Nyss har jag varit och ridit. Det gick faktiskt förvånat bra. Jag hade Burre idag och han var jätte fint framför skänken. Så det var ju super. Men jag har ett stort projekt på gång som ni troligtvis kommer få reda på nästa vecka får vi hoppas! Men ja det är lite därför jag inte har bloggat på ett tag😬 Men nu är jag igång igen. Idag har jag haft världens nackspärr tror jag att det är har så ont kan typ bara kolla rakt fram, det är så irriterande. Men jag kände för att ändå gå och rida idag! Men aja vi syns imorgon och så får vi se vad det kommer för blogg inlägg då.Burre❤️


Och här är Burre med❤️ Jag vet att bildkvalitén suger men det är från en video så det fick bli så❤️


Jag hade tänkt att köpa air Max så jag tyckte dem var snygga så jag ska nog ta och beställa dem❤️👆

Jag vill ha någon utav dem hära bikinisarna så behöver lite hjälp kan inte bestämma mig👇❤️


Kommentera nr 1 om ni tycker den👆2 och ni tycker den👆

Och 3 om ni tycker den
Puss&Kram❤️
// Emma ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej jag hoppas att alla har det super!
Själv sitter jag på bussen påväg till skola! Igår så red jag micki, fanta, tootsi och Amica! Jag tänkte berätta lite hur det gick med var och en!!
Micki: men micki igår så tränade jag på att kunna ändra längden på stegen och så, både över bommar och hinder och även på marken, jag försökte att få han mjuk och följasam! Och i slutet så gick det väldigt bra!
Fanta: övade jag mkt med att hon ska lära sig att skänkeln betyder fram och att även hon skulle bli mjuk och långsam, alltså red jag henne mkt lång och låg!
Amica: hoppade jag sista gången innan tävlingen och det kändes kalas! Hon var pigg och framåt och på slutet så hoppade vi en bana som låg på typ LB!
Tootsi: hoppade jag, och vi filmade även lite till annonsen och hon är en riktig pärla! Älskar denna ponny😍

Jag hoppas no får en super dag.

Bjuder på en bild när tootsi hoppar där nere!

Puss och kram
Vilma Vestberg💖

Det fick även bli en bild på amica från i somras😍☺️

Likes

Comments

Hoppas att eran helg hittills har varit super!
Själv sister jag på tåget till Flen nu! (Alltså påväg till mitt stall)
Idag ska alla hästar hoppas, dem som står på schemat för min del är:
-Amica
-Tootsi
- Micki
Och Fanta!
Sedan ska jag hjälpa Sara Li lite när hon ska rida/ hoppa några hästar!
Imorgon börjar skolan och vi börjar inte förräns klockan 9.00! Våra lärare ska på ett möte så då kan vi inte ha mentorstid.
På lördag så ska jag åka på årets första tävling med Amica! Vi ska till Nyköping och jag ska hoppa LC (80 cm) är sååå taggad!!!:)

Om ni vill så får ni jätte gärna komma med förslag på vad jag/Vi ska skriva!
Vi kanske kan ha en frågestund snart eller vad tycker ni?:) kommentera !!
// Vilma ❤️
Likes

Comments

Hejsan!

Nu sitter jag i soffan och kollar på djurskyddarna men jag tänkte berätta om hur det gick på hoppningen idag. Men en sak jag gjorde ingen my day för att vi hade engelska på morgonen och då skulle vi skriva klart en sak sedan skulle vi börja på en dikt och lämna in. Sedan på no:n så kollade vi på någon natur film och på matten hade vi prov❕Sedan åkte jag och Vilma till donen och sen till stallet så aa kanske kommer en imorgon istället. Men nu till det inlägget ska handla om.

Vi hade hoppning idag somsagt och jag hade Faramir❤ Han var så duktig idag verkligen. Vi körde en övning som man kör om och om man fortsätter hela tiden en evighets bana. Och vi hade lite koner, bommar och två räcken. Men det gick jätte bra han lyssnade sjukt noga och var bara bäst han gjorde verkligen sitt bästa. Jag hade tagit med mitt egna lila schabrak och han passade så bra i det. Men det var typ det jag hade att säga.

Föresten vad vill ni ha för inlägg. Vad vill ni att vi ska skriva om? Men ha en fortsatt bra kväll om ni läser det nu på kvällen😂 eller ha en fortsatt bra dag om ni läser det på dagen😂

Men imorgon ska jag också rida och jag har dressyr och jag rider på Phinemang då❤

Men vi hörs imorgon❤

Puss&Kram❤ // Emma❤

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag i bilen påväg till mitt stall! Jag har nyss varit på björkäng och ridit micki o Fanta!
Båda gick jätte bra! Micki övade jag med att han ska kunna flytta undan för skänken med små och lätta hjälper även att kunna variera storleken på volterna och så! Och med fanta så hade jag lite samma tänk, mycket undan för skänkeln och och att hon ska börja söka sig framåt o Neråt! Gick jätte bra!
När jag kommer till stallet så ska jag hopa amica några små språng och det jag ska träna på är att variera längden på galoppsprången och kunna ändra tempot med mkt lätta hjälper!! Vi får se hur det går!!☺️

