Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är en dålig dag igen, om inte ännu sämre. Blir knäpp på det här snart.  Sov till tio men låg kvar i sängen till halv 12. Insåg  dock tillslut att jag inte skulle kunna ligga kvar där hela dagen. Gjorde jättegoda bananpannkakor och sen for jag upp till geijersholm, mamma ville ha hjälp att sätta upp gardiner då hon har väldigt ont i en axel och inte orkade själv. Efter det hamnade jag i sängen igen och bara stirrade rätt in i väggen. Är så mycket tankar som far i mitt huvud just nu. Pontus följde med mig ut på en promenad så jag fick komma ut lite vilket faktiskt hjälpte.

Likes

Comments

Hej på er!
Än så länge har jag haft en ganska trist lördag. jag gjorde däremot världens godaste brunch åt mig och pontus. Mums, passar perfekt med brunch när man tar sovmorgon och ändå vill stå sig ett tag tills man ska äta nästa gång. Ska strax köra lite möbler till geijersholm och efter det ska jag kanske iväg på innebandy med Kristin Och Julia.  Idag har jag dock en sån där dålig dag så får se om jag ens orkar. Måste tänka på att det är okej att faktiskt ha dåliga dagar och då kanske jag egentligen bara behöver va hemma och vila. Tycker det är svårt att hitta något att göra när jag får såna här "perioder" eller vad jag ska kalla det för haha. Det blir mest bara att jag ligger hemma i sängen och det gör egentligen det hela mycket sämre.

Likes

Comments

Sitter och äter frukost hemma i soffan. Bästa känslan <3 speciellt om det är fredag också! Tänkte försöka åka och träna om en stund. Under eftermiddagen ska jag och Pontus åka och hämta en byrå till sovrummet, sing halleluja! Det betyder att vi får lite med lådor till alla våra kläder.
Hoppas ni får en underbar fredag!

Likes

Comments

Alltså dessa låtar <33
jag är en sån person som lyssnar på mycket lugn musik, det hjälper mig att koppla av och varva ner när något känns jobbigt. Just nu spelas dessa ofta hemma hos mig. Hennes röst är på riktigt heeeelt magisk.

Likes

Comments

Vilken otrolig dag det varit idag! Älskar det här vädret, tycker så mycket om luften och känslan i kroppen man får när man är ute. Hörde dock att det ska bli kallt ute igen, fy det vill jag inte.

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att det redan är torsdag?? Herregud vad fort veckorna går. Jag har precis kommit in från en långpromenad med Calle. Nu ligger vi i soffan och mår gott. Pontus har jobbat natt så han sover men när han vaknar ska vi åka ut i skogen med Calle så får han springa lös lite grann. Han älskar verkligen att få vara lös och springa. Dock har vi lite svårt att få koppla honom när vi ska hem. Han springer aldrig ifrån oss men han håller sig på avstånd när vi packar bilen. Det är en smart liten rackare det där.

Likes

Comments

Nu är det snart helg och det kanske är dags för er att festa lite?
Jag hittade lite husmorstips på hur man lindrar en baksmälla och tänkte dela med mig av dessa tips!
* Skippa dyra tabletter som vätskeersättande osv. En kopp o´boy innan läggdags är ett billigt och gott sätt att slippa undan bakfyllan.
* Avslagen coca-cola är en bota-bakfyllan-klassiker. En del människor tror att läsken togs fram i detta syfte.
* Tjock och het löksoppa dagen efter brukar människorna i Frankrike äta.
* Frukten banan innehåller mycket magnesium, om du tar en sån tillsätter du lite av det du förlorade kvällen innan.
* Sen ska man tänka på att vitt vin är bättre än rött, vodka bättre än whisky och att man max ska dricka en öl i timmen ;)
* Ät pickles och drick vatten (!!!)

Likes

Comments

Beställde hem denna T-shirt från ett UF-företag som heter wondrous UF. Deras mål är att uppmärksamma hur kvinnor vardagliga sexuellt trakasseras. Jag tycker dessa tjejer är helt underbara!

Likes

Comments

Idag kom äntligen bordet som jag beställde från trademax förra veckan. Jag är så nöjd!! Har velat haft ett i detta stuket så himla länge.

Likes

Comments