Satt och räknade, och kom fram till att jag rökt i 7år. Började alltså röka när jag var 13år. Väldigt dumt gjort om jag får säga det själv. Men tyvärr kan jag inte spola tillbaka och göra det ogjort.
Varför började du? Är en fråga jag ofta får höra, och ni ska få svaret.
Jag skulle vara cool. De är bara därför..
Jag såg Lixom upp till dom äldre, dom som rökte. Jag tycke att det var jätte häftigt.. Vilket det verkligen inte är.
Ångrar du aldrig att du börjat röka? Jo, det gör jag verkligen. De är något av det dummaste jag gjort.
Men det är väll bara att sluta? Ja, de är det många tycker. Men så är det inte. Jag ska ta ett exempel. Tyck vad ni vill, men jag anser de som en drog. En lite lättare drog. Efter ett beroende, som varat i flera år, så bestämmer man sig för att sluta, och allt går som på en räls. Men en dag ramlar man dit igen. Och det är något man förmodligen måste räkna med..
Just det, hände mig idag.. Jag att varit rökfri i 2 veckor, fast rökt när jag varit ut och druckit, fast inte lika mycket som det brukar bli. Men idag, så vet jag inte riktigt vad det var som hände, men jag köpte cigg och jag rökte. Så otroligt dumt, jag vet. Och jag känner mig som en jätte dålig och värdelös människa.
Och något som är konstigt, är att jag vet att jag har cigaretter, då måste jag röka.. Varför vet jag inte 😒
Men har en stark vilja att bara bryta sönder dom och kasta dom. Vilket jag förmodligen kommer göra..
De jag ville komma fram till var att, det kanske inte är så lätt att sluta som alla säger. Ilska går ut över fel människor och man blir ganska Depp. Så du som inte röker, börja för Guds skull inte! Fast folk försöker få dig att börja! Våga stå emot!
Det ska jag göra nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 415 Readers

Likes

Comments

Jag är inte en som brukar älta i det gamla. inte den som ser de negativa.
men idag är det min namnsdag, mammas födelsedag och mosters prins födelsedag. men det är oxå 3 år och 2 dagar sedan allt hände. de värsta i mitt liv, som jag alltid kommer att minnas. dagen då alla svordomar och smärta kom.
dagen då jag blev kallad de ena och det andra. dagen jag aldrig glömmer. men man ska se det positiva i det hela. Jag blev en helt annan människa. Jag valde mina vänner, träffade världens goaste pojkvän och började ta tag i mitt liv. fast att allt lades ner, så vet jag att de fortfarande är sant och att det inte är mig det är fel på. Det var inte mitt fel! men vi siktar på det positiva och tar en dag i taget! för just nu kan jag inte bli lyckligare!
men jag vet oxå att denna dag alltid kommer stanna kvar!

Grattis mamma och Dennis på födelsedagen och grattis till mig själv på namnsdagen! 😊Likes

Comments


Likes

Comments

som jag skrivit tidigare så har jag varit på Arbetsintervju idag! Och det gick inte bra.... det gick skit bra!! så jävla glad så ni anar inte!! men samtidigt får jag känslan att att , kommer jag verkligen klara ett sånt stort ansvar?
men helt ärligt, jag är nästan säker på att jag kommer fixa de!
När man berättat för dom som vetat om de, så var de blandade reaktioner. Visa blev jätte glada, vissa brydde sig inte och vissa som självklart var emot de! " kommer du verkligen klara av att hålla på med funktionshindrade? "
Ja, dom är lika mycket människa som jag, exakt samma sak. Men antar att det bara är avensjuka, för att jag fått ett bra jobb och inte dom. Jag kan, jag vill, jag måste och jag kommer att fixa de! genom alla negativa saker och kommentarer blir jag bara mer motiverad och vill lixom motbevisa!
så de så!

just nu vill jag bara att min pappa ska komma hem. Jag saknar honom så jävla mycket! saknar att kunna prata om allt, saknar att ha nån som ringer å pratat men egentligen inte har något att säga. bara min pappa är expert på de! å de är så jävla la tomt utan honom.. nej fyfan pappa, kom hem nu! Jag saknar dig!♡

Likes

Comments

Alltså på riktigt, varför ska man vara så negativ, å så frånvarande?
det är nog dax att träffa nya människor å skaffa nya vänner? utan anledning är ganska många så jävla negativa, varför vet jag inte riktigt men så är de.
Efter att en speciell person dyker upp från ingenstans så har alla blivit skot konstiga. varför? ta å tänk om lite va!
från en sak till en annan, på tal om rosa brödrost!
jag är så jävla nervös! imorgon, onsdag ska lilla jag på arbetsintervju. å jag är så nervös! dehär vill jag verkligen! hjälpa andra med medfödda problem/sjukdomar. alltså hjälpa människor! jag älskar att hjälpa folk, så det här är ju lixom en chans för mig att visa att jag verkligen vill! sen skiter jag blanka fan I vad folk tycker, för det är JAG, inte DOM som kommer arbeta med det ett tag. Jag är verkligen taggad till tusen! dehär är mig chans!
är så glad att allt flyter på så fint nu! Jag har fan flyt! :) å förhoppningsvis så har jag kortet i handen snart!
och då kan jag lova att jag är lyckligare än någonsin!
jag kan, jag vill, jag måste!
dehär fixar jag! ✌😘😘


