Tisdag och regn.. Blir så fruktansvärt less på vädret. Man blir trött och motivationen drar på sig löparskorna och springer sin väg.

Vaknade iallafall när Viktor skulle fara på jobbet så satt mig och åt frukost för att sedan gå ut och greja i en av våra lador, eldat upp en massa skärp, trots detta är de massor kvar.. Tanken är att vi ska få bättre ordning och göra en box till grisarna inför vintern. Tror att det blir suveränt när det är klart. Ska även passa på att berätta att denna box bara är en lösning över vintern. För till våren/sommaren ska vi bygga ett rejält grishus med en stor hage. Plus att ladan så småningom ska rivas ned.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja nu sitter jag här ännu en gång och känner mig sådär vansinnigt bloggsugen. Många av er känner säkert redan mig, men om inte tänkte jag göra en kort presentation om mig själv, som en start på ett nytt kapitel liksom.

Jag heter Emma och är 21 år gammal. Bor ute på landet på en liten gård tillsammans med min sambo Viktor. I dagsläget äger vi tillsammans två minigris tjejer vid namn Greta och Esther, dvärgväduren Kalle och bondkatten Frasse. Utöver denna djurskara äger jag två varmblodstravare som används till hobbyridning, som i nuläget står hemma hos min mamma och pappa, bara några kilometer härifrån. Utöver mitt djurintresse tycker jag att inredning och trädgårdsarbete är roligt.

En lekstund med vår gris Greta, en fin sommardag.

Adrenalin är något av det bästa jag vet och älskar att utmana mig själv. Bästa känslan som finns är när man bevisat för sig själv hur stark man egentligen är. Utöver detta lever jag varje dag med panikångest och ångestattacker. (kommer eget inlägg om det så småningom) Jag skulle beskriva mig själv som händig och flitig. Sen är jag även väldigt glad och omtänksam, men kan ibland vara väldigt tillbakadragen och blyg.

Detta är nog lite kort om mig, undrar ni något annat så är det bara att slänga iväg en kommentar.

Likes

Comments