Header

Tisdagar är faktist ganska sköna i skolan, vi har ju idrott och svenska på slutet och de är inte så jobbiga ämnen. På idrotten hade vi orientering på tid och då sprang jag & Siofra tillsammans och fick en riktigt bra tid!! Jag har inte hunnit med så mycket idag, vi beställde lite glassar från glassbilen och så har jag sett på lite the vampire diaries.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nightcrawler handlar om Lou Bloom som är en arbetslös småtjuv som plötsligt upptäcker att det finns frilansande kamerateam som söker upp olycksplatser och brottsplatser för att kunna filma och sälja materialet till TV. Bloom beslutar sig för att satsa på yrket och en dag kommer han före polisen till ett hus där ett mord begåtts och gärningsmännen fortfarande är kvar.

Tipsar filmen riktigt starkt den är väldigt bra och intressant.

Likes

Comments

Detta var faktist sista måndagen för mig i skolan eller jag kommer vara i skolan men inte ha några lektioner. För nästa måndag ska jag vara med i hamburgsundkampen och veckan efter är vi lediga. Idag i skolan hade vi inget speciellt bara de gamla vanliga, vi har även matteprov imorgon så jag har suttit och pluggat på de en stund. Jag skulle egentligen dra till gymmet idag men eftersom vi hade matteprov ville jag öva på de. Jag har precis ätit glass och sett på the vampire diaries och snart ska jag sova :))

Älskar denna låten !!

Likes

Comments

Jag hittade denna snygga outfiten på polyvore's feed jag tyckte den var riktigt cool!! Jag gillar verkligen den vita tröjan och kappan de passar superbra ihop. Sedan tyckte jag inte om skorna dom var inte min smak.

Likes

Comments

Halloj!!

Helgen har gått alldeles för fort, de skulle inte skada med en extra ledig dag. På fredagen så pluggade jag lite matte och åt innan jag åkte till Sofia. Vi åt gott och såg på lite youtube och mer. Hemma på kvällen såg jag mamma & pappa på en film som heter nightcrawler den var riktigt bra. Min kusin skulle konfirmera sig så jag var på den i kyrkan och sen var vi och åt smörgåstårta och kladdkaka hos henne:))

Jag såg faktist inte på Eurovision, jag tycker inte de är roligt och se på alla låtar men poängsystemet brukar jag se men jag var för trött hihi!! Men han vann iallafall så GRATTIS MÅNS! Istället för eurovison spelade jag och Oliver monopol i 5 timmar.

Idag så har jag hunnit med en del, jag har städat mitt rum riktigt mycket och fått in nya gardinerna och fräschat upp de en del. Sedan så har jag hjälpt pappa också med att sortera och bära saker. Jag har precis vart och handlat lite söndagsmys till mästarnas mästare :))

Har ni haft en bra helg??

Likes

Comments

Den här bollen finns på många olika sportbutiker som Intersport eller om ni vill ha en billigare så har säkert rusta. De är lättare med en stor boll till dessa övningarna, detta är övningar som du kan göra hemma utan några problem. Upprepa övningarna 10x3 och så gör du om alla övningarna igen.

Likes

Comments

Hej!!

Kan inte fatta att imorgon så är de exakt tre veckor tills vi går på sommarlov!! Vi har skolavslutning den 12 juni alltså på fredagen. Iallafall idag när jag kom så gick jag ut och sprang 5,20 km och jag trodde att jag hade jättedålig kondition men de hade jag inte!! Så nästa gång ska jag springa en längre distans. Just nu så så väntar jag på att Pappa och Filippa ska komma hem med god thaimat.

Likes

Comments

Hejj!!

Dagarna går ganska snabbt tycker jag och imorgon är de torsdag och sen fredag, yeyy. Idag efter de korta dagen i skolan så följde Liv med mig hem och vi gjorde en challenge där man la äckliga saker i varandras munnar och så hade man en ögonbindel på sig och de var superroligt. Vi har även sett på ex on the beach,ätit våfflor och lite mer. När Liv gick hem så åkte jag och mamma upp till gymmet och tränade dom vanliga onsdagspassen - Crosscage & core. Nu när jag är hemma efter träningen har jag inte gjort så mycket, jag har ätit,sett på ack Värmland och snart ska jag sova.

Likes

Comments

Gud vad jag längtar till sommaren, grillkvällar, bada, åka ut med båten, värmen och solen, ingen skola bara helt perfekt. Ovanför är tre outfits som jag skulle lätt välja i sommar, bara en crop top och ett par snygga shorts med lite slitet.

Likes

Comments

Bild från Igår

Halloj! Vet inte om nån av er läsare hinner läsa detta men annars ser ni de på morgonen. Dagen idag har varit som vilken måndag som helst, lektioner och träning efter skolan. Jag och Johanna gjorde armhävningar,sit ups,armgåmg och några andra övningar för armarna men jag kommer inte ihåg vad de heter. Just nu så sitter jag och ser på ex ok the beach, skriver mer imorgon :))

Likes

Comments

Nouw Magazine