Imorse vaknade jag på bra humör och tisdagar är en bra skoldag eftersom jag endast har två ämnen och slutar halv tre så jag slipper hem med tidigare bussen. Ikvl däremot har jag varit trött och på dåligt humör. Jag försökte läsa på Kemi, men förstår ingenting och sen har jag kollat greys och fixat lite småsaker. Jag ska nu sova och vakna pigg imrn, nattii

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 92 readers

Likes

Comments

För två helger sen började tävlingssäsongen för Arella i Vasa. Vi förväntade oss inte medalj eftersom vi hade hård konkurrens och det var finska tävlingar, men efter att flickorna hade uppträtt och vi fick veta kategorier insåg vi att de har chans till brons medalj och så blev det, lycka. Stolta tränare och super glada gymnaster som åkte hem den dan. Nu är det endast två veckor kvar till nästa tävling.

Samma kväll hade vi sista revyföreställningen för denna gång. Har verkligen varit kul att va me och vi avsluta med en super föreställning.

//Emma

Likes

Comments

En hel vecka har igen gått. Helt sjukt hur snabbt tiden går, har inte fören nu förstått vad människor menar då de säger att dygnet har för lite timmar, men nu känner jag att jag inte hinner med allt jag vill och behöver.

I måndags efter skolan åkte jag och tränade med Josse och efter det träffades vi arellas tränare för att göra lite ändringar i tävlingsprogrammet. På tisdan var jag till fysikalen och kom hem med pappa kl. 6 läste sen på samhälls prov resten av kvällen som jag skrev dan efter. På onsdan efter jag skrivit provet åkte jag och tränade och sen efteråt på massage. Torsdan var som vanligt en lång dag med dans och arellas träningar.

Sen kom fredan och helg en bra dag om man räknar bort Kemi timmen. På håltimmarna var melissa och jag och tränade, slapp hem med syster var till banken på lite ärenden och hämtade min nya telefon från posten iik( så skönt att äntligen ha en telefon som funkar) på kvällen åkte jag till X var via butiken efter hårfärg och sen färgade vi mitt hår mörkbrunt nästan svart, men nöjd med resultatet är jag. Idag åkte jag på hjältar träningar när jag vaknade och ikvl firar vi "nyår" lite i efterhand med lite släkt.

<3

  • 125 readers

Likes

Comments

Resten av sportlovet jobbade jag, tränade, gick promenader och tog det lugnt. Hade två revyföreställningar, var till villan och grillade/gick på isen och träffade Josse en dag. Nu är vardagen tillbaka och det märks verkligen inget jag egentligen har nånting emot och känns som om det kommer gå sjukt snabbt till påsklov.

Den nya perioden är alltså igång och idag har jag haft två geografi lektioner som jag egentligen redan haft, men går om kursen för att höja vitsord. Sen ha jag haft två kemi timmar och en matte, sen åkte en del av fysik gruppen på föreläsning om universum till Vasa. Vi var tillbaka kl.5 och jag var i skolan och läste samhällslära och räknade matte tills kl. 8 då jag slapp hem med mamma. En lång dag och nu ska det vara skönt att läsa lite före jag somnar.

//Emma

Likes

Comments

Sent på måndag kväll kom jag hem från ett snöigt soligt Vuokatti till regn och slask, ja skull mer än gärna stannat kvar några dagar till. Vi tillbringade tre hela dagar i backarna där vi emellan åt mat och badade i jacuzzin vi hade på gården. Vi prövade gymmet vi hade i huset, gick på isen i solsken och kollade mello på white screen. Backarna var i fint kick och vädret var verkligen på vår sida och allt var så bra som det alltid är på skidsemestrar.

//Emma

Likes

Comments

I slutat på förra veckan var det lite annorlunda program, på torsdan var det treornas sista dag i skolan och dan började med en "hinderbana" som de gjort och sen kollade vi på Abi film och lite annat program.

På fredan var tvåorna som nu är äldst i skolan utklädda till gamlingar och vi ettor bäbisar. Dagen var inte som den brukar utan på håltimmen satt vi på dagis, på maten åt vi barnmat och vi blev förda och hämtade till lektionerna av våra föräldrar tvåorna. Sen avslutade vi dan med stafetter i bl.a. att krypa och åla sig fram och frågesport i barnlåtar.

Hann bara hem före jag åkte till Bella där vi fixade oss för kvällen. Åkte först på förfest som var super kul bästa förfesten på länge och sen vidare till vanha festen som tvåorna ordnat, helt kul där också men i slutet var inte feelisen på topp längre. kl. halv tre åkte vi hemåt och lite före fem var jag i säng.

Likes

Comments

En hel del har hänt sen sist föreningsuppvising, träningar, penkkis, vanha, provvecka, revyträningar osv. Har haft så fullt upp hela tiden, men nu äntligen har jag fått sportlov såå välbehövligt. Idag skrev jag ett fysik prov åkte och lunchade med pappa och sen hoppade vi i bilen för att åka uppåt i landet. Vi kommer nämligen vara i Vuokatti med kusinerna fram tills måndag. Vi kommer åka snowboard, pulka, ha filmkvällar och allt sånt som hör till skidsemester, perfectt.

Annars kommer jag jobba på sportlovet, ta det lugnt och sen får vi se vad vi hittar på för annat kul.

Likes

Comments

​Också idag steg jag upp tidigare än jag brukar för att överraska syster med frukost vändagen till ära. Jag är en person som älskar att fira alla högtider som går så också vändag och det är ett perfekt tillfälle att visa åt sina vänner och nära att man uppskattar dem. Annars idag har jag skrivit två förhör och där emellan hade jag två fysik timmar då vi labbade. Tisdagar är min favorit dag på veckan känns som om den dan alltid går snabbt. Ikvl har jag varit på massage och är så trött nu när jag kom hem så tänker gå och sova redan. 

Imrn har jag program hela dan börjar med morgonsim, sen har jag tid till fysioterapeut på mina håltimmar och efter en ganska så lätt skoldag har jag revyträningar och där emellan ska jag läsa fysik. Jag vill önska er alla en glad vändag före jag ska gå och sova

Likes

Comments

Hej, ny vecka nya tag eller hur! Har en vecka med mycket program framför mej. Mycket roliga saker, men också mycket provläsning inför provveckan. Men först om helgen,

I Fredags hann jag snabbt hem före jag åkte på revyträningar som tog hela kvällen och var hemma lite efter nio. Somnade redan halv elva. Vaknade halv nio på lördan läste prov nån timma före jag åkte på revyträningar. Kom hem runt tre och läste på prov före jag fixade mej och åkte till X vi köpte lite gott och åkte till bion för att se fifty shades darker en riktigt bra film.

Idag vaknade jag kl 6 åkte med syster till skolan och nu på kvällen har jag läst på prov och tränat. Ska nu nu sova så jag är pigg imrn

//Emma

Likes

Comments

Hej, ett tag sen sist. Har haft fullt upp med det vanliga. Skola, träningar osv. För snart två veckor sen tapetserade jag om mitt rum, bytte ut blommorna mot ränder, tkr det blev mycket finare. Samma helg åt vi brunch med familjen och helgen som nu gått har jag varit på domarkurs i Tammerfors. Blev positivt överraskad eftersom jag inte var super taggad på att åka, men det var en riktigt lärorik kurs! I fredas var vi också med alla Arellor till Duudsonpark, super kul!

​//Emma

Likes

Comments