Header

Mors! Alltså jag vet inte vad som har hänt med mig, förut var jag världens mest morgonpigga människa och nu känns det som att jag blir påkörd av en lastbil varje gång alarmet ringer? Kanske är min sockerabstinens som kickar in. Har varit utan i nästan 50 timmar haha.

​Har iallafall lyckats släpa mig till ett fik som ligger precis vid lägenheten eftersom att det till och med blir intressant att rensa avloppen och dammtorka under sängen om jag sitter hemma och ska plugga. Så därför pluggar jag betydligt mer effektivt om jag inte är hemma! I eftermiddag ska jag på fotbollsträning som vanligt och sen ska jag plugga, igen. Som tur är slutar eländet imorgon. Ska fylla på fransarna direkt efter tentan som belöning. Nej vet ni vad, vi hörs senare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

... BALI! Minns ni att jag sa att jag tyckte det var snordyrt för mig att åka hem över jul och att jag ville utomlands istället? Pia nappade direkt på den iden och igår bokade vi en resa till Bali!! På grund av att våra tentor ligger extremt dåligt lagda åker vi på julafton och är tillbaka 2 januari men det är bättre än ingenting.

Jag är så himla laddad, order likblek har i princip blivit synonymt med Emma Olofsson så det är bra skönt att kunna ändra på det. Jag har däremot noll koll på Bali, vilka stränder är bäst och vad får man inte missa? Please let me know!

Likes

Comments

Nej hörni, hur skulle det vara om jag faktiskt försökte sparka lite liv i denna blogg igen? Ena dagen vill jag bara radera den för att jag tycker det är extremt obehagligt att folk vet (delar) av hur mitt liv ser ut medan andra dagen vill jag bara recapa alla hemifrån så jag slipper lägga hela söndagen på att ringa och prata med människor.

ANYWAY! I lördags vaknade jag på tok för tidigt, hade av oklar anledning ställt larmet på klockan 6 när jag inte skulle iväg förrän halv 9 och sen kunde jag ändå inte somna om. Ovääärt. Sen åkte jag in till skolan och mötte Johanna, Matilda och Hugo för att ta bilen mot Uppsala...

... och anledningen till det? SAIF (Svenska Akademiska Idrottsförbundet) hade förbundsmöte och eftersom vi sitter i skolans idrottsstyrelse var vi inbjudna. 5 och en halv timma i möte var väl kanske inte det läckraste jag gjort i hela mitt liv men kvällens galamiddag vägde upp för detta.

Jag och mina kära idiuts! Efter middagen (som förövrigt var sjuuuukt sen! Jag är van att äta kring 17 och den började 21? Höll på att skrumpna!!) drog vi oss tillbaka till hotellet och slocknade inte förrän kring 3 efter att ha snackat alldeles för länge. Eller ja, de övriga sov medan jag torterades av en snarkorkester...

På söndagen hann vi med en workshop och det viktigaste - tre koppar kaffe - innan vi rullade mot Stockholm igen och jag mötte upp Pia på Espresso House! Men mer om det i ett annat inlägg för det förtjänar baske mig det.

Likes

Comments

Jag tycker det är jättetråkigt att fylla år och än mindre att önska mig saker, därför brukar pengar vara det enda på min önskelista. Mina föräldrar tycker inte alls det är lika roligt och har därför fått fnatt och tvingat mig till att köpa saker för att jag ska kunna få någonting i födelsedagspresent. Sagt och gjort och jag är bland annat två tavlor rikare! Från fotografiska.

Likes

Comments

Åh vad jag blir ledsen över att jag aldrig hinner skriva någonting här. Jag har nog insett att jag aldrig kommer kunna lägga den tiden jag vill för att få detta att bli bra, sjukt tråkigt men jag vet att familj och vänner iallafall uppskattar något inlägg även om det inte är ofta! Just nu är jag mitt inne i tentaperiod så jag har gått i idé (nej men kanske ide, min dator och dess autocorrect...) och konsumerar mer koffein per dag än genomsnittlig svenne gör på en livstid och försöker ignorera allting roligt som händer undertiden jag måste nöta in finans och intek.

