View tracker

Nu rullar bilen äntligen mot Norrköping och Kolmården. Och jag är så exalterad, jag älskar verkligen kolmården och att jag ska få gå runt där i 2 dagar och titta på alla fina djur. Pontus tycker väl inte att det är riktigt lika roligt hahah men jag är nöjd i alla fall.

Likes

Comments

Idag begav vi oss mot Sunne, jag och Alva. vi gick lite i affärerna och drog senare vidare till mormors glasscafé som ligger i Lysvik. Så himla god glass! När vi kom hem åkte jag iväg och handlade i
iordning inför morgondagen, då vi åker mot Norrköping. Vi ska åka från hagfors kl 06.00 så tänkte göra iordning lite frukost att ha med så man kan stanna och äta efter vägen.

Likes

Comments

Alltså lidls egna cesarsallad har jag gått och blivit besatt av, den är så himla god och den kostar endast 40 kr. Jag skulle kunna äta det till lunch varje dag!!

Likes

Comments

Är hemma i Geijersholm och tvättar idag, jag och Pontus ska iväg till Norrköping under helgen så behöver tvätta lite kläder inför det. Vi ska gå på kolmården i 2 dagar och jag är helt överlycklig!

Mellan tvättarna sitter jag i soffan och myser ihop med min lilla Calle och äter kvarg, vilket han förövrigt älskar! min lilla pälsboll, så mycket kärlek han ger.

Föresten, om ni inte testat denna nya smaken av proteinpudding så gör det!! Den är helt underbart god 😍

Likes

Comments

Här kommer bilden på mina naglar som jag lovade. Är verkligen supernöjd!

Likes

Comments

Här är det väldigt tomt nu för tiden, jag jobbar nästan hela dagarna och när jag slutar befinner jag mig i gymmet eller ute och tränar Calle. Denna sommar har gått så sjukt fort. Snart är Juli redan över. Har inte hunnit gjort något vettigt än känns det som. Har ingen riktigt semestertripp inplanerad heller.. så vi får väl se vad som händer.

Idag är jag ledig och ska alldeles strax iväg till Tove's i Hagfors för att fixa naglarna. Så spännande! försöker slänga in en bild senare på resultatet.

Likes

Comments

Denna lördag skulle ha spenderats i Sunne med min andra hälften men eftersom vädret ändrades så hastigt så tänkte vi ta det en annan dag. Istället har jag varit hemma och slappat efter jobbet, sovit i soffan ihop med min lilla pälsboll och bara myst ❤ Nu ska jag snart iväg och träna med honom, är imponerad av hur lättlärd han är och ikväll ska han få springa av sig ordentligt och leka. Han ger så otroligt mycket kärlen den där killen.

Likes

Comments

Farmor och farfar har under veckan fyllt år och ikväll samlades släkten för att fira. Vi åt grillat och avslutade med kaffe och paj. jag älskar verkligen när familjen samlas. Det betyder så mycket när vi kan vara tillsammans allihopa. Calle fick även träffa alla idag också. På tal om Calle så har jag börjat träna lite med han på att vara lös och fortfarande följa mig trots att han inte har koppel på sig och det har gått väldigt bra än så länge. Man brukar säga att hundar kommer in i en "trotsålder" där allt annat än ägaren är viktigt, det ska bli intressant att se om det utvecklas eller om han kommer fortsätta följa mig. jag passade även på att ta lite kort på grabben. Han är ju för söt. ❤

Likes

Comments

Jag har äntligen fått hämtat upp lilla Calle. Som jag har längtat efter den här lilla grabben! Han är helt underbar, igår sov han hela vägen hem och vi åkte ändå i 4 timmar. Han är väldigt framåt och leker för fullt här hemma. Idag gick jag upp vid kl 6 för att gå ut och se om han behövde kissa men direkt vi kom  blev han helt vild och bara ville busa. Sen somnade vi om i soffan ihop, han ger så mycket kärlek, så glad att jag valde just honom. ❤

Likes

Comments