Ja, som jag skrev. Sommaren var skön men den gick alldeles för snabbt. Hann iaf umgås med dem två käraste i mitt liv, även träffa och umgås med familj och vänner samt en och annan liten resa- inom Sverige och även till Danmark 2 ggr. ☺️

Hoppas att eran sommar varit fin!

Nu är hösten här, fint med alla färger i träden. Och löv på marken. Måste kolla efter lite nya höst kläder till mig och tjejerna.

Som ensam mamma, har man det ju inte så "fett" som man kanske skulle önska ibland. 🤣

Att bero på det, det hade varit kul att sätta igång något samarbete. Har ni några förslag till det, kontakta mig jätte gärna.

Vi kan ta kort, filma, fota osv.


Önskar er en fortsatt fin måndag!

Kram på er alla finisar. 🤗

Likes

Comments

Jag har sedan i Fredags fått börja med en antibiotika kur. i 7 dagar mot bihåleinflammation.

Igår var det vårkänslor i hela Göteborg, kanske hela Sverige?! :) Vi passade på att gå på upptäcktsfärd i vårat område i solen, hade med oss frukt och vatten. :)

Idag är det tvättdag för oss, och sen väntar lite utbildning ikväll.

Vad hittar ni på?

Kram!!

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag har en läkartid på nya vårdcentralen, som jag listat mig på här om dagen.

Blev så fruktansvärt illa behandlad på vårdcentralen sist, så jag fick nog- och bytte.

Skällde först ut dem efter alla noter, alla år som jag försökt att få hjälp (med min nacke bland annat, efter en olycka).

Den nya läkaren jag träffade suddade bort massa som tidigare läkarna skrivit, sa att jag minsann är ung och frisk och kan börja jobba. När jag sade att jag har lika ont nu som innan sjukskrivningen. Bad hon mig att gapa?! - för att se om jag verkligen var sjuk? och sa bara att hon inte kan förlänga hur länge som helst. Och att jag är så pass frisk så jag kan jobba.

Så förnedrande. Äckligt gjort.

Väl tillbaka till arbetet, jobbade 3 dagar med dunder förkylning, sen hem och vabba och vara sjuk igen. Ännu mer spänd i kroppen. Så jobbigt detta. Men hoppas på bättre hjälp idag.

Solen skiner och himlen är blå! :)

Och det är dessutom Fredag!

Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments