Bullmorsan var i farten igår 😋 Blev både vanilj- och kanelbullar.
Recept på mjölk- och äggfria bullar ligger under kategorin "mat & recept".

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår tog jag tag i något jag behövt göra ett bra tag men som jag fullkomligt avskyr. Men vuxenpoäng samlar man väl när man gör saker man egentligen inte vill? 🙄 Gick in till min frisör "jag vill inte höra ett ord om hur slitet det är, klipp av det bara men inte kortare än axlarna." 15 cm kortare och jag saknar redan mina långa, fina lockar.

Haft en jättemysig dag med Lucy 🐶 Melissa är parkerad framför Saltkråkan med mellanmål och jag har förberett bullbak men var tvungen att samla lite ork med en powerking på balkongen först.

Hoppas att ni har en fin onsdag 🌷

  • Vardag

Likes

Comments

Några godbitar från Newbie fick följa med hem till Melissas garderob igår.
Älskar deras höstkollektion som har börjat trilla in i butik 😍👌

Likes

Comments

Det lär inte bli många knop gjorda här hemma idag. Jag har världens goaste, tröttaste tant hos mig och eftersom jag själv är en trött tant med en brutal träningsvärk idag så passar det utmärkt att bara vara just två trötta tanter 💕

Har precis tvingat i mig lite mat, har ett illamående som vägrar släppa.. Börjar få bukt på huvudvärken iallafall. Jobbigt när kropp och huvud inte vill samarbeta 👎

Likes

Comments

I söndags hände något som absolut inte får hända och som jag har gjort allt jag kan för att förhindra. Melissa åt ägg. Vi var ute och åt, uppenbarligen åt vi på en resturang som inte förstår allvaret med allergier.

Melissa hade hunnit äta ganska mycket innan vi insåg vad det var hon faktiskt satt och åt. Samtidigt som vi ryckte bort hennes tallrik försvann min aptit och det kändes som om världen rasade. Jag såg ju framför mig vilket helvete hon skulle få. Var på väg fram till personalen för att hugga huvudet av någon för att sen snabba mig hem för att ge antihistamin och allergimedicin. Men jag behärskade mig och Melissa fick ingen medicin när vi kom hem då jag ville se hur kraftig reaktion det skulle bli då hon inte fått i sig ägg sen i början på året. Då kom världens kraftigaste reaktion, hon såg ut som en prickekorv med världens klåda, magont i flera dagar och påverkad andning. Reaktion som blev i söndags? Ingenting.

Det kan vara en slump att det gick bra den gången men det väcks ju ett stort hopp i mig att äggallergin har börjat växa bort. Igår åt vi kinamat och jag lät henne ta en tugga på en vårrulle (ägg i frityrsmeten) - ingen reaktion nu heller. Vill dansa en segerdans alltså men inser att det är för tidigt men åååhh vad glad jag är!

Ibland sker det bra misstag, incidenten i söndags var just ett sådant.

Likes

Comments

Nytt till både liten och stor 👌
Kunde inte låta bli att köpa likadana skor och väst till hjärtat som förra året, älskar dom.

Likes

Comments

Godmorgon ☕️

Vi hann med en riktigt social måndag igår, älskar Melissas lediga måndagar 👌 Tyvärr har vi sovit extremt dåligt inatt så hjärtat ska få sova en stund till före jag tvingar upp henne och drar iväg henne till föris.

Resten av veckan behöver vi komma in mer i rutiner, träning, hundpassning, ett möte, barnledigt och fest, viktigt mail måste skrivas men jag skjuter upp det och antagligen lite nytt bläck på kroppen.

Jag var så grym att jag hann med att checka av i princip allt jag behövde göra och tänkte få gjort på en månad på tre dagar så jag borde känna mig extremt mycket mindre stressad än vad jag gör. Min kalender som brukar vara ganska tom har nånting uppskrivit varje dag fram tills vi drar till Kroatien om en månad men det är egentligen bara skönt!

En till kopp kaffe nu före jag startar den här dagen på riktigt 🙌

Likes

Comments

Hej darlings, fasen vad jag saknar er.
Ibland får jag ju för mig att jag ska lägga ner bloggen och visst är det skönt att inte hänga lika mycket på sociala medier som man brukar men nä, jag tänker inte lägga ner den än. Jag har bloggat i över tio år och kan inte bara sluta med det över ett dygn. Det blir så tråkigt när man inte kan skriva exakt det man känner för bara.

Jag var världens tråkigaste mamma igår då jag var så brutalt bakis så får ta igen det idag. Antingen ska vi sätta en bulldeg nu eller åka och shoppa, det får visa sig snart. Melissa leker med lite nytt duplo och jag håller på att vakna till liv med kaffe och musik.

Det kommer antagligen upp en del inlägg ikväll.
Ha en fin dag 🌸

  • Vardag

Likes

Comments

Det var inte bättre förr men det ska bli bättre framöver och nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver.

Som jag hade velat krypa ner bredvid mitt hjärta och sova några timmar till.

Idag väntar sjukgymnastik för första gången på flera månader, ska bli sååå skönt 👊 Hoppas jag kan få lite ström i ryggen också. Ska gå förbi Förnedringskassan och fylla i ny ansökan också, alltid lika trevligt.

Nu: dricka upp dagens femte kopp kaffe, väcka hjärtat och få iväg henne till föris, tvätta och påbörja viktigt mail.

Ha en fin dag 🌷

Likes

Comments