Åååå vad dålig jag har blivit på att uppdatera. Ligger just nu uppe i en säng i Mora å ska sova vilken minut som helst. Har varit och hälsat på Johans faster å sovit där i 2 nätter å nu sover vi hemma hos hans mor å far. Imorgon ska vi åka hem till Gävle igen å hem till kille.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vakna med förkylning och ont i halsen i morse. Mindre roligt då man var inställd på att åka å träna idag, men men bättre å bli frisk. Ska snart iväg å lämna in bilen på lagning då det kommer in diseldoft i kupén...

Likes

Comments

Åhh äntligen är Johan hemma! Så skönt att kunna få lite avlastning med W, han hat varit så mycket lugnare idag än han har varit på länge. dock så är de fortfarande si å så med sovstunderna på dagen. Fast även dom var bättre idag.

Var på en promenad med vilddjuren i skogen idag, skulle ha vart iväg till BVC med W idag men dom ringde å bokade om till imorgon istället då hon vi skulle var hemma med sjukt barn. Så vi åkte hem å lekte lite istället å sen sov W och jag middag i en timme. Vilket var riktigt välbehövligt då W var lite orolig inatt å helst skulle sova på min mage, så sov väldigt oroligt jag med inatt. Men ja ja jag får sova på dagen med honom istället. Var iväg och inhandla mat och handlade Max på vägen hem då vi inte orkade laga mat idag.

Ska börja med att varje söndag ska vi skriva vad vi ska laga för mat i veckan så vi handlar de vi behöver och inte åker iväg i småhandlar. Då det blir så mycket dyrare än när man storhandlar. Sen ska vi försöka att börja laga matlådor på söndagar nu när Johan börjat jobba så slipper man fundera på något sånt. Men vi får se hur de går.

Nu ska jag lägga över W i sin säng å se hur länge han sover där ikväll. Måste försöka vänja honom med att sova själv iallafall ett tag i sängen sin så jag får sova skönt på nätterna jag å.

Likes

Comments

Har inte riktigt prio på att uppdaterad bloggen som ni kanske har sett den här veckan. Har fullt upp med W då det ska vara i famnen å underhållas.

Var igår in till stan och åt lunch med Josephine och Ellie, kolla på en massa barnkläder efter lunchen och en promenad i bourlongen blev det också. Eftersom W är så grinig nu så fick jag större delen av tiden gå å bära honom. Inte så lätt nu när han väger upp mot en 8 kg. Men hade en mysig dag iallafall. Åkte sen till mamma och var där till midnatt och åt mat och hade lite fredagsmys.

Innan vi åkte in till stan så fick W för första gången åka traktor med morfar. Kan lova att båda var riktigt nöjda

Likes

Comments

Idag sov vi riktigt länge till halv 10. Frukost och sen promenad, hade ett möte på Må Bättre vid 13.00 så var in där. Så nu ska jag ta tag i träningen på allvar då dom även har barnpassning där. Riktigt bra upplägg måste jag säga. Efter de har vi inte gjort så mycket, väntar på att Johan ska ringa sen är det god natt.

Bild från härom kvällen då det kom ett skyfall.

Likes

Comments

Man kan ju hoppas på att huvudvärk ska försvinna över en natt. Det gjorde inte min kan jag lova. Nästan värre än när jag la mig igår, å med en W som ska ha uppmärksamhet hela tiden så blir de inte bättre. Det positiva är att W börjar vilja somna i vagnen mer och mer nu. Så underbart kan jag lova, börjar bli jobbigt å gå å bära på honom. Då han måste väga runt 8 kg nu, ska iväg på måndag å kolla längd å vikt då. Ska bli intressant å se.

Likes

Comments

Eftersom Johan är uppe i Älvdalen på älgjakt så får jag ta hand om W alldeles själv, därför kan det var ganska tyst här inne den här veckan. Nu har äntligen lillkillen somnat för natten så nu ska hans mamma med världens huvudvärk också ta och sova. Så förhoppningsvis vaknar jag upp utan huvudvärk och klarar av en till dag med lillgrisen

Likes

Comments

Efter en sovstund på 3 timmar har William nu vaknat å ligger under babygymet å leker å skriker. Han måste ju bli underhållas den här lilla grabben hela tiden inte till å ligga själv å leka nej nej då skriks de så får ligga å hålla honom sällskap

Likes

Comments

Har idag varit på möte på Må Bättre här inne i stan eftersom jag var med i en Facebook tävling om 2 år träning där, fick andra pris på 450 kronor. Så var in å kollade vad dom hade för något att erbjuda.

Så ska in på ett till möte nästa vecka, eftersom jag ändå ska börja träna så tänkte jag varför inte där hos dom där dom har barnpassning i samma lokal. Så då behöver jag inte bry mig om att fråga någon barnvakt hemma här och förlita mig på mor å far eller Johan så då kan jag åka å träna när jag vill. Kändes väldigt bra faktiskt. Så nu ska de börjas träna å komma i form här. Känns riktigt skönt 😄

Likes

Comments

Oj idag har de varit full fart hela dagen, började med en långpromenad med hundarna uppe i skogen. Hem och plockade rent på logen efter dopet, eftersom jag inte har kunnat gjort det själv när Johan har varit uppe i Mora i veckan. Så nuså är allt nerplockat och städat. Över till mamma och dammsög och tvätta golven där eftersom smilla löper så var det blodfläckar hör å där.

När allt var klar åkte vi in till stan Johan, W och jag. Blev en fika på Waynes och bara hade lite kvalitetstid för oss själva. Kan behövas ibland de å. Efter allt de så blev de inget mer gjort, ska snart gå å lägga oss. Vilket ska bli skönt då knäna på mig värker och känns som om dom ska gå av på mitten!!

Likes

Comments