Igår hade jag tänkt vakna 10 men istl steg jag upp halv 12, men vad gör de eftersom vi har höstlov. Åt frukost och gick sen ut med Hannes flög drake, spelade fotboll och tog fram liukurin och åkte ner för vår "pulkbacke". Gick lite sådär utan snö, men snart borde första snön komma för iår. Kanske jag får min dröm i uppfyllelse att ha snö på min födelsedag iår, vem vet? Jag gjorde min favorit linssoppa till mat och mot kvällen åkte jag och tränade.

Idag steg jag upp nio då Hannes åkte och fiskade, fyllde badkaret med bubblor och kollade ett avsnitt Greys före jag steg upp och åt frukost. Annars idag har jag städat lite,bytt lakan, sytt upp två jackor och lite sånt. Har just räknat lite matte och sitter som bäst på gymmet och ska jobba till halv nio efter det kanske jag träffar upp Oscar.

​-/Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter i bussen påväg till skolan, slutar redan halv ett efter två fysik och två matte timmar Sköönt! Imrn har jag också en lika kort dag och sista för denna vecka eftersom vi får höstlov!!
Enda planerna jag har för höstlovet är att åka till Umeå med familjen på lördan, men annars får jag se vad som hittas på.

//Emma

  • 65 readers

Likes

Comments

Igår vaknade jag pigg halv 7. Jag duschade och lagade frukost, men när jag började borsta mitt hår som alltid är sjukt roddigt på morgonen knakade kotorna i nacken rejält och direkt efteråt drog musklerna ihop sig och började krampa. Insåg snabbt att jag inte kan åka till skolan eftersom jag inte kunde äta, klä på mig, vände på huvudet och nästan inte röra mej alls. Låg stilla i sängen tills syster åkte in med mej till akuten. Fick recept på värktabletter och en injektion med muskel avslappnande. Igår kväll kändes det redan bättre och idag kan jag vrida huvudet åt nästan alla håll. Lite kul nu i efterhand hur sjukt jag kunde få av att borsta håret och få en så rejäl sträckning/nackspärr. Nåjaa enligt läkaren borde det gå om om några dagar. Annars igår så hade vi ledare från gymnastikföreningen fotografering och senare kollade jag på idol.

Idag fick ja ääntligen sova så länge jag ville, så steg upp kring 10 åt glass till frukost och kl. 1 åkte jag till gymmet för att jobba där jag fortfarande är, ingen träning för mej idag men kanske det är bra med en vilodag också. Ikvl vet jag inte vd som händer, men kommer nog ta det ganska lugnt. Dessutom har jag mycket läxor och andra skol relaterade saker som behöver göras.

Märks på kamerarullen att det inte händer så jätte mycket eftersom alla bilder jag tagit på senaste tiden är på fysik och matteuppgifter.

​//Emma

Likes

Comments

Hejsan, vardagarna går snabbt och de går i princip ut på skola, träning, skola, träning och där emellan allt möjligt smått som behöver göras. När vardagen blir såhär enformig måste man ta vara på alla småsaker och inbilla sig att man är på bra humör, då blir man oftast det också. Elr åtm jag gör alltid så annars blir det bara dåliga vanor och man blir på dåligt humör. Dessutom känns allt mycket roligare om man ser på saker från den bra sidan.

De tre senaste helgerna har jag ägnat tid åt truppen. Två tidigare helgerna har Arella vart på träningsdagar till Pori och Seinäjoki. Lärorika för både gymnasterna och vi tränare. I lördags åkte jag upp till Jakobstad med Arellas andra tränare för att på två dagar gå kursen Lajitaidon Peruskoulutus. Super super kurs verkligen, gick mest igenom fotteknik, kroppsrörelser, balanser, hopp och hur man ska träna för att utvecklas bäst, men en del annat också. Nu har jag så mycket ideer hur jag ska planera träningar och massa olika övningar på lager. Iom fulla helger har jag däremot inte fått vila upp mig utan gått upp tidigt på morgonen alla dar vilket börjar kännas i kroppen nu, men som sagt dagarna går snabbt och snart är det helg igen och då ska jag vila upp mig!

