Header

Dagbok

Sen sist: bio med Emelie, bio med Tedde, tjejmiddag på Nivå, drinkar på Pinchos, middag på Parken, jobb såklart, mysfrukost och så ett år som officiellt tillsammans med Tedde!! 💗

Måste verkligen tipsa om filmen om Ted Gärdestad, wow. Om ni är intresserade av honom som person, hans musik, psykisk ohälsa eller bara vill se en jävligt ärlig och sorgen film, se den. Fy vad jag grät, både av glädje och av sorg. Och Adam Pålsson, utöver att han ser sinnesjukt bra ut så är han även en så bra skådespelare. Med andra ord:

 Ba se den!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagbok

Mitt fotoalbum är helt fullt med bilder, så tänkte att jag lägger upp inlägg för varje kategori då det annars skulle bli liiide för långa inlägg.

Här: mat! Denna är ju endast för mig, för att jag ska komma ihåg + att jag kan radera allt från mobilen hehe. Och här är inte ens alla matbilder jag tagit.. inte ens 1/4.. hejdå 💸💸💸💸💸

Likes

Comments

Dagbok

En miljon middagar ute, middagar hemma, bowling, häng med vänner, London, flytta hemifrån, småresor, Fannys student, New York, Sälen, fester och så..

Skolan, skolan, skolan, fyfan. Endast ångest här, så jävla tragiskt att jag lät min depression och ångest gå så långt. Vet inte vad jag ens ska skriva här, mitt mående gjorde att jag inte kunde fokusera, koncentrera, läsa, skriva, lyssna, inget. Och så en jävla massa ångest för just det, för jag har alltid annars varit väldigt ambitiös i skolan och gjort väldigt bra ifrån mig. Och att inte kunna det, att märka att man fysiskt och psykiskt inte funkar som man gjort förr, det knäcker en. FY FAN

Jag blev ju då ”färdig” med gymnasiet i juni, men färdig är jag inte, jag går inte på Chapman längre, typ så.

Jag mådde så fruktansvärt dåligt av skolan, men så himla bra utöver den. Så i juni när jag slutade plugga och började jobba. Då mådde jag som bäst.
Allt mellan mig och Tedde var bra, vi hade precis fått beskedet om lägenheten och inflyttning. Ett halvår sen vi flyttade in den sjunde faktiskt, tänk att vi varit sambos i ett halvår, tänk att jag flyttade hemifrån för ett halvår sen. Sjukt.

Lägenheten, vår älskade lilla lägenhet, fortfarande inte färdig då vi prioriterat annat. Men så mysig ändå!! Den är ju verkligen en takvåning, lågt i tak, lite konstigt planerad, kringelikrok, men så, takbalkarna!!! Det var därför vi valde just denna lägenheten, att ha en fyrkantig lägenhet utan något speciellt var inte ens på kartan. Älskar att den är så mysig, älskar den!!!

Resorna jag gjort i år har varit de bästa jag gjort, London med min pojkvän för att hälsa på min bästa vän, kan det bli bättre? Och New York, för er som inte varit där, sätt upp det på bucketlistan, kär i staden, verkligen helt jäkla tokkär.

Detta året har verkligen haft både toppar och dalar, men trots allt så har det varit det bästa året i mitt liv, än så länge!💗

Likes

Comments

Dagbok

Hej!
Dagen blev inte som planerad, vi hade bokat skotertur runt Kläppenberget, men det var så få som bokat att det blev inställt. Istället hade vi spa-dag, vi bubblade, bastade, gick myspromenader, kollade film och åt god mat. Ändå en bra sista dag här! Tidigt imorgon åker vi hem till Karlskrona igen, har faktiskt längtat till lägenheten och att kunna vara för mig själv. Har verkligen underskattat det där med egentid, tänk er en kopp te, en bra serie och ligga i soffan med täcke och kudde! LÄNGTAR

Likes

Comments

Dagbok

Hejhej!
Förkylningen ligger och gör mig trött och svag, detta har resulterat i att jag inte åkt lika mycket som de andra tyvärr.. Men jag har ändå åkt varje dag, kämpat som en dåre, men om man är här ska man ju åka.
Sen sist har det blivit åkning i röd backe, avstängd backe, och ”åk på egen risk”- backe. Och jag har bara trillat första dagen, sjukt imponerad av mig själv ändå! Har ju trots inte åkt sen jag var åtta.
Nu ska jag fortsätta med min powernap!
❄️ Pussar ❄️

Likes

Comments