EMMA NORDSRTÖM www.emmanordstrom.se

Dagen har spenderats i Stockholm med familjen, vi kikade på lite uterum och åkte sedan till Mall of Scandinavia, för första gången faktiskt. Vi lunchade på Vapiano och gick runt i lite affärer. När vi kom hem åkte jag ut och övningskörde en stund och sedan käkade vi våfflor dagen till ära. Resten av kvällen spenderas nog bara med familjen, supermysigt! Har ni också ätit våfflor idag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var det lördag och först åkte jag, mamma och pappa till Örebro och hälsade på mormor och morfar en stund. Vi var hemma runt tre och då åkte jag och pappa ut och övningskörde, lagom när vi var hemma käkade vi godaste maten, kyckling med sommarsmak kallas den i receptet och det är såå gott! Sedan hämtade Filippa upp mig och Ellen och vi åkte sedan till Nora och Emma kom dit lite senare för en riktig myskväll med massa godsaker.

Likes

Comments

Tröja Gina Tricot // Byxor Gina Tricot HÄR // Jacka Esprit // Väska By Malene Birger

Likes

Comments

Vad gör du just nu?
Jag har precis ätit frukost med mamma och pappa och just nu ligger jag i sängen framför the OC och kikar runt lite på bloggar och lite kläder.

Om du fick jobba med precis vad du ville, vad skulle du välja då?
Helst så skulle jag vilja jobba inom mode, skulle nog kunna tänka mig det mesta men mode är inriktningen. Det skulle vara en dröm att jobba på Vogue som chefredaktör eller som chefdesigner för ett större märke. Jag skulle älska att plugga Fashion Marketing och sedan få jobba med just det. Man kan ju aldrig drömma för stort.

Dagens inspiration?
Hmm.., Felicia Åkerströms senaste outfit på hennes blogg. Hon bär en blus från Shopbop, jeans från Alexander Wang, väska från A.P.C, skor från Zara och solglasögon från Tory Burch.

Om du fick välja, hur gammal skulle du vara nu?
Jag har nästan alltid velat vara äldre än vad jag är. Jag har alltid tyckt att livet som äldre verkar vara bättre på de flesta vis. Som 17 är du så beroende av andra, alltså vuxna, jag vill vara min egen och bestämma lite mer över mig själv. Men jag längtar egentligen inte efter någon speciell ålder mer perioder i livet.

Vad saknar du för tillfället?
Idag saknar jag soliga sommardagar och att spela fotboll med mitt gamla lag.

Vad drömmer du om idag?
Som jag skrev så kan man aldrig drömma för stort, så idag drömmer jag om som jag också skrev tidigare att få jobba som chefredaktör för Vogue, precis som Anna Wintour eller någon annan stor modetidning. Jag drömmer om en väska från YSL. Men sen drömmer jag också om att bli friskare än vad jag är idag, jag har ju åkt på både halsont och en förkylning.

Vad händer i veckan?
Studiedag på måndag men annars en helt vanlig skolvecka, tyvärr. Om jag känner mig friskare ska jag försöka träna mycket denna vecka.

Likes

Comments

Tröja - Odd Molly | Jeans - Levi's | Skärp - H&M

Likes

Comments