En av det jobbigaste dagarna på hela året. Idag är det 8 år sedan min älskade farmor lämnade denna jord och blev himmelens finaste ängel. Saknaden blir bara större å större å jag önskade att du fanns här bland oss. Får istället tänka på alla roliga saker vi gjorde tillsammans och alla skratt vi fick dela. Min fina farmor. Vi saknar dig så.

Som tradition så har vi att just idag åka in och äta med faster och farbror med deras familjer på en resturang i stan som vi alltid gör. Så idag fick W vara hos sin mormor på kvällen medans vi var in och åt. Han hade somnat så skönt när i hämtade honom men när vi kom hem så var han klarvaken så nu sitter vi på golvet och han leker så han får bli lite trött så vi får somna.

Likes

Comments

Nu är jag sådär dålig igen på att uppdatera. Får passa på nu när W ligger å sover i min famn å Johan är å handlar. Har idag haft en dag då vi har plockat och städat. Har inte kommit halvvägs känns det som. Kommer så mycket emellan när man har liten, hund och mat. Har ju iallafall hela helgen på oss att få lite ordning. Ska sätta upp hyllor i Ws rum imorgon nu när han börjar få så mycket grejer.

2017 har faktiskt börjat ganska bra, har inte gjort så mycket än men de kommer. Våran nyårsafton var väldigt lugn. Var över till mamma och fick mat, sen vid halv 10 gick vi hem och vid kvart över 10 sov vi som stockar. Jag å Johan vaknade av raketerna men W sov så de var bara för oss att somna om. Helt okej nyårsafton

Likes

Comments

Det hände även en liten sak förra veckan! Klippte av 15 cm på håret. Det var så väldigt slitet så det åkte av, men blev riktigt nöjd

Likes

Comments

Ja det är ett ord jag kan beskriva mitt skrivande just nu. DÅLIGT. Dagarna liksom försvinner iväg, Johan har börjat jobba så från morgon till kväll så är de bara jag å William. Det enda som händer är frukost, långpromenad med hunden, lunch, lek, promenad/sovstund, någon form av mat, lek, matlagning till när Johan kommer hem och sen läggning. Ja dagarna går liksom i ett. Dom senaste dagarna har lillkillen varit lite grinig och med all rätt då hans tänder håller på att komma fram. Stackarn kan inte vara roligt det heller. Just nu väntar jag på att han ska vakna han har sovit i snart 2 timmar.

Till kvällen ska vi till mamma och spendera kvällen där eftersom Johan har åkt till Rättvik över helgen. Så vi vill inte vara ensamma ikväll.

Likes

Comments

Ja det kan man beskriva denna dag som, vid 9 var vi på föräldrargrupp. Var på bibloteket och efter det var de babyrytmik. W var riktigt trött på slutet, åkte hem sen så han fick sova. Jag var sen iväg till tandläkaren och lagade en gammal lagning W fick vara med sin mormor under den tiden å myste. Just nu sover W i min famn sen två timmar tillbaka, det enda han gjorde var att vakna o åt sen somnade om. Nybro väntar jag på att han ska vakna så jag kan börja med maten

Likes

Comments

Dagarna bara går och allt börjar gå på rutin nu. W äter mer och mer vanlig mat, så skönt att han inte behöver vara så beronende av mig. Men mysigt är det också. Vi provade att dricka välling nu på kvällen och en hel del gick i faktiskt. Riktigt bra faktiskt. Så snart kan man kanske få sova lite längre än 2 timmar i stöten.

Likes

Comments

Jag skrev här på bloggen. Har varit så mycket som har fått gått förre. Johan har börjat jobba så jag å W och kille är hemma om dagarna. W har fått för sig att det är skönt att somna i vagnen så det är de vi gör om dagarna så jag får gå och gå och gå. Kille har börjat tröttna på promenaderna. Han som älskar att vara ute å gå. Söta lilla hund. Å eftersom vi går på dagarna så kan jag inte sova middag med William utan jag slocknar som en klubbad säl på kvällarna i sängen. Skönt ibland det å.


I söndags hade vi en liten kille som blev 6 månader här hemma. Tiden går så väldigt fort, tyckte det var igår som vi låg inne på förlossningen.

Likes

Comments

Var ut på en förmiddagspromenad med Johan, W och kille. Har märkt att W somnar mycket bättre i vagnen än någon annanstans. Så kommer blir fler promenader framöver. Mysmys.

Likes

Comments

Detta allihopa är min underbar pappa som jag är så tacksam över att ha i mitt liv. Det finns ingen annan jag hellre hade haft som pappa. Jag älskar dig så mycket. Grattis på farsdag! ❤


Likes

Comments