Hur fina vänner har jag inte då?!!

Helt otroligt vad dem har fixat och donat åt mig, jag är fortfarande så himla glad och förvånad över detta. Det var så fint och åh det kunde verkligen inte bli bättre!

Jag skulle alltså träffa Tina idag. Planen var att vi skulle leka lite med hundarna och sen skulle jag följa med henne till hennes nageltjej som för övrigt nyss fått bebis. Vilken skulle ju bli så mysigt! Sen behövde Elias bilen idag för han ville tvätta den, så då skulle han skjutsa mig till Tina. Men på vägen till henne när jag skriver att vi åkt så får jag till svar att hon inte är hemma ännu och att hon hör av sig när hon är hemma. Så jag och Elias åker för att köpa kaffe på OKQ8 och sen upp till Vidablick för att kolla in ett hus som vi sett varit ute tillsalu. Jag misstänkte verkligen ingenting!

När vi väl kommer dit till Tina så springer silver till dörren, jag säger hejdå till Elias och när jag kommer in så ser jag att det är någon som gömmer sig vid soffan genom tvn som speglades sig. Jag fråga då om det var någon som gömde sig? Men fick inte riktigt något svar, så jag tänkte "jaha är det lelle som gömmer sig för silver eller vad gör han?" Hahaha så kikar jag fram och där står alla och det var så fint!!!

Så tusen tack till er alla som var där och gjorde min dag och min babyshower till den bästa! Så fint gjort♡

Likes

Comments

Har ett samarbete med twistshake på instagram just nu. Så ska du köpa något därifrån kan du passa på nu och få hela 20% rabatt på hela sortimentet med koden: lindberge20

Likes

Comments

Alltså kolla vad vi fick i posten av min bästis häromdan!

Ett Babygym, jellycat och nappflaska som jag länge spanat in. Hon är ju bara för bra för att vara sann.


Allt kommer från Jollyroom.se

Likes

Comments

Igår gick vi in i vecka 34 och kan inte förstå att det är så kort tid kvar nu. Vart har tiden tagit vägen? Kändes som vi nyss plussade på stickan. Men vi längtar så otroligt mycket tills vi får träffa vår lilla skatt!

Har varit barnvakt åt Elias systers dotter, Ida, igår och ska även vara det idag. Lite övning är alltid bra!

Men nu ska jag börja fixa mig lite för att göra lite ärenden innan det är dags att busa med lilla Ida.

Likes

Comments

Ja varför har det varit så tyst här nu? Blir så helt enkelt ibland! Haha.

I går bakade jag iallafall kladdkakecookies som blev såå goda! och strax efter det så fick vi vårt kök levererat, äntligen. Så nu till helgen blir det att börja montera ihop lite överskåp så snickarn får det lite lättare att bara sätta upp. Ja nu har ju den här renoveringen tagit ganska lång tid då E har gjort det mesta helt själv på kvällar och helger. Och han som ska sätta upp köket åt oss nu är en nära kontakt till E så även det blir nog mestadels på kvällar och helger. Men det ska bli så skönt när det äntligen är klart! Förhoppningsvis så ska det väl vara klart innan vår lilla skatt är beräknad att komma hehe.

Men idag har jag varit till Ida och fixat naglar. Så denna gång ville jag testa en lite mer rundad/spetsad form, och kan bara säga att jag är så himla nöjd! Den här formen känns helt rätt för mig! Visst blev de snygga?? Jag är iallafall grymt nöjd.

Likes

Comments

V.31 (30+0)
en vecka sedan

Tror jag börjar bli sjuk, vilket jag absolut inte vill bli. Så just för tillfället ligger jag i sängen och kollar på serier och äter naturgodis. Tur jag köpte hem lite igår!

Visst är det mysigt när ens bebis sparkar och rör sig i magen? Men nu när han börjat blivit så stor och stark så är inte alla sparkar lika mysiga. Ibland sparkar han så hårt så det känns som att hans fot ska komma ut genom magen, haha okej med en liten överdrift, men ändå. Lite obehagligt är det iallafall.

Likes

Comments

Jag längtar så mycket tills lägenheten är klar nu och när vi kan börja köpa inredning och få det fint! För er som inte vet så håller vi på att renovera det sista i lägenheten nu (dvs bl.a. köket) så vi bor för tillfället hos Elias pappa nu tills det är klart! Eller iallafall tills köket är på plats så man kan bo där.

Så detta är lite av sakerna som jag spanat in och som jag SKA köpa till lägenheten sen!


Fint va?!

Likes

Comments

V.31 (30+5)

Börjar känna mig svullen och tjock, vilket inte känns bra! Hehe ännu är det ju cirka 2 månader kvar och då känner jag bara "hur stor ska jag egentligen bli?" Förhoppningsvis försvinner dessa extrakilon och hull ganska fort efter graviditeten.

Men nu till babynest. Jag har sån beslutsångest!

1. Ska jag köpa ett vanligt vitt från jollyroom som går att ta av tyget och tvätta?

2. Eller ska jag beställa från en tjej som syr egna fina med en fin färg och en spetskant runtom?

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks


Tips på fina babygym och babynest??
Känns som det snart är dags att börja köpa det sista inför bebis ankomst. Ungefär 2 månader kvar nu! Det har gått så fort och jag längtar verkligen tills vi får se honom nu.


Tips på andra saker man bör köpa till bebisen ankomst?

Likes

Comments

Instagram@lindberge