Puss&Kram
V
ilma💗


Likes

Comments

Okej nu kommer min presentation så jag tycker att jag kör igång, men jag vet inte hur mycket jag kommer på med aja vi får väll försöka!
Hej!
Jag heter Emma Larsson och är 13 år och fyller 14 år i september. Jag rider 3 gånger i veckan 2 gånger på våran ridprofil och en gång på en annan ridskola. Jag har inte ridit så jätte länge 3 år ungefär men kan vara lite mer. Men ridning är verkligen en sport för mig och många andra. Det är så roligt att få vara med så underbara djur och liksom göra saker som man kanske inte vågar. Men aa hemmos mig så har jag en egen kanin som heter Sessan som är till salu hon är 3 år och är en snäll kanin och om ni söker en snäll kanin som älskar att gosa, hoppa och bara springa runt så kan ni höra av er eller nått så berättar jag mer❤️😂 Men sen så har jag också en katt som heter Maja och hon har vi haft jätte länge sen jag kanske var 2 år eller nått sånt❤️😂
Men aja tillbaka till något om mig själv❤️😂 Hmm det är svårt att komma på något! Men jag älskar mode och smink också. Jag brukar ibland på kvällarna bara sitta och sminka mig för skojs skull. Men en sak är att ni kan ta och följa min och Vilmas Videofyme den heter EmmaochVilmasLife så ta och följ den för imorgon ska jag göra en My day. Men as det var typ min presentation om jag kommer på mer sen så skriver jag ett annat inlägg om det😂
Men vi hörs imorgon❤️
Puss&Kram❤️ // Emma ❤️

Likes

Comments

Hej!
Nu är vi i skolan. Typ inte så mycket att säga om men imorse så hade vi ridning vi går ju i ridprofil. Det gick jätte bra idag vi körde dressyr jag red en häst som heter Booster. Vi galopperade runt fyrkantspåret i en ganska snabb galopp eftersom det är isit i hagen så kan dem inte springa runt och så! Så då passade vi på att galoppera snabbare. Vilmas häst Marla var skit pigg så hon tvärnitade och kickade😂 Men det gick jätte bra! Senare idag så kommer det komma ett inlägg om mig själv. Men just nu sitter jag i cafeterian och ska snart gå in till min tyska lektion.
Men vi hörs senare👋
Puss&kram // Emma❤️


Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag i bilen påväg till ridskoland där jag ska börja dagen med att rida ett dressyr pass!
Mina hästar har nyss fått mat! I
Igår så red jag Amica och tootsi! Amica skulle jag bara jogga lite, det gick bra men det tog ett tag innan jag kunde jobba henne ordentlig! Men hon blev riktigt fin på slutet!
Tootsi trimmade jag lite med gummisnodden, hon var lite spretig och så i början men det gick bättre mot slutet!!

Idag efter skolan så ska jag åka till björkäng där dem 2 andra utbildnings ponnysarna står, både micki och fanta får gå några bommar och så tror jag! Sen ska amica få gå över några bommar på kvällen sen!!
Det blir en lång dag idag! Men den tar ju slut någon gång den också👌

// Vilma Vestberg


Tootsi på bilden !!

Likes

Comments

Hej!
Det är jag och min komps Emma som har fixat den här bloggen och då tänkte jag att det skulle kanske vara roligt att få veta lite om mig! Emma kommer också lägga upp ett presentation inlägg senare!

Jag heter Vilma Vestberg och är 13, snart 14 år!
Jag går på Djurgårdsskolan i Eskilstuna där jag trivs väldigt bra!
Nästan all min fritid lägger jag ner på hästarna, jag och Emma går i en ridprofil i skolan där vi rider två gånger i Veckan, vilket är väldigt roligt!
Jag har även en Foder ponny som heter Amica Flash, hon är en C-ponny född 1998! Med Henne har jag tävlat upp till och med Lb ( 90 cm) med! Har även startat Lb dressyr med godkända resultat. Amica är också till salu! Så söker du den perfekta ponnyn så finns hon här!☺️
Jag utbildar och vidare utbildar hästar också! Just nu har jag 3 b ponnys som ska ta ett steg upp i nivån.
Två utav dem står på en liten gård utan för Flen där jag rider 2 gånger i veckan, och Tootsi som den tredje heter står hemma hos mig! Och även tootsi är till salu!
Jag har tävlat i hoppning ända sen jag var 8 år, på olika ponnys samt storhästar!
Dem gånger då jag inte är i stallet eller på tävling så brukar jag tillbringa min tid med mina underbara vänner!! 💗
Men det var kul att du kollade in här, och eftersom att bloggen är ny så det skulle vara jätte kul om du kunde sprida våran blogg! 💗💗

Puss O kram
Vilma Vestberg💗

Likes

Comments