Men - lite roligt har jag hunnit med! Bland annat Hwetten (sittning) samt tittat på både fotboll och hockey live. Dessutom tog vi 3 p igår och det firade vi såklart. Har även insett att jag knappt kommer ta mig hem under julen, min tenta är den 22 december och jag vägrar betala 1600 för en enkelresa hem. Överväger att åka utomlands istället! Måste bara få med mig någon.

​Pappa har hunnit vara förbi en snabbis i Stockholm och eftersom vi tröttnat på att gå till samma restauranger hela tiden testade vi någonting nytt - Shanti Touch of Bengal i Vasastan. Maxat ställe!! Hade fått fem av fem om det inte vore för ljudnivån. Men maten, wow.

Nu måste jag återgå till plugg (suck)...

Likes

Comments

Nu var det allt ett bra tag sedan vi hördes! Jag har haft så fullt upp senaste två veckorna att jag knappt varit hemma mer än att sova men i måndags hölls äntligen mässan vi jobbat på och nu är jag fri från arbete ett tag framöver. Annars har jag inom loppet av två dagar hunnit fylla 20, genomgått min första ålderskris och slingat håret ljusare för att dämpa paniken. Mitt hår såg ut som spagetti med ketchup efteråt så det här med dämpad panik gick ju åt skogen.

Så därför har jag sprungit runt till varenda frisör i området för att fixa till katastrofen och det hela slutade med att jag nu sitter med brunt hår igen, mindre pengar och absolut noll tillit till frisörer igen. Idag ska jag börja tentaplugga lite, kolla runt på stan efter nya höstkläder och senare ikväll ska jag på bio med några kompisar. Hejråååååå.

Likes

Comments

Igår när jag skulle duscha slutade mitt varmvatten att fungera och för Emma O som inte kliver in i en dusch utan att det är skållhett och tror att blodet stannar om det är för kallt så är detta ett stort problem. Så istället fick jag sova med min hårinpackning och kliva upp halv 5 för att duscha ut detta = svintrött, får lite extra bråttom samt har lite extra svårt att välja kläder på morgonen. Då är det tur att jag har en go-to look! Fint, bekvämt och framför allt väldigt mycket jag.

Likes

Comments

Söndagar har gått och blivit heliga för mig eftersom det är i princip den enda dagen på veckan då jag kan sova ut utan att ställa väckarklockan. Idag ska jag bara göra typiska söndagssysslor, städa, handla, fixa matlådor, skriva en inlämning, fundera över en artikel osv. Skulle behöva ta tag i mitt hår också, ser ut som en vandrande morot just nu.. Men först: gymmet för ett rehabpass!

Likes

Comments

Om ni undrar vad jag har för mig när jag inte bloggar, kika in på min instagram: emmaolofssonn.

Är det bara jag eller känns det som att det var fredag igår? Tiden går så sjukt snabbt och dessutom fyller jag snart 20 och jag har redan åldersnoja. De senaste dagarna har jag verkligen försökt att ta det lugnt de få timmarna jag inte har någonting inplanerat för just nu känner jag mig stressad hela tiden. Jag älskar att ha fullt upp men ibland kan det bli för mycket även för mig. Dessutom har jag tagit på mig en till styrelseroll i skolan så därför vill jag maxa tiden då jag inte kan behöver göra någonting. Tur för mig att det är helg!

Likes

Comments

Hallå där! Det är sjukt vad effektiv man blir av att ha sin enda lektion mellan 8:15-10. Har hunnit med ett möte med Ricky Strandberg om Sports & Business Day, släpat min ack så möra kropp till gymmet för lite benträning och nu sitter jag och betar av veckans inlämningsuppgift. Sen är jag fri! Överväger om jag ska leta frisörer eller utnyttja det faktum att jag har gratischeckar på 200 g marabou på Ica. Lutar mot det sistnämnda. Man ska ju "unna sig" enligt alla pluggtips därute..

