Som rubriken säger, är det bara en vecka kvar tills jag åker till Korea. Jag skulle ljuga om jag sade jag inte var nervös för hjälp var jag har blivit det, de senaste dagarna. Det kanske först gått upp för mig jag snart åker eftersom jag har varit hos pappa i helgen, och vi varit runt och träffa släktingar som alla önskar mig lycka till. Trotsat det ''bara'' är 3 månader jag är borta känns det ändå skönt att få säga hejdå till alla.

Igår fick vi en lista på mail med svenska kursböcker som redan finns på plats, på skolan i Busan. Ärligt trodde jag att fler av de