EMMA NORDSRTÖM www.emmanordstrom.se
View tracker
View tracker

Ikväll har vi firat min mormor och morfars guldbröllop, alltså 50 år som gifta, vi var på Slottskällaren här i Örebro. Jag åt grillad pepparstek av oxfilé till varmrätt, vilket var jättegott. Nu är vi hemma hos mormor och morfar och ska äta lite tårta. Morgondagens planer är att hjälpa Daniel klä julgranen och kanske dra upp på stan och fixa lite julklappar. Hoppas ni också haft en supermysig kväll!

Likes

Comments

View tracker

Från min selfie session imorse...

Nu har jag nyligen kommit hem från skolan, hade jättekort dag idag med endast två lektioner, började 10.40 och slutade 14, superskönt. På vår sovmorgon var Olivia och Filippa här och vi spelade in film till engelskan. Idag ska jag försöka skriva lite på min samhällsuppsats. Idaaag kommer pappa hem ocksåå!! Ha en jättebra torsdag!

Likes

Comments

Balmain Argan Moisturizing Elixir hittar ni HÄR.

Världens bästa olja för håret från Balmain, den återfuktar verkligen håret och det blir jättelent. Tips!!

Likes

Comments

Godmorgon! Första advent idag och vi har tänt första ljuset här hemma, supermysigt. Idag ska jag och mamma baka lussebullar och jag ska nog försöka plugga lite också. Kanske drar mig ut på en promenad också, dock blåser det jääättemycket. Hoppas ni alla får en mysig söndag och första advent.

Likes

Comments