Paus i pluggandet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej längesedan sist. Ska försöka ta tag i att blogga lite för att gå emot ångesten, kanske inte håller det men ska försöka vill så gärna ta steget att utmana mig men ibland är det alldeles för svårt precis som det är idag.
I måndags och tisdags var jag i skolan inte dom två bästa dagarna med dom rullades på i onsdags var jag hos en sjukgymnast ovh igår var jag hos psykologen/kuratorn. Ville verkligen inte åka till psykologen först så tänkte att kommer säkert bara komma dit och inte ha något att säga men när jag väl satte mig hos henne så kom det 1000tankar som jag kunde dela med mig med.
Idag är det fredag vilket känns helt okej även att jag varit hemma största delen av veckan men allt känns mycket bättre hemma, får sån press och allt känns jobbigt när jag är i skolan på grund av att jag måste prestera och få godkänt och samtidigt behöva lägga sån energi på saker som jag inte ens har energi på att lägga energi på.

Likes

Comments

Länge sedan sist men nu känner jag att det va ett tag sedan jag skrev av mig, det är lite folk som kommer in här och läser och att det är många som känner igen sig och jag tycker det är så synd att det pratas så lite om det. Jag kände så idag iaf när jag var i skolan ovh allt bara kom över mig som en våg.
Jag vaknade i morse och kände mig mer ensam än någonsin, det var mörkt och jag var uppe helt ensam oftast blir det så att man tänker mer när det är mörkt och man är ensam tror det är därför jag helst omringar mig runt min familj där jag känner sån närhet.
Åkte iaf till skolan i morse även att jag nåde piss rent ut sagt jag har verkligen var fylld av ångest och depression och ingen blev bättre när läraren bad mig komma ut för att prata med han och han sa att jag hade kopierat en hel uppgift vilket jag INTE hade gjort. Så där sprack jag och tårarna rann som en flod inne på skoltoaletten, Fick ringa mamma men kunde inte ens prata.
Det är ett rent helvetesliv jag lever i nu och jag är så trött på denna sjukdomen som ska kontrollera och förstöra för mig. Förstöra för min undervisning och att skapa nya kontakter.
FY

Likes

Comments

Hela januari har varit en tuff vecka FULL med ångest och depprision, förra veckan tillbringade jag hela eftermiddagen på akuten, hade tagit nya prover som inte visade så bra. Det var verkligen ett wake up call att komma in där och det ligger massa människor på sjukbäddarna usch ville bara springa där ifrån, men efter att vi bestämde att jag skulle försöka bli frisk hemma och börja dricka näringsdryck så bestämde vi sedan att jag inte behövde bli inlagd, även att det kanske är det fortaste sättet att bli frisk på men att inte gå i skolan, inte träffa familjen och ha någon som tittar till mig hela dagen orkar inte jag. Så nu är det bara för mig att kämpa och att försöka att inte bli tvångsinlaggd det hade varit rena mardrömmen. Skriver detta inlägg men en stor gråt i halsen är så arg på mig själv över att jag utsätter både min familj och mig själv för detta. Jag älskar min familj och vill inte hålla dom hemma för att hålla koll på sin 18åriga dotter.

Likes

Comments

En snöstormig tisdag som jag har tillbringat med mamma i stan, har gått runt och kollat på inredning till radhuset, det närmar sig flytt nu på måndag får vi nycklarna och jag tycker det ska bli så himla skönt att flytta lämna detta huset och det lilla samhället. Jag har trivts så bra här men med tanke på hur allt ligger till nu så får jag ångest så fort jag går in i huset, nätterna är för det mesta sömnlösa nu kommer knappt ihåg sist jag sov som en bebis.
Är även helt ensam just nu alla är och jobbar och jag har inte varit ensam henne på flera månader än så länge har det gått bra. Har flyttat in i min nya väska jag köpte idag älskar nya väskor, är helt klart en väsktokig tjej antar jag fått det av mor min som är lika dan.
Inom är det dax att åka till psykologen igen har lite att prata med henne om nämligen tabletter mot ångest vi har pratat om det innan men har aldrig viljat ha det men nu har jag nog bestämt mig för att köra på det ändå och se om det funkar.
Mitt liv är så begränsat med ångesten kan inte göra någonting och jag känner verkligen att jag behöver lite hjälp på traven.
Vet att det mycket olika åsikter om att äta piller för ångest och depression men jag tycker det är värt att testa för vissa funkar det inte alls och på vissa funkar det bra.

