Dehär e såå gott, en varm macka med skinka och ost i & en nyttig smoothie som består av frysa hallon och frysta blåbär, hallon yoghurt och linfrön👍🏻👍🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Super härligt med påsklov och att bara få ta de lugnt, glad påsk på er💗

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var jag och 3 av mina kompisar i stan hela dagen, först åt vi lunch på Waldorf sen gick vi på stan ett bra tag. Jag köpte lösnaglar, lösögonfransar från Cubus och ett vitt linne från Bikbok.

Likes

Comments

Gud viker väder! Solen skiner och de börjar bli varmt ute älskar våren☀️

  • Fritid
  • 36 readers

Likes

Comments

Den här typen av outfit tycker jag är väldigt snygg och inne just nu.
En vit "blus", sneakers (man kan också ha högre stövlar), svart kappa, vanliga svarta jeans och en handväska (grå är bara ett alternativ).

Likes

Comments

Idag har jag och mamma varit på Storheden ett bra tag, fick med mig hem lite smått och gott, däribland skjortan och blusen på bilden.
Nu ska jag sova godnatt

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något speciellt på förmiddagen. 16 hade jag träning med mitt lag alltså f01 sen 18.15 hade jag träning igen fast då med damlaget.
Efter de kom jag hem och tar de bara lugnt, tog mig en dusch en ansiktsmask och nu ser jag på vänner och lockade just håret.

Likes

Comments

​hej nu var de ett bra tag sedan, allt är bra med mig och jag har sportlov nu vilket är otroligt skönt. orkar inte med skolan nu blir bara så less på allt, ogillar dom flesta i klassen och samma med lärarna, ibland undrar jag hur dom tänker. Aja slipper iallafall dom idioterna en vecka nu. Utöver de har inget stort hänt i mitt liv. 

Hur mår ni? hoppas alla mår bra och har haft ett bra år än så länge. Nu ska jag gå och äta ska försöka att skriva här lite oftare iallafall. hejdå för denna gång 

Likes

Comments

Äntligen det efterlängtade jullovet!
Så härligt att slippa gå till skolan på måndag & så härligt att det är julafton på torsdag

  • Övrigt
  • 47 readers

Likes

Comments