Header

Hejsan!

Idag är det tisdag den 11 oktober. För en veckor sedan kom jag hem från Mallorca. Vi hade det värkligen jätte roligt och mysigt där, så jag längtar tillbaka jätte jätte mycket. De här bilderna ovanför är tagna i Mallorca. Den bilden som är längst ner är tagen när vi var på ett café eller vad man ska säga. Det är en milkshake som var såååå god. Men i alla fall jag tänkte börja blogga lite mer framöver så jag hoppas att ni kommer tycka att det blir roligt. :) Imorgon kommer en tag som jag hoppas att ni kommer tycka om. Nu ska jag gå och göra chokladbollar haha! Men jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan och att ni får en bra kväll!

KRAAM EMMA!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det sådär. Jag har varit sjuk hela veckan, så jag känner mig inte sådär jätte fräsch. Men det är påväg mot bättringsvägen, så det är bra. Nu sitter jag i mitt rum och har det mysigt med ljus och filtar, och väntar på att min familj ska komma hem med Mcdonalds, haha! Så vad har jag gjort i helgen då? Jag sov över hos min mormor och morfar i lördags och vi hade jätte mysigt. Sedan har jag inte gjort något mer, så det har inte varit en särskilt händelserik helg. Haha! Jag har en fråga till er. Vad ska jag skriva om? För att jag har verkligen inga ideer. Så det skulle värkligen vara jätte roligt om ni kommenterade vad jag ska skriva om. T.ex tags, skola, fritid osv. Så kommentera jätte gärna! Nu ska jag gå och äta. Men jag hoppas att ni får en fortsatt bra vecka!

KRAAM EMMA!

Likes

Comments


Hejsan! Idag är det veckans bästa dag, fredag!! Jag ska inte göra något speciellt idag, vad ska ni göra idag? Kommentera jätte gärna vad ni gör idag! Dagens fråga till er är vilken är eran favorit dag på veckan? Det skulle vara jätte kul att veta! Vad ni än gör idag så hoppas jag att ni får en jätte bra dag/kväll!!

KRAAM EMMA!

Likes

Comments

​Hejsan!

Idag är det onsdag, och just nu sitter jag ute i solen och bara myser med min familj! Jag vet inte varför jag bloggar just nu, men jag bara kände för det, haha. I alla fall dagens fråga till er är hur mår ni? Det skulle vara sååå himla kul om ni kommenterade hur ni mår. Hoppas att ni har en jätte bra dag!

KRAAM!

Likes

Comments

​Hejsan! Idag är det fredag och jag har äntligen fått sommarlov!! Det ska verkligen bli jätteskönt med lov. Skolavslutningen var bra, men vi hade en väldig otur för att det regnade. Men nu är det sommar!! Jag hoppas verkligen att ni har fått en bra start på erat sommarlov och att hela sommarlovet blir superbra! Jag vill också blogga mer under sommaren. Skulle ni tycka att det vore kul så får ni jättegärna kommentera så att jag vet! Hoppas att ni får en bra helg!

KRAAM!

Likes

Comments

​Hejsan! Idag är det tisdag och nu är det värkligen inte lång tid kvar till sommarlovet!! WHOHO!! Jag får sommarlov på fredag när får ni sommarlov? Idag har det varit superfint väder ute, så nu börjar det kännas som sommar. I alla fall nu ska jag snart äta middag och sedan ska jag ta det lugnt med familjen resten av dagen.

​Hoppas att ni får en bra dag och en bra start på sommaren!

KRAM!!​

Likes

Comments

​Hejsan! Idag är det tisdag den 31 maj, vilket betyder att det inte är långt kvar till sommarlovet!!! Jag längtar sååååå mycket. Hur känner ni inför sommarlovet? Det skulle vara så himla kul att läsa om ni kommenterade!! Det var verkligen super fint väder ute idag! Iallafall nu ska jag snart äta middag. Hoppas att ni har haft en bra dag!!

KRAAM!

Likes

Comments

​Hejsan!

Idag är det tisdag. För ett tag sedan så var det jätte varmt ute och man kunde liksom vara ute i shorts. Men nu är det inte alls varmt ute, jag som längtar sååå mycket efter sommaren. Iallafall ikväll så tänkte jag springa en stund och sedan bara vara med familjen. Hoppas att ni har haft en bra dag!

KRAAM!

Likes

Comments

Hejsan, det var ett tag sedan. Det beror på att jag inte har haft något att skriva om, men jag ska försöka uppdatera mer! I fredags så åkte jag och mamma och shoppade och sov på hotell en natt, vi hade det jätte mysigt! Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och mysa med familjen. Hoppas att eran dag har varit bra!

KRAAM!

Likes

Comments

​Hej igen! Jag funderar på att börja göra en kategori som heter ( Lyx vs Budget) Alltså där jag lägger upp en bild med t.ex en äkta Michael kors väska som kostar ungefär 3000 kr (vet inte exakt priset men något sådant), och en oäkta bredvid som ser ungefär lika ut men ett helt annat pris. Hoppas att ni förstår vad jag menar. Kommentera jätte gärna om vad ni tycker om idén!

KRAAM!

Likes

Comments