​//Emma

Likes

Comments

I förra veckan började andra perioden. Nya ämnen vilket är kul, men denna period är också mycket mer krävande än den förra.
Idag åkte jag hem med bussen redan kl. 1 efter en fysiktimme, en timme med provutgivning, en timme matte och sen en timme då alla elever var på konsert. Jag är nöjd över alla mina prov, kul då det gått så bra som jag ville! Ikvl har jag gjort läxor, åkt till gymmet för legday och kollar nu ett avsnitt Greys före jag ska sova.
Imrn vaknar jag redan kvart över 6 för att åka på morgonsim, bästa sättet att börja en dag Juu!

//Emma

  • 135 readers

Likes

Comments

Sjuukt att vi igår såg Justin, att vi såg honom påriktigt alltså wah? Feelisen var så bra, låtarna var bra, effekterna var bra och såklart var Justin helt underbar. Känns fortfarande helt overkligt och fortfarande helt exalterad, iik.

I alf. Igår åkte jag & Josse ner till Helsingfors där X väntade på oss. Fixade oss och fick skjuts till Hartwall, stog och köade nästan en timma före vi slapp in till våra platser. Först spelade The Knocks som förband och sen kom Justin upp på scen, bästaa. Sjöng med i låtarna, grät en skvätt, hoppade, ropade och stog i chock under de två timmarna han sjöng.

//Emma

  • 179 readers

Likes

Comments

Provveckan är igång och jag skrev mitt första prov idag, nämligen historia. Skrev ner allt jag kunde och tyckte det kändes bra får hoppas resultatet visar samma sen också. Annars känns det helt lugnt inför de kommande proven. Hälso som jag har imrn tänker jag inte läsa mycket alls till och på freda skriver jag en essä i modde och engelska på eftermiddan.

Fördelen med provvecka är ju förstås att man slutar tidigare, var hemma runt halv 2 idag. Köpte lite gott och åkte hem för att läsa på engelska. Nu tänker jag åka och träna armar och lite cardio. Sen senare ska jag kolla på idol och planera arellas träningar.

Btw var jag till frissan och färgade håret igår. Trivs mycket bättre i mörkt hår och alltid kul med lite omväxling.

//Emma

  • 218 readers

Likes

Comments

Vaknade för en halv timme sen och kollar nu ett avsnitt Greys före jag stiger upp. Idag ska jag läsa på prov, städa rummet, gå på länk med Nelli och senare på kvällen åker jag och tränar.
Igår åkte jag direkt till stan efter att jag vaknat stannade vid sportplan tränade först uthållighet och sen lite snabbhet. Jobbade från 13-16, tränade ben före jag åkte hem. Åt mat och åkte sen till villandes familjen , doppade oss några gånger i havet grillade och lite sånt. När vi kom hem gjorde jag inte mycket före jag somnade.

//Emma

  • 234 readers

Likes

Comments

Vaknade 6.45 hoppade i duschen, gjorde en ordentlig frukost, kollade ett avsnitt Greys medan jag fixade mig, packade väskan och hoppade in i bilen med syster. Hade en bra skoldag, kändes som om dan gick snabbt och timmarna var inte jobbiga alls. Åkte hem med tidigare bussen steg av i stan och gick för att köpa mat med Josse. Gick sen till simhallen för mitt andra osteopat besök, gick bra och felställningarna börjar vara rättade. Ikvl har jag vart på långlänk med Nelli och läst på historia förhör. Nu tänker jag tända lite ljus, lägga på musik och läsa lite före jag somnar.

Gonatt//Emma

  • 269 readers

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot

Justin Biebers konsert, Min födelsedag, vintern

3 saker jag gillar

Stora städer, positiva människor, blått

3 saker jag inte gillar

Att vi har kort höstlov iår, kaffe, tapeten i mitt rum

​3 saker jag vill

​åka snowboard, färga håret, åka till ett varmt land

​3 saker jag borde

​dammsuga, göra läxorna, tvätta kläder

​3 saker jag kan 

​ha självdisciplin, stiga upp 10 minuter före jag går till bussen,  uppnå mina mål

​3 saker jag inte kan

​stå på händer utan vägg, flyga, laga fina lockar

​3 saker jag önskar mig

​nya träningskläder, en kamera, snö

​3 saker jag blir lugn av

​träning, musik, att läsa

​3 saker jag blir stressad av

​oorganiserade saker, hög musik, saker jag inte förstår

​3 saker jag ska göra idag

​träna Arella, planera kommande veckan, gå ut och gå med Nelli

​3 saker jag ska göra kommande veckan

​laga ett till hål i örat, beställa en frissa tid, börja läsa till provveckan

//Emma


Likes

Comments