Älskar dessa smycken från LILY AND ROSE. Serien är SOFIA - SILK. Något jag verkligen tänker köpa när jag får råd. Så fina!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I Fredags hade vi överraskningsmiddag för den här snyggingen som kom hem från att ha varit i USA i ett helt år.

Det började med att hon trodde att hon skulle jobba 17-21. Men klockan 17.30 kommer jag till hennes jobb för att hämta henne. Då åker vi snabbt hem till henne där hon får byta om, fixa sig snabbt för att sedan åka iväg med en ögonbindel på sig.

Eftersom vi skulle försöka få henne att inte veta vart vi skulle så fick jag åka en rejäl omväg. När vi väl kommer till restaurangen är alla där och jag leder henne in till bordet där hon fick ta av sig ögonbindeln och bli överraskad av alla vänner!

Gud vilken lyckad kväll det blev. Och vad glada vi är för att äntligen fått hem henne nu! Bästa tjejen♡

Likes

Comments

Idag kom ett paket med lite smink som jag beställt!


Ett ögonbryns-kit som jag aldrig haft tidigare men som jag tänkte testa. Köpte för att det var så billigt haha


Sen ett läppstift från Beauty UK med färgen Vampire. Äger inget rött läppstift så beställde så jag har ifall jag blir sugen att ha nån utekväll!


Älskar förresten att beställa saker från nätet, känns som att få ett paket då. Och även fast man vet vad det är i så är det ändå spännande på något vis. Shopaholic-varning? haha

Likes

Comments

Kyrkbåtsrodd från båthuset till kyrkan för gudstjänst. Nu är ju inte jag trogen, men min kille blev frågad om att ställa upp då de behövde folk så då tittade jag på. Tycker det är så fint med rättviksdräkt och hur mysigt ser det inte ut att ro med dessa kläder i en kyrkbåt? Vackert!

Likes

Comments

Nu ligger jag med matkoma i soffan och kollar på serie, medan E och hans kompis sitter i köket och dricker samt spelar gitarr.

Idag var vi även iväg på välkomst-fika för min kusin som varit i USA i ett helt år. Helt sjukt vad tiden går fort, kändes som hon nyss åkte. Men kul att hon äntligen är tillbaka!


Likes

Comments

Glass med egenplockade blåbär och jordgubbar från Sollerön till lilla sjuka mig idag


Likes

Comments

Uppdateringen här har inte varit på topp, men det finns en förklaring för det Classic Car Week + mycket på jobbet. Men nu är det äntligen över och allt är i sin ordning igen!

Imorse fick vi för oss att åka upp till Röjeråsen för att plocka lite blåbär. Det blev inte så mycket men lite fick vi med oss hem. Silver tyckte det var så kul att få springa efter oss och plocka/äta lite blåbär. Han älskar ju som sagt frukt haha.

Likes

Comments

Eftersom båda vaknade upp idag trötta och lite klena efter gårdagen så gjorde jag en smoothie till oss båda. Blev en med enbart färska jordgubbar och ananas. Så himla gott och enkelt!!

Silver älskar ju frukt så han fick såklart vara med i bakgrunden med smoothien haha.

Likes

Comments

Efter vi hade ätit middag idag så kom två vänner från Stockholm förbi och plockade upp oss med deras raggarbil (kan inga namn på dessa bilar haha) men så vi tog oss en cruising-runda. För er som inte vet så börjar Classic Car Week idag. Jag gillar egentligen inte dethär, utan brukar fly när detta drar igång. Men eftersom jag inte har någon semester den här sommaren så får jag göra det bästa av saken!

Vi hade iallafall en superkul kväll♡

Likes

Comments

Instagram @lindberge