Emma Söderström www.emmasoderstrom.se
Emma Söderström www.emmasoderstrom.se

Med de bästa vännerna i livet! Jag är så oerhört tacksam att ha dom vid min sida just nu. Inget är riktigt som det ska just nu och jag är smått nervös för kommande månader... Ett dygn i Tylösand gjorde susen, väl tillbaka i Göteborg hade jag en pang-kväll med bästis. Precis så som det ska vara!

Ikväll ska jag ner till långgatorna och mysa med lite vänner. Imorgon fyller Morfar 80! Tjiho!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Behovet att få umgås med de absolut bästa vännerna var stort efter många veckor på landet och i friidrotten. Vi gick och såg Hov1 på Liseberg, följt av en middag på Toso. Dagen efter käkade vi på Taverna och smått sörjde att Emilia åker till Kroatien i en hel månad (!).

Nu är jag påväg till junior-SM i Gävle, vi får se hur mycket kroppen pallar... Kram


Den här tjejen! Och kaffe på Bellora!

Likes

Comments

Kjol och skjorta från Zara.

Efter 3 långa veckor på landet är jag nu tillbaka i hemma. Inget särskilt som skall göras mer än att bara träna, ta det lugnt och ladda upp för jobbstarten. Pappa fyller 50 och det ska givetvis firas och imorgon åker jag norrut för att tävla i junior-SM. Kroppen är inte riktigt där den ska vara så jag får ta det för vad det är, ingen större press på mig själv. Fokuset är väldigt spritt just nu och jag vet inte riktigt vad jag vill göra, kanske vanligt att känna så efter första sommaren som student. Idag ska jag hänga med min lillasyster och fixa inför resan imorgon, skönt med lite regn.

Bilderna ovan är tagna av Richard Andersson, tack till diiiig!


Likes

Comments


Vilken resa! Väl hemma hinner man smälta allt. Omgivningen, känslan, tävlingen, människorna, intrycken, allt! Kroppen ville inte hela vägen, det räckte inte till final,trots att jag klarade 173 på första försöket, löste jag ingen 177 eller 180 vilket gjorde att jag inte vidare till final...

Säsongen har varit lång, och nu återstår Junior-SM, ev. Nordiska Mästerskapen samt ett eventuellt Mångkamps SM. Det här skönt att kunna fokusera 100%, eftersom ingen skola väntar nu i augusti!

Vill ni se mer av mig och friidrotten kan ni följa @teamgkik på instagram. Det är våran gemensamma instagram i klubben! Kram <3


Likes

Comments


på landet. Vilket miljöombyte att först tillbringa dagar på en hektisk tävlingsarena i Italien, och bara timmar senare komma upp till lilla landet där allt är lugnt och stilla. Inte träffat min syster på nöstan två veckor så det var väldigt mysigt att vara med henne igårkväll, och komma ut med båten och bada i havet. Idag väntas båtgäster, 2 bästisar och en riktigt stor middag. Här stannar jag i 2 veckor!


Kram

Likes

Comments

Väldigt mycket skratt, tårar och god mat så var Marstrand över på ett kick. Att spendera dagarna med Anna, Alice och resten av flickorna är ovärdeligt. Ett två dygn på en båt hämtade Jack upp det lilla vraket (jag) och hem för en jobbintervju som gick sådär pangbra! Jag har fått jobb! På riktigt!

Ser tusen gånger fram mot i hösten nu, och kan gott ta några veckor ledigt. Ligger raklång på tåget mot bästkusten efter ett tidigt morgonpass. Landet 3 dar och sedan Italien och junior-EM! Wiho!

Likes

Comments

Se så vackert! Bröllop på ett fantastiskt vackert skott strax utanför Stockholm. Jag och pojkvännen med familj hade en härlig helg, och stort grattis till världens finaste Siri & Marcus! Lyckorus <3

Likes

Comments

Se där! En midsommar värd att minnas! Flickorna och jag i pojkvännens sommarstuga på Mollösund tillsammans med 10 vänner. Helt klockrent!


Sitter på tåget upp till Stockholm för ikväll hoppar jag på Grand Prix i Sollentuna. Känslan är bra och efter tävlingen ska jag tillbringa hela helgen i storstaden med Jack och hans familj. Shopping och bröllop står på schemat! Woho!

Puss och hej!

Likes

Comments


Hej!

Dessa tider är helt fantastiska. En vecka full av studentmottagningar, utspring och firande. I tisdags åkte jag runt på 6 (!) mottagningar och avslutade hemma hos bästa Alice. Idag behöver jag ta tag i sådant som skjutits undan dessa dagar, och fokuset ska ligga på träningen istället. Säsongsdebuten i söndags var inte vad jag hade hoppats på, men man tar bara studenten en gång i livet, så det får vara.

Puss och kram

Likes

Comments


Better Blogging Nouw