Jupp, ska vara på ridskolan ikväll. Först ska jag hjälpa nybörjar gruppen och ska jag själv rida.

Senare ikväll drar jag över till Evelyn och vi ska se på film, kommer uppdatera HELA kvällen <3

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

är ensam hemma nu och det är otroligt skönt att vara ensam hemma ändå. Just nu så sitter jag och kollar på hoppningen från göteborg horseshow.

Ikväll ska jag spela fotboll.. är ganska nervös men det är bara att kämpa så kommer det nog gå bra. Jag står i mål, har gjort det i snart ett år.. om jag får säga det själv går det bara bra för oss i laget, vi kom 3 i förra serien och den före den vann vi. Sen våran fösta 11 manna cup kom vi 3:a i :D

 

// Emma

Likes

Comments

 

Hade som mål att galoppera på Roffe en liten sträck men nej det ville han inte, jag kämpade och kämpade men de gick inte. Han är rätt envis av sig men jag fick nöja mig med trav :)

Jag ska dit på Onsdag igen :) Men då ska jag rida Geisha.. den annan häst som står i stallet. Längtar lite, Madde ska få Rida Roffe då. Madde brukar ju rida Geisha annars men på onsdag så kommer vi byta.

I början av ridturen så vet jag inte vad Roffe gjorde, han började gå rakt in i skogen? jag satt och gjorde allt jag kunde men ahn gick längre och längre in tillslut blev han iriterad på mig och gjorde nått så jag flög av rakt ner i blöt snön XD jag blev blöt på rumpan och fick en massa snö nere i skorna :)
Likes

Comments

Jag driver ett ganska stort instagram konto @stoppamobbing

För nån dag sen såg jag att jag hade fått ett mejl på min hotmail och de var av självaste Paulina Danielsson, fatta vad glad jag blev.. Hon skrev nått i denna stilen: Hejsan, såg ni att jag lagt in erat mejl på bloggen! WOW.. Paow hade lagt in mitt mejl, det jag skrev till henne i sin blogg! Det är stort för mig!

Paow ligger på 4 plats på största bloggarna i HELA SVERIGE!! och där visades mitt konto :)Likes

Comments

Äntligen hemma, vi hade Engelska prov sista timmen.. åh herre men jag tror jag klarade det ganska bra. I går pratade jag med Wilma och vi kom på att det var länge sedan vi har med varandra och ja.. vi sa att vi skulle vara nästa helg. Hon kommer hem till mig på fredag och vi chillar och sånt sen på lördagen drar vi till stallet och rider och sånt.

Just nu sitter jag och fetar mig med glass.. men vi hörs senareLikes

Comments


Likes

Comments

hejsan, roligt att det är så många som kollat bloggen. I dag ska jag bara till skolan men i morgon så drar jag till stallet på förmiddan, kommer uppdatera direkt där i från.
Massa bilder kommer på Roffe <>


Likes

Comments

Ikväll är det fotbolls träning, längtar faktist..

Sen på Lördag ska jag till stallet och rida Roffe, Fick Roffe över mig när jag red i tisdags.

 

Vi skulle galoppera och då ramlade jag av framför han och jag fick han över mig, han trampade på magen/revbenen, ja.. det gjorde ganska ont men de gick över. Jag kände lite på Onsdagen men de fick jag leva med :)

Likes

Comments

vill du gäst blogga i min blogg?

du behöver endast kommentera'' jag är med '' så är du med i lottningen :)Likes

Comments