View tracker
View tracker

Ja det kan man beskriva denna dag som, vid 9 var vi på föräldrargrupp. Var på bibloteket och efter det var de babyrytmik. W var riktigt trött på slutet, åkte hem sen så han fick sova. Jag var sen iväg till tandläkaren och lagade en gammal lagning W fick vara med sin mormor under den tiden å myste. Just nu sover W i min famn sen två timmar tillbaka, det enda han gjorde var att vakna o åt sen somnade om. Nybro väntar jag på att han ska vakna så jag kan börja med maten

Likes

Comments

View tracker

Dagarna bara går och allt börjar gå på rutin nu. W äter mer och mer vanlig mat, så skönt att han inte behöver vara så beronende av mig. Men mysigt är det också. Vi provade att dricka välling nu på kvällen och en hel del gick i faktiskt. Riktigt bra faktiskt. Så snart kan man kanske få sova lite längre än 2 timmar i stöten.

Likes

Comments

Jag skrev här på bloggen. Har varit så mycket som har fått gått förre. Johan har börjat jobba så jag å W och kille är hemma om dagarna. W har fått för sig att det är skönt att somna i vagnen så det är de vi gör om dagarna så jag får gå och gå och gå. Kille har börjat tröttna på promenaderna. Han som älskar att vara ute å gå. Söta lilla hund. Å eftersom vi går på dagarna så kan jag inte sova middag med William utan jag slocknar som en klubbad säl på kvällarna i sängen. Skönt ibland det å.


I söndags hade vi en liten kille som blev 6 månader här hemma. Tiden går så väldigt fort, tyckte det var igår som vi låg inne på förlossningen.

Likes

Comments

Var ut på en förmiddagspromenad med Johan, W och kille. Har märkt att W somnar mycket bättre i vagnen än någon annanstans. Så kommer blir fler promenader framöver. Mysmys.

Likes

Comments

Detta allihopa är min underbar pappa som jag är så tacksam över att ha i mitt liv. Det finns ingen annan jag hellre hade haft som pappa. Jag älskar dig så mycket. Grattis på farsdag! ❤


Likes

Comments

Då var snart farsdag över. Johan var iväg på jakt i morse så hans väckarklocka ringde vid halv 6 imorse, jag och W fick iallafall sova till en 10 över 7. Gick upp och tog lite frukost och tog en tupplur och sen över till mamma och fick mat. söndagsstek och potatis, hur gott som helst. W somnade vid en halv 3 och vaknade vid 4 så då passade jag på att sova en sväng jag med. blev en promenad och hem efter det, tog en dusch och sen somnade W för kvällen. Ligger i soffan nu efter att ha ätit, så nu ska jag snart sova för det behöver min rygg.

Likes

Comments

Utanför fönstret fortsätter det att snöa, kommit en hel del dom senaste dagarna men de skulle inte förvåna mig och det försvinner lika snabbt igen. Skulle ju vara mysigt om det låg kvar till julafton iallafall så vi inte behöver ha en grön jul i år igen.

Just nu ligger W och sover, han vaknade vid en 7 kvart över 7 kommer inte riktigt ihåg klockslaget. Låg faktiskt kvar i sängen i 45 minuter då W var väldigt mysis. Gick upp och åt lite frukost och sen blev det processen att få honom att somna igen, just nu är han väldigt grinig när han ska sova. Han vill helst bli buren till sömns men eftersom jag har en låsning i ryggen och har ont när jag håller honom så fick han äta sig till sömns. Som tur var så funkade det. Så nu återstår de att se hur länge han sover.


Bild från förra vintern

Likes

Comments

Var och tände ljus igår när vi kom hem från Gårdskär på min saknade farmors grav. Min älskade ängel som jag saknar dig!

Likes

Comments

En helt underbar fredag måste jag ändå säga att det har varit. På förmiddagen var vi på föräldrarkurs och dom gav lite tips om hur man skulle barnsäkra huset, var upp på köpis efter de och handla mat och åt lunch. Hem en sväng och lekte med W innan han somnade. Gjorde iordning tacos och sen åkte jag och mamma in till stan för att kolla på bio. Bridget Jones baby. Hur bra som helst. Tycker synd om dom som satt i samma sal som oss för vi skratta nå fruktansvärt. Mamma fick till å med ta fram näsduk. Då är de illa, har nu kommit hem och matat W som somnade om och ska snart sova. För imorgon blir det en tur ner till Gårdskär.

Likes

Comments