Likes

Comments

De va för länge sen jag bloggade nu! men det finns lixom annat att tänka på!
ska försöka bli bättre 😙
just nu är jag rätt nöjd med livet! eller ja,jag är väll nöjd med det mesta! :)
valborg va KUNG! började dagen med skola, sen hetsade till systemet. bänkade mig hemma hos ralle och hade allmänt trevligt! dock fanns ju saker att diskutera. åkte ut till torsång till mallan brallan där mina pojkar var! åh va glad jag var att se dom just då! där va de oxå skit trevligt! 👍👍 avslutade kvällen med en krogen runda! aa de dög faktiskt!
åh va jag tyckte synd om min pojkvän som fick sitta å höra på en full babblande Emma hela vägen hem! stackars pojk!

just nu, är det sjukt mycket drama bland alla känner jag! men för en gångs skull är inte jag inblandad! ✌
men, alla snackar om alla och vipps så blir man inblandad. så just därför tar jag just nu lite avstånd från alla och sköter mitt eget! jag lyssnar inte ens längre.

men men, jag lider inte av de ! :)
hoppas alla har de bra, och att ni gillar att läsa de jag skriver! ska bli bättre! 😘😘❤❤Likes

Comments

Har inte varit in å skrivit något på ett tag, men här kommer iaf några bilder som betyder jävligt mycket för mig!
något som jag aldrig kommer glömma. 💕
Likes

Comments

Aahoj!
Jag vill passa på å berätta att jag är så jävla glad att jag valt mina vänner!
Och nej, jag är inte tråkig jag har bara vuxit upp och försöker göra nått bra i livet! Och duger inte de för folk, visst fine! De va ju synd.
Jag är jävligt glad att jag har min lilla minimini som stöttar och förstår. Hon är grym!
Vill oxå passa på å säga att min pojkvän är något av de finaste och det bästa jag någonsin fått! Han ställer upp, han får mig glad när jag är ledsen, han lyssnar alltid, han blir inte arg om jag skulle ringa å va skit förbannad på nån, han stöttar och ja, han gör det mesta som är bra för mig. Han tar allt med en nypa salt och bara är med och gillar läget! Jag hittar fan inget bättre än honom! Han betyder allt för mig! Han förstår nog inte hur mycket han gör för mig! Jävlar va kär jag är i honom och jävlar va jag älskar honom!
Men nu kallar sängen! Många tankar som snurrar nu. Godnatt allihopa!
  • 628 Readers

Likes

Comments

Den här dagen har inte varit bra!
Ibland kokar man över lite för mycket å slänger skulden på fel människor.
Allt har bara varit fel och jobbigt idag. Massvis med minnen har väckts.. Massvis med surigheter har uppstått.
Men som sagt tillslut bubblar de över!
Jag är jävligt trött på att bli kallad fet,ful, äcklig och att min pojkvän inte är värd mig osv. Och när jag håller mina känslor inne så slår de vara till ibland och jag faller ner i gråt. Bara bryter ihop. De är inget jag kan hjälpa.. De bara blir så. Och i själva verket är det enda som behövs en kram. En kram av nån man känner sig trygg med. Nån som ger en styrka.
Äsch, ska inte beklaga mig mer!

Hadeeee


  • 523 Readers

Likes

Comments

Hej alla glada!
Nu kommer negativiteter men oxå possitiviteter!
Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta om jag ska vara ärlig. Det är så många som bara vill förstöra. Som dom flesta vet så är jag tillsammans med Emil. Men det verkar inte folk acceptera. De är bara massa påhitt hela tiden! Kan inte bara folk låta VÅRAT förhållande vara? Kan inte folk bara sköta sitt? De är en jävla bra fråga! Men helt ärligt så bryr jag mig faktiskt inte om hur mycket folk ska försöka förstöra. Vi sköter vårat, vi vet vad vi gör och vi litar på varandra. Thats it.! Tyck och tänk vad ni vill, jag bryr mig inte!
Jag är förtillfället ganska nöjd över livet, har en underbar pojkvän, skolan går bra, praktiken är grym, där trivs jag som fisken i vattnet! :) och just nu flyter allt på som det ska. Ja, jag är ganska lycklig! Nu vet man vilka som är ens äkta vänner, vilka som verkligen vill en väl!
Men nu tänker jag inte blogga nå mer, för jag ska försöka mysa lite med Emil!
Hadeeeeeee! 😘
  • 516 Readers

Likes

Comments