En snöstormig tisdag som jag har tillbringat med mamma i stan, har gått runt och kollat på inredning till radhuset, det närmar sig flytt nu på måndag får vi nycklarna och jag tycker det ska bli så himla skönt att flytta lämna detta huset och det lilla samhället. Jag har trivts så bra här men med tanke på hur allt ligger till nu så får jag ångest så fort jag går in i huset, nätterna är för det mesta sömnlösa nu kommer knappt ihåg sist jag sov som en bebis.
Är även helt ensam just nu alla är och jobbar och jag har inte varit ensam henne på flera månader än så länge har det gått bra. Har flyttat in i min nya väska jag köpte idag älskar nya väskor, är helt klart en väsktokig tjej antar jag fått det av mor min som är lika dan.
Inom är det dax att åka till psykologen igen har lite att prata med henne om nämligen tabletter mot ångest vi har pratat om det innan men har aldrig viljat ha det men nu har jag nog bestämt mig för att köra på det ändå och se om det funkar.
Mitt liv är så begränsat med ångesten kan inte göra någonting och jag känner verkligen att jag behöver lite hjälp på traven.
Vet att det mycket olika åsikter om att äta piller för ångest och depression men jag tycker det är värt att testa för vissa funkar det inte alls och på vissa funkar det bra.

Likes

Comments

Tänkte slänga in ett litet kort inlägg innan jag ska försöka få mig lite sömn, jag tycker det är viktigt att även skriva om dom dagarna som har varit bra, eller dom dagarna som har varit bättre, idag har varit en sådan dag även att jag sov cirka 2h inatt så kände jag mig pigg har inte haft så mycket tankar i huvudet alls eller så har jag bara försökt att tänka positivt och försökt trycka ner dom negativa tankarna med någon positivt, eller försökt hitta på något att sysselsätta mig med.
Jag är glad över mina små framsteg jag tar, även att mamma vill att det ska gå fortare känner jag att jag inte vill stressar fram något utan jag tar saker och ting i min takt och prioriterar vissa saker kanske lite annorlunda. Men jag klarar inte av stress, press och tjat tre saker som får mig att må dåligt.

Idag har jag även varit och hämtat ut Therese Lindgrens bok "ibland mår jag inte så bra" som jag ska börja läsa har haft lite förutfattade meningar om henne men jag hoppas det kan förändras genom att läsa hennes bok.
Det är skönt att läsa om andra som inte mår bra för att känna att man inte är ensam, när man mår som sämst känns det som man är den ända i världen som mår som man gör.

Likes

Comments

Är just nu inne i en tid då jag känner mig vilsnare än någonsin, känner mig så vilsen. Vill färga håret blont men samtidigt ha min naturliga färg, jag vill köpa massa kläder men när jag väl beställer det vill jag bara lämna tillbaka det för det inte känns som mig. Jag vill lägga ut bilder på sociala medier men vill inte göra min synlig för andra, jag vill träffa nya människor men har fått sån social fobi.
Vilsen tjej som inte orkar med att ha så många tankar i huvudet.

Likes

Comments

Även att 2017 har startat med några bråk hit och dit med mamma och pappa och stakars storebror som får höra på allt så hoppas jag att dagarna kommer bli bättre.
Haft en mysig kväll med hela familjen samlad, vi har spelat spel och bara myst, kvällar som dessa är guld!

Likes

Comments

Så jobbiga tankar kring allt vaknade upp och kände bara att idag ville jag bara vara hemma men jag tog mig till skolan ändå.
Alla mina tankar har idag gått till mina ätstörningar hela mitt liv förstörs av detta, kan inte umgås med vänner för jag är rädd över att luncha tillsammans med dom, jag kan inte träffa vänner på fika och jag kan inte träffa folk på fest. Allt detta har förstört för mig jag lever i min bubbla en ensam bubbla bara för jag har isolerat mig själv från att vara ifrån dom sociala sammanhangen.
Jag är trött på att mina ätstörningar ska förstöra mer för min framtid än vad den redan har gjort.
Jag vill leva skaffa mig den där gnistan igen som jag hade innan all denna skiten slog tag i mig.
Jag vill kunna uppfylla min framtid jag har när jag blir vuxen och tagit studenten.
Jag vill sätta stopp för att plåga min kropp och utsätta min kropp för mer fara än vad jag redan gjort. Jag vill utforska världen träffa nya folk och njuta av att vara den jag är.
Alla är värda att må bra alla har en plats på denna jorden.
Man ska aldrig känna sig mindre värdefull eller klanka ner på sig själv. Det finns bara en som du, och det är du själv! Lev upp till dig själv, gör allt det du viljat göra och låt inte något hindra dig. Låt inte något dumt kroppsideal trycka ner dig. Du och din kropp är unika och vi måste lära oss att älska oss själva, och det är även något jag måste kämpa med.

