Väldigt behövligt ibland även fast jag hade velat springa på en lång Springtur, men nope så blev de inte idag.

Min dag kommer fortsätta se väldigt lugn ut förutom att jag ska jobba om en timme annars har jag inget annat på schemat och de känns rätt skönt faktiskt. De är måndags klubben idag här i Lysekil men jag känner mig inte redo för party och glatt humör.
Sängen o film lockar mer denna dag.

Likes

Comments

Äntligen en ledig dag! Som jag längtat. Men tyvärr är jag jätte trött då jag var ute på krogen och hade klackarna i taket som vanligt med mina kompanjoner.

De börjar kännas mer och mer värdelöst och gå ut och festa faktiskt. Jag känner bara liksom att jag festar en kväll spenderar pengar på saker som gör så att jag tillexempel inte minns saker, kanske mår illa, gör misstag och även förstör en hel dag efteråt. Jag menar hur värt är de egentligen. Nu är ju jag bara 19 än så länge och de är nu jag ska festa o ha som roligast. Men jag kan väll ändå få tycka såhär. För har börjat förstå mer hur ovärt de faktiskt är.

Jaja nu är de lördag, de är varmt och sol ute. Då de ser ut som jag vart inomhus en månad vilket jag typ har ska jag försöka fånga några soltimmar och få lite färg på min otroligt bleka kropp

Likes

Comments

Fasen va dålig jag är på att blogga nu... tusan också. Men mina vänner allt för mig har krånglat till att datorer lagt av till att min mobil är helt sönder krossad död... men igår hörni hämtade jag min iPhone 7 plus, viiihoo. Tog den pågrund av den SJUKA kameran och storleken då jag bloggar mycket ifrån telefonen kändes de som en självklarhet! Så nu är jag mer än redo att börja ordentligt!
Nu ska jag springa till jobbet

Likes

Comments

Instagram@emmaodell