Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var vi till Mora för att kolla efter en byrå till Liams rum. Men tyvärr hittade vi ingen som vi fastnade för. Men däremot hittade vi en matta till vardagsrummet, en moccamaster och lite smått och gott som hygienartiklar och disktabletter från ÖB. Liam somnade så skönt i vagnen så vi köpte oss en dryck och tog en liten promenad i Mora. Jag köpte en Pepsi max ginger, aldrig smakat förut men fy så god den var!! mmmh

Eftersom vi lånade släp av farfar så stannade vi kvar där en stund när vi skulle lämna tillbaka det. Liam testade även sina nya solbrillor som var en aning stora än.

Sen vände sig Liam från mage till rygg för första gången!! Så duktig. Han har bara rullat från rygg till mage tidigare, så lite kul att han lyckades göra åt andra hållet idag. Min stora kille!

Likes

Comments

Alltså jag får verkligen inte nog!! Han är så fin, min fina prins. Och hur snygg blev han inte i sina nya jeans och hängslen från H&M? Såå snyggt

Likes

Comments

GE MIG TACK!!

Varför är allt man vill ha så dyrt? Eller varför har man bara inte råd med allt? Haha. Men hur snyggt var inte detta från Mini rodini! Matchande vindjacka, fleecejacka och mössa. Så snyggt!!

Likes

Comments

Att vi lyckats fått så himla fina pojkar! Helt otroligt. Nu ska jag och Liam gå upp och fixa lite tills Tina och William kommer! Myyys

Likes

Comments

I lördags blev han döpt, vår lilla Liam! Det kunde verkligen inte bli bättre, så lyckad dag.

Tusen tack till alla som var med och delade denna dag med oss. PUSS!

Likes

Comments

Något som jag verkligen tycker är roligt är att testa baka nya recept. Så igår testade jag baka biskvier för första gången! och dem blev så goda.


Eftersom vi ska ha dop för Liam på lördag så ska jag baka lite idag och imorgon. Det som jag tänkt jag ska försöka hinna baka är cake pops, biskvier, cupcakes, chokladbollar och kanske minimaränger. När jag kollat på recept till minimaränger så känns det som att det kan ta lite tid och att det är lätt att misslyckas med dem. Just därför ett kanske på dem.

Likes

Comments

Instagram@lindberge