Likes

Comments

Tänkte slänga in ett litet kort inlägg innan jag ska försöka få mig lite sömn, jag tycker det är viktigt att även skriva om dom dagarna som har varit bra, eller dom dagarna som har varit bättre, idag har varit en sådan dag även att jag sov cirka 2h inatt så kände jag mig pigg har inte haft så mycket tankar i huvudet alls eller så har jag bara försökt att tänka positivt och försökt trycka ner dom negativa tankarna med någon positivt, eller försökt hitta på något att sysselsätta mig med.
Jag är glad över mina små framsteg jag tar, även att mamma vill att det ska gå fortare känner jag att jag inte vill stressar fram något utan jag tar saker och ting i min takt och prioriterar vissa saker kanske lite annorlunda. Men jag klarar inte av stress, press och tjat tre saker som får mig att må dåligt.

Idag har jag även varit och hämtat ut Therese Lindgrens bok "ibland mår jag inte så bra" som jag ska börja läsa har haft lite förutfattade meningar om henne men jag hoppas det kan förändras genom att läsa hennes bok.
Det är skönt att läsa om andra som inte mår bra för att känna att man inte är ensam, när man mår som sämst känns det som man är den ända i världen som mår som man gör.

Likes

Comments

Är just nu inne i en tid då jag känner mig vilsnare än någonsin, känner mig så vilsen. Vill färga håret blont men samtidigt ha min naturliga färg, jag vill köpa massa kläder men när jag väl beställer det vill jag bara lämna tillbaka det för det inte känns som mig. Jag vill lägga ut bilder på sociala medier men vill inte göra min synlig för andra, jag vill träffa nya människor men har fått sån social fobi.
Vilsen tjej som inte orkar med att ha så många tankar i huvudet.

Likes

Comments

Även att 2017 har startat med några bråk hit och dit med mamma och pappa och stakars storebror som får höra på allt så hoppas jag att dagarna kommer bli bättre.
Haft en mysig kväll med hela familjen samlad, vi har spelat spel och bara myst, kvällar som dessa är guld!

Likes

Comments

Så jobbiga tankar kring allt vaknade upp och kände bara att idag ville jag bara vara hemma men jag tog mig till skolan ändå.
Alla mina tankar har idag gått till mina ätstörningar hela mitt liv förstörs av detta, kan inte umgås med vänner för jag är rädd över att luncha tillsammans med dom, jag kan inte träffa vänner på fika och jag kan inte träffa folk på fest. Allt detta har förstört för mig jag lever i min bubbla en ensam bubbla bara för jag har isolerat mig själv från att vara ifrån dom sociala sammanhangen.
Jag är trött på att mina ätstörningar ska förstöra mer för min framtid än vad den redan har gjort.
Jag vill leva skaffa mig den där gnistan igen som jag hade innan all denna skiten slog tag i mig.
Jag vill kunna uppfylla min framtid jag har när jag blir vuxen och tagit studenten.
Jag vill sätta stopp för att plåga min kropp och utsätta min kropp för mer fara än vad jag redan gjort. Jag vill utforska världen träffa nya folk och njuta av att vara den jag är.
Alla är värda att må bra alla har en plats på denna jorden.
Man ska aldrig känna sig mindre värdefull eller klanka ner på sig själv. Det finns bara en som du, och det är du själv! Lev upp till dig själv, gör allt det du viljat göra och låt inte något hindra dig. Låt inte något dumt kroppsideal trycka ner dig. Du och din kropp är unika och vi måste lära oss att älska oss själva, och det är även något jag måste kämpa med.

Likes

Comments

Igår hade jag en bra dag vaknade läste lite ur Isabella Löwengrips bok egoboost. Vid 10.30 åkte jag in till stan för att klippa mig så skönt att få lite uppfräschade hår.
Åkte sedan till skolan för att skriva ett naturprov som gick lite sådär bad att få skriva om det efter jul så förhoppningsvis får jag det. Har haft så mycket nu det sista i skolan saker jag har kommit efter med så naturen var inte det som låg prio 1 på min lista.
På kvällen när jag skulle lägga mig blev det lite jobbigt ångesten slog till och jag kände mig så vilsen i mig själv, brukar bli så när jag är ensam och det är mörkt saker brukar bli lite jobbigare då.
Idag skulle jag egentligen åka till tandläkaren för att skaffa tandställning har varit lite tveksam över om jag vill ha det eller inte men idag bestämde jag mig för att inte ha det, mina tänder är som dom är och dom behöver inte vara raka.

Så fort mamma kommer hem ska hon köra mig till bussen, börjar skolan 11.45 sedan kommer hon och hämtar mig och då ska jag till psykologen. Ville inte åka till henne igår heller låg i sängen och grät över hur allt har blivit som det blivit men idag känns allt bättre och det ska bli skönt att lätta på hjärtat hos henne idag.
Ha en bra Fredag.

Likes

Comments