View tracker
View tracker

Hej där.
Idag är det den 1 December och det är faktiskt lite vitt på marken.
Idag har varit en lite jobbig dag, åkte in till stan tidigt idag för tänkte att jag skulle få lite plugg gjort men inte blev det något med det. Satt istället och kollade på skor, är så sugen på att köpa nya skor men har ingen aning om vad jag vill ha, har lite problem med mina fötter med så kan inte ha vilka skor som helst heller.. åh får panik!
Idag har jag kollat på allt för många bloggar och jämfört mig med alla vilket är en så jobbigt.
Mobilen dör snart så kan tyvärr inte göra längre inlägg än såhär.
Pussar!

Likes

Comments

View tracker

Idag började dagen med en lugn morgon sov så tungt i natt vilket var så skönt kände mig riktigt utvilad när jag vaknade.
Idag har dagen bestått av en promenad med podd i öronen av Alex och Sigge deras podd är så himla rolig.
Vid 2 åkte jag in till stan för att möta min psykolog, var hos läkaren i måndags så hon berättade lite hur det såg ut med provsvaren vilket inte visade så bra. Så jobbigt att sitta där inne även att både psykologen och familjen vill mitt bästa när dom säger att jag måste ta tag i mina problem men det är så svårt även att jag vill komma ur detta och bara skita i ångesten och leva livet.
När ångesten väl är här är det så svårt att bara acceptera den, att den finns här men att det inte är något farligt.
Jag tror jag är rädd över att gå ur den comfortzone som jag nu har varit i i ungefär ett år nu.

Likes

Comments

Är så trött på mig själv, har svårt att andas har ont i huvudet och kroppen men en tung ångest och besviken familj.
Vad gör jag mot mina nära och kära och vad gör jag mot mig själv? Jag är trött på att leva som jag lever inte kunna njuta av något för det ända som surrar runt i mitt huvud är negativa tankar. Jag vill jobba med mig själv få bättre självförtroende och självkänsla, hitta tillbaka till mig själv, till den gamla Emma den glada skämtsamma Emma som kunde bestämma över sig själv och som tog livet med en nypa salt och sa "äsch det löser sig" om inget gick som det skulle.
Men livet är förändrat jag är vilsen i en kropp vid namn Emma men i denna kroppen finns det ett sjukt beteende ett beteende som har förstört allt. Jag är trött på mig själv över att va en trött tjej som inte orkar prata med folk eller bry sig om andra. Det låter själviskt jag vet men det är precis så det är jag är i en bubbla där allt bara kretsar kring kropp, mat, ångest, deppande och en stor tomhet.
Jag vill kunna ta kontakt med vänner igen och kunna njuta av att få träffa dom, bara släppa alla negativa tankar och bara njuta i stunden. Jag är trött på att försöka leva upp till alla kroppsideal som finns, att vara smal, men ändå ha former, ha vältränad rumpa, stora bröst. Jag är ledsen men jag är inte perfekt och jag kan inte leva upp till dessa ideal och samtidigt må bra. Och det finns inget kroppsideal som är perfekt för alla kroppar är unika och finast i hela världen.
Jag tycker att om du som läser detta inlägg också försöker leva upp till detta sjuka ideal så sluta med det genast!
Du är fin som du är du är, vacker precis som du är och du är värld det bästa.

Likes

Comments

Min ångest har verkligen tagit en alldeles för stor plats hos mig. Hela helgen och tills idag har jag haft sån stor ångest inom mig över allt och inget, över varenda liten sak, och synen på mig själv är så dålig.
Har även känt mig så vilsen i mig själv, denna vilsenhet har jag inte heller känt på så länge, vill vara och se ut som någon som jag vet att jag egentligen inte är. sociala medier ger mig ännu större press över alla perfekta feeds alla perfekta bilder alla lägger ut alla som verkar ha det så bra. (Vet det låter så klyschigt) men jag mår verkligen dålig över att inte veta vem jag är längre, över att tappa bort mig själv mer och mer för varje dag. Vet inte vad jag står, för längre.
Jag vill verkligen inte ha det såhär och jag vet att jag har skrivit det i flera gånger innan men att komma ifrån detta är ett rent helvete ju mer jag går emot ångesten ju större blir den, allt går bara i en enda stor ond cirkel.

