Emma Söderström www.emmasoderstrom.se
Emma Söderström www.emmasoderstrom.se


Hej!

Dessa tider är helt fantastiska. En vecka full av studentmottagningar, utspring och firande. I tisdags åkte jag runt på 6 (!) mottagningar och avslutade hemma hos bästa Alice. Idag behöver jag ta tag i sådant som skjutits undan dessa dagar, och fokuset ska ligga på träningen istället. Säsongsdebuten i söndags var inte vad jag hade hoppats på, men man tar bara studenten en gång i livet, så det får vara.

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Det. går. inte. att sätta ord på den här dagen! Helt magisk, absolut bästa dagen!

Tack till alla som gjorde den här dagen till den bästa.Likes

Comments


Min studentbal var något av det finaste jag varit med om. Vännerna var så fina, Marstrand var så fint, min baldejt var fin och balen var riktigt rolig. Klänningen trillade ner på posten dagen innan, snacka om sista minuten. Ni hittar den här (adlink*). Det blev en ganska enkel look som jag blev väldigt nöjd över.

Fotograf Alicia Rosenqvist står för de magiska bilderna.

Likes

Comments

Foto: Alicia Rosenqvist @aliciarphotos


Den här terminen har sprungit iväg. Det hann knappt bli vår innan det blev sommar, och april och maj var över på ett kick. Intensivt, riktigt intensivt skolan det sista, och nu är alla betyg äntligen satta. Jag tar studenten om en vecka, det är overkligt! SÅ jäkla taggad!

I helgen är det Malmö som gäller, stafett-SM som vanligt vid den här tiden på säsongen. Lite problem med baklåren men det skall nog inte hindra oss från att springa hem en medalj (!).


Stora Teatern 2 dagar i rad... Kan det bli bättre?

Likes

Comments


Foto: Alicia Rosenqvist, aliciarphotos @ instagram

För www.twoangels.se webshop!

Likes

Comments

Maj månad inleddes i stugan på landet, följt av en vecka sol i Göteborg. Guldlunch med mormor och morfar och igår tillbringade jag kvällen på Storköket med Alice och Freja!

Likes

Comments

Jag och min nya jacka som jag fynda på loppisen igår. En loppis som oerhört lyckad och vi hade en mysig dag på Hotell Eggers. Dessvärre köpte jag nästan lika mycket som jag sålde för... men men!

Jag spelade faktiskt in en videoblogg igår, men jag ligger lite efter i redigeringen. Så vi får se om den dyker upp! Just nu äter jag frukost i solen på landet med familjen min. Långhelger skall firas!

Likes

Comments


...på sina saker är jag inte en klippa på. Utan en almanacka skulle jag glömma hälften av det jag skall göra. Vägrar använda mobilen - behöver en traditionell fysisk almanacka att kladda i. Jag har tre år i rad beställt från www.personligalmanacka.se för att få en personlig touch, perfekt storlek och färg.

I vintras, då jag precis börjat använda den ni ser på bilden, lyckades jag däremot låta mitt mellanmål ligga i väskan, och otur som jag har lyckades det lilla ägget krossas (nej inte rått, löskokt) och kladda ner både almanacka och dator. Min almanacka luktar idag ägg och parfym, samt är delvis gul... Så tyvärr gör sig inte hela almanackan sig rättvis på bild - och idag fick jag hem ett fruktansvärt gulligt brev med en ny rabattkod. Och ännu fler ägg! Trodde det var en försenad påskpresent, men det vara bara Ebba på www.personligalmanackan.se som hade lite humor. Tack ! <3


Likes

Comments

Årets andra studentskiva, för min del, var makalöst bra på hotellet jag sedan en månad sen dessutom jobbat i receptionen. Med kvällssol blev lokalen så otroligt vacker och alla var så glada! Jag som var direkt hemkommen från Spanien var extra exalterad att träffa vännerna igen. Namnet på skivan var CD-Skivan och jag tillhörde Hip-Hop. Pangkväll är var det är!

Likes

Comments


Efter 16 träningspass, massage, sol, bad och lite shopping åkte vi nöjt hem igen från fina Torremolinos. Både vädret och arenan var som det skulle och jag fick ett bra avslut på uppbyggnaden. Att få fokusera en vecka på styrka och teknik och göra de kompletteringar som behövs nu innan för säsong var väl behövligt. Tillbaka på banan nu och det sista plugget ligger i fokus innan studenten (ofattbart?). Det kommer bli en fantastisk friidrottssäsong men innan dess ska jag ta mig ur skolan, på topp, ni vet hur det är..


En annan massa roliga saker är på G, och inte minst jobbet i repan på ett hotell jag fått. Heja mig! Nu ska jag ta några kilometer i solen och sen hem till pojkvännen mig och äta middag. Vlogg från Spanien kommer! Kram hej

Likes

Comments


Better Blogging Nouw