Likes

Comments

Igår hade jag en bra dag vaknade läste lite ur Isabella Löwengrips bok egoboost. Vid 10.30 åkte jag in till stan för att klippa mig så skönt att få lite uppfräschade hår.
Åkte sedan till skolan för att skriva ett naturprov som gick lite sådär bad att få skriva om det efter jul så förhoppningsvis får jag det. Har haft så mycket nu det sista i skolan saker jag har kommit efter med så naturen var inte det som låg prio 1 på min lista.
På kvällen när jag skulle lägga mig blev det lite jobbigt ångesten slog till och jag kände mig så vilsen i mig själv, brukar bli så när jag är ensam och det är mörkt saker brukar bli lite jobbigare då.
Idag skulle jag egentligen åka till tandläkaren för att skaffa tandställning har varit lite tveksam över om jag vill ha det eller inte men idag bestämde jag mig för att inte ha det, mina tänder är som dom är och dom behöver inte vara raka.

Så fort mamma kommer hem ska hon köra mig till bussen, börjar skolan 11.45 sedan kommer hon och hämtar mig och då ska jag till psykologen. Ville inte åka till henne igår heller låg i sängen och grät över hur allt har blivit som det blivit men idag känns allt bättre och det ska bli skönt att lätta på hjärtat hos henne idag.
Ha en bra Fredag.

Likes

Comments

Idag hade vi sovmorgon i skolan vilket var jätte skönt, gick upp klockan 5.00 igår för att åka in till skolan men läraren kom aldrig så det va bara att åka hem igen, kul när man måste åka 1h buss i onödan. Så idag va det skönt att börja 9.00 så man inte behövde gå upp så tidigt, började dagen med ett jätte fint luciatåg i skolan dom var verkligen jätte duktiga.
Sedan hade vi vanliga lektioner resten av dagen.

Likes

Comments

Det har varit en tuff dag idag, för det första har jag jämnt mig så vilsen i mig själv inte vetat vem jag är vad jag gillar eller vad jag står för dessa dagar är så hemska. Dagar som dessa vill jag helst bara vara hemma inte umgås med någon helst bara låsa in mig själv. Jag vet att jag hatar att vara ensam nu för tiden eftersom jag vet att jag inte ofta har någon att luta mig mot eller har någon att lätta på hjärtat hos för det känns som att ingen förstår mig och jag vet att jag kan vara svår att förstå men sån är jag just nu det är 1000 miljoner tankar som snurrar runt i min hjärna varenda dag och just idag känns det som den gick på högvarv flera gånger om.
Jag har även känt mig så trött idag och haft ont i både mage, huvud och hjärta tror det varit en ångestkänsla som fastade i kroppen men på ett sätt som jag inte varit med om innan, obehaglig känsla, nu känns det dock lite bättre.
Men jag är så trött på att alltid känna alla dessa tankar hela tiden det tar över mitt liv. Jag vill så mycket i livet men min ork når inte ut till det. Känner mig misslyckad.

Likes

Comments

Igår var en lite smått jobbig dag var nämligen hos psykologen där det även stod vägning på schemat, usch bara ordet vägning ger mig ångest. Det var just av vägningen allt detta började när man såg att man hade gått ner och fick en sån "må bra känsla" jag hatar vågar nu, jag spyr typ på dom vill inte vara i närheten av en våg längre.
Och ska jag vara ärlig tycker jag att det är så dumt att vågar ens tillverkas, för vad spelar det för roll hur mycket man väger? Jag tycker inte man ska lägga tid på vägning över huvud taget för den viktigaste känslan är hur man mår psykiskt.
Jag kämpar som bara den med att vara nöjd för den jag är, jag har tryckt ner mig själv nu alldeles för länge, tyckte att jag inte är värld något och tyckt att jag inte är fin. Men vi alla är fina, vi alla ser ut på olika sett och det är just det som är det unika med varje individ. Så sluta tryck ner dig själv och börja lyft upp dig själv. Det är viktigt att du är nöjd över att vara den människa du är!

Likes

Comments

Hallåhallå.
Vädret idag har inte varit det bästa tråkigt att när snön väl kommer så ska det bli plusgrader igen, trodde verkligen snön skulle hålla i sig nu ett tag men Ne tyvärr, det är ju så fint när snön ligger vit på marken med en blå himmel.
Igår var jag och träffade släkten mysigt som vanligt.
Idag har jag inte gjort så värst mycket vaknade tidigt som vanligt eller runt 8.30. Har städat och tvättat som vanligt en söndag. Söndagar är alltid en städar dag för mig. Hade även tänkt att få lite plugg gjort men kom sedan på att jag glömt böckerna i skolan.
Senare på eftermiddagen hängde jag med mamma och pappa på julskyltning i Gränna.
Nu har jag precis duschat och sitter vid brasan och njuter av värmen.

Likes

Comments