​helgen har varit lite skrikig. W fick spruta i fredags och haft feber fram å tillbaka. Sen har det även varit regnigt i helgen. I söndags så fyllde min underbara fästman 25 år så då blev de fika på eftermiddagen. Sen har de inte hänt så mycket mer, kom iväg på en promenad på eftermiddagen när de äntligen var bättre väder. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har mammas hjärta fått sitt 5 månaders vaccination. Lilla vännen blev helt ställd den här gången. Skrek å skrek för full hals.. Mammas lilla kille.

Vi har inte gjort så mycket annat idag. W sov 2 timmar på förmiddagen och sen blev de spruta vid halv 2. Hen till mamma å lämnade hennes bil som vi haft upp till Mora sen har vi varit hör hela dagen. Ska äta lite mat här snart nu när lillahjärtat har somnat. Har varit lite varm nu på kvällen å skrikig men de är väl av sprutan. Så imorgon är de förhoppningsvis bra

Likes

Comments

jäääsp! Är så trött, kroppen är tung och jäsparna avlöser varandra. Likt förbannat så kan jag inte somna. Hatar detta! Vill bara somna, sitter i bilen hem och försöker verkligen att sova nu när Johan kör men nej nej hjärnan på högvarv å jag kan inte somna. Blir väl att jag somnar en 15 min hemifrån..

Likes

Comments

Morrrr,hatar att jag inte kan säga ifrån och ska vara så j***a feg. Måste verkligen lära mig att säga ifrån när jag inte tycker om situationen. Istället ska jag gå och vara förbannad för mig själv och sen gå och hålla det inne. inte min starka sida att prata om saker måste verkligen bli bättre på det. Är bara Johan å W som blir lidande av det och ja sen jag själv. Förbaskade envishet....

Likes

Comments

Åhh min älskade lilla William har för första gången sen han föddes vilket är 5 månader imorgon vaknar klockan 20 i 5 å skulle vara vaken. ALDRIG hänt förut och eftersom han inte har gjort det så fick jag bara ta det med ro och byta blöja och ligga och prata å bara mysa. Inte helt fel det heller. Mammas lilla groda.

Just nu har W en sovstund och jag sitter med datorn och kollar runt. Johan är nere på föräldrarnas körskola och ska komma tillbaka snart förhoppningsvis så jag inte behöver vara själv eller iallafall ha någon att prata med. idag vet jag inte hur dagen ser ut, johans pappa fyller idag så troligtvis blir det väl något slags firande men det visar sig klockan är ju bara kvart i 11. Halva dagen är ju som sagt kvar.

Likes

Comments

Hejsan svejsan. Det var ett tag sen, Johan var borta från i onsdags till igår i Dalarna och jobba och jagade så jag hade varken ork eller lust att blogga på kvällen. så det fick bli en liten frånvarande vecka, jag å W hade en lugn vecka. Var ut på promenad med Josephine å Ellie på torsdagen sen blev de mest å vara hemma. På fredagen var jag, mamma å W upp till köpis å skickade tillbaka paket vi fick dubbelt av. blev även en lunch där uppe, sen var det inget speciellt som hända. När Johan kom hem igår så packade han om i väskorna så åkte vi upp till Mora tills Johans föräldrar och hälar på dom, så vi får se när vi kommer hem, det visar sig

Nu ska jag ta och sova, såhär tidigt har jag inte kommit i säng på LÄNGE.

​bild på gravidmagen

Likes

Comments

W hade en riktig tupplur idag på förmiddagen å drog till med en 3 timmars sovstund. Riktigt härligt, blev lite förvånad han har aldrig sovit såhär länge någongång. Blev nästan lite orolig mot slutet.

Blev att vi alla åkte in till stan till eftermiddagen å kollade lite. Kom hem med två ponchos, blev en liten födelsedagspresent till mig själv. Blev sen att vi åt på Östens Pärla, smörstekt anka och till efterrätt banana splitt. Så gott.

Efter en trevlig helg med Jon å Veronica ligger vi halvt döda i sängen å ska alldeles strax stönga mina blå.

Mina killar imorse! 

Likes

Comments

Åhh nu är jag så mätt så magen håller på å vända sig ut å in. Blev pinchos ikväll med Johan, Jon och Veronica. Åt så mycket gott å tog en alkoholfri öl. Dom har så otroligt god mat där, kan äta där hur ofta som helst.

Idag har vi inte gjort så mycket, var in till Johans nya jobb och kollade. Jag å Veronica var även ner på stan å kollade på en kofta till W. Hittade en väldigt fin till honom.

Nu ligger vi i sängen efter en intensiv dag med Johan snarkandes bredvid å W sovandes i sin säng. Kan inget annat än å känna mig lycklig

Likes

Comments

dagarna bara flyger iväg å lillkillen bara växer å växer. Och jag är så stolt över honom. Han har rullat från mage till rygg å rygg till mage, skriker inte lika mycket när han ska somna å han börjar att tycka om sin vagn. Har nu bytt från liggdel till sittdelen å han tycker att det är så mycket bättre. 

I helgen blir det full fart W farbror och han flickvän kommer ikväll å imorgon ska vi ut å äta på pinchos så då ska William vara med mormor sin å ha en myslördag. Så det kommer bli en bra helg det känner jag på mig 

Likes

Comments

​har varit en väldigt lång dag i dag känns de som, vet inte varför för de har inte hänt nå speciellt. Vaknade vid 20 i 7. Var vaken i 2 timmar å somnade om med W i en å en halv timme. Åkte iväg till marjo å fixade ögonfransarna och sen hem å åt lunch och tog en långpromenad med W å kille. Myste en del med W innanför Lizette kom förbi en sväng. Pratade om allt möjligt vi två, är så glad över att jag har en Lizette i mitt liv. Så ligger äntligen nerbäddad i sängen å ska sova. God natt

Likes

Comments