Är på något läger typ med konfan och hittills har de vart kul & nu ska vi försöka sova trots lite kaos denna kvällen. För övrigt så är bloggen dålig & tråkig nu men det löser sig nog sen, puss!
/M


Världens bästa bruttor

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Slutade vid 13.20, åkte till röselidsskolan och sen åkte jag Matilda och Julia hem till Matilda, vi har gjort kladdkaka och spelat kort typ, standard men inget speciellt, det gillas!
Ska hem och plugga senare för har ett äckligt prov på måndag, orkar inteee
Likes

Comments

Hej!
Ligger i soffan och kollar på tv just nu. Jag har inte kunnat blogga för att jag har fått en ny mobil och internetet har krånglat som fan. Dessutom är jag sjuk och det har jag varit sen i söndags. Så det känns ju halvbra. Men jag ska till skolan imorgon och det känns lite skönt faktiskt.

Men nu hade jag faktiskt tänkt att sova lite. Puss

Likes

Comments

Uppdateringen är väl.. Ja.. Dålig haha. Men idag har jag haft väldigt stressigt och inte hunnit ta mig tiden, har inte tid nu heller egentligen då jag ska äta, duscha & bara allmänt fixa mig inför kvällen, men slänger in ett inlägg ändå känner jag. Det är bättre än inget alls.

Idag iallafall var jag, som precis alla andra, i skolan, efter det åkte jag och Anton på konfa och efter det stressade jag som fan hem så att jag skulle hinna käka och så innan min träning som jag precis kommit hem ifrån.
Min och Antons otroligt snygga ben & fötter.

Likes

Comments

Denna måndagen har varit som vanligt kan man väl säga, hade dock hålltimma & lunch i 2,5 timmar haha, så jag Carl & Anton gick hem till Anton och käka panpizza & spela.
Nu är jag hemma och ska avsluta denna måndagen med att träna ett pass sen, så skönt med tanke på allt äckligt jag stoppat i mig i helgen!Likes

Comments

Kom nyss hem, har varit i kyrkan med Anton på gudstjänst eftersom att vi ska konfirmera oss. Nu ska jag iallafall duscha för känner mig lite snuskig och äcklig, och efter det ska jag se någon film tror jag. Ska försöka somna i tid också hade jag tänkt, ha D.
Likes

Comments

Nyttig är nog det sista jag har varit i helgen, men imorgon är det ju måndag och då tar jag nya tag, eller nåt haha...

Likes

Comments

Färgade precis håret mörkbrunt, nästintill svart. Är faktiskt ganska nöjd med färgen, har aldrig haft det såhär mörkt innan. Men det känns bra!

Vi ska snart sova men först spela lite! Godnatt!Likes

Comments