Likes

Comments

 • tisdagsplaner

  "Mors! Alltså jag vet inte vad som har hänt med mig, förut var jag världens mest morgonpigga människ…"

 • Vi ska fira nyår i...

  "... BALI! Minns ni att jag sa att jag tyckte det var snordyrt för mig att åka hem över jul och att …"

 • Styrelseresa och gala

  "Nej hörni, hur skulle det vara om jag faktiskt försökte sparka lite liv i denna blogg igen? Ena dag…"

 • Vee Speers

  "Jag tycker det är jättetråkigt att fylla år och än mindre att önska mig saker, därför brukar pengar…"

 • recap

  "Åh vad jag blir ledsen över att jag aldrig hinner skriva någonting här. Jag har nog insett att jag …"

 • Min första 20-årskris

  "Nu var det allt ett bra tag sedan vi hördes! Jag har haft så fullt upp senaste två veckorna att jag…"

 • min go-to look

  "Igår när jag skulle duscha slutade mitt varmvatten att fungera och för Emma O som inte kliver in i …"

 • helt vanlig söndag

  "Söndagar har gått och blivit heliga för mig eftersom det är i princip den enda dagen på veckan då j…"

 • utmattad

  "Om ni undrar vad jag har för mig när jag inte bloggar, kika in på min instagram: emmaolofssonn. Är …"

 • produktiv?

  "Hallå där! Det är sjukt vad effektiv man blir av att ha sin enda lektion mellan 8:15-10. Har hunnit…"

 • köpa peruk

  "Tjenixen och välkommen tisdag! Jag mailade just en frisör för att kolla upp pris och tidsåtgång för…"

 • tips: bästa basplaggen

  "Ni som hängt med ett tag vet att jag i princip bara går och väntar på att bli sponsrad av Zara (jok…"

 • Bli blond?

  "Har ni hört talas om uttrycket "är man smart blir man lat"? Det är typ definitionen av mig, iallafa…"

 • alternativ träning

  "Hallå där! Hoppas allting är bra med er. Själv har jag suttit och lekt med photoshop i typ en timme…"

 • lägesrapport nr 7000

  "Tjenis! Oj vad jag ljög när jag sa att jag skulle börja bomba med inlägg. Vad har jag gjort som var…"

 • Ångbåtsbryggan

  "​Yes, nu är det bestämt! Jag blir restaurangtips-bloggare på heltid. Har haft morfar på besök och v…"

 • lägga nytt golv?

  "Egentligen ingick jag och morfar i en pakt om att inte kolla på hemnet igen efter att vi köpt lägen…"

 • Födelsedagspartaj

  "Matchen gick väl så skit som den kan gå, tror inte det finns någonting värre än att förlora. Möjlig…"

 • derby vs bajen

  "​Godmorgon! Jag tror snart jag byter kategori på bloggen, jag bloggar ju ändå bara om mat. Lördag i…"

 • höstoutfit

  "Sensommar måste ju vara bästa tiden på året. Lite smygkyla men ändå inte så farligt att fingrarna g…"

 • Snickarbacken 7

  "​Jag är och kommer alltid vara en sucker för mysiga caféer. Hade jag kunnat hade jag levt på fik oc…"

 • tillbaka på banan

  "Hej på er! Fantastisk dålig uppdatering från min sida men som sagt så har det varit mycket på schem…"

 • det är mycket nu

  "​Hallå där! Han aldrig titta in igår eftersom jag inte var hemma mer än en kvart under gårdagen. Sk…"

 • recap från en rugguggla

  "Tjenis från en riktig rugguggla! Har på något vänster lyckats städa så pass bra att jag städat bort…"