Likes

Comments

Idag vakande jag redan vid 7.00 men låg kvar i sängen tills 8 för jag fortfarande kände mig lite trött men inte så trött så det gick att somna om.
Hängde med mamma och pappa in till stan för att kolla bord och lite andra saker inför flytten, helst vill jag flytta redan idag. Haha
Nu i eftermiddag har jag och mamma gått en promenad i den fina solnedgången, vädret har ju verkligen varit på topp idag.

Likes

Comments

En torsdag som inte varit så händelserik, har spenderat dagen med mamma och bara myst, vi tog en liten övningskörsrunda, va ett tag sen jag körde så kände mig så nervös och spänd, sen spelade vi kort och rensade i min garderob.
Nu är familjen samlad och tittar på wahlgrens värld och ångesten och trycket över bröstet är på besök.
Sitter med ett tryck över bröstet på grund av en stor ensamhet jag känner inom mig just nu.
Tårarna trycker i ögonen.. har aldrig känt denna panik över en sådan ensamhet, men just i kväll känner jag mig mer ensam än någonsin.

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag vaknade i god tid, tog en promenad i snön. Fixade till mig för att sedan åka med F för att möta mamma och pappa för att sedan titta på vårt radhus som vi ska flytta till om någon månad, är så förväntansfull!
Det är alltså första gången jag flyttar och jag är så förväntansfull till att få göra om i rummet jag ska ha, är dock lite tveksam om vilket rum jag ska ha det velas om ett stort rum med snedtak och ett lite mindre rum, men det behöver jag som tur va inte bestämma än.
Efter vi hade varit vid radhuset tog jag bussen in mot stan för att möta upp Josefine vi har gått på stan och bara pratat om allt, så mysigt!

Likes

Comments

Ber om ursäkt för sämst bloggning men får ingen motivation till bloggningen när motivation för livet inte finns över huvud taget. Känner mig allmänt trött på att bara klanka ner på mig själv hela tiden, behöver saker att göra när de negativa tankar i huvudet tar överhand, tankarna är så starka att jag blir illamående och yr.
Men ändå vet jag att det är något jag måste ta hand om själv, jobba med hos mig själv men det är svårt när man inte vet hur man ska göra.

Idag vaknade jag upp och kände mig bara allmänt hängig och deppig ville helst bara ligga kvar i sängen resten av dagen men jag vet att det kommer inte få mig att må bättre.
Tror att detta ruggiga, snöiga, blåsiga och regniga vädret får en lite deppig med vilket är så tråkigt.
Skulle verkligen bara vilja åka bort ett tag, några dagar räcker men bara några dagar för att koppla bort allt, släppa allt och bara ägna tid till sig själv. Tid till att må bra och få motivation.

Likes

Comments

Vilket vinterland vi har fått. Även att det är så mysigt och så fint med snö så känner jag att den kunde vänta lite till, vintern blir väldigt lång annars.
I onsdags ställde jag klockan tidigt för att åka med mamma och pappa till huvudstaden.
Vi har shoppat, myst och bara tagit det lugnt, så skönt att åka iväg lite och bara få lite egentid.
Jag fick med mig mycket fina saker hem som jag är så nöjd över bland annat en jacka som jag suktat och tittat på i flera år. Och nu är det äntligen min! Nöjd.
Igår när vi skulle åka hem så hade det hänt en bilolycka så vi satt i bilkö i 1 timme innan vi kunde fortsätta hem.
Idag har jag städat och tvättat lite samt jagat ut en fågel som hade flygigt in.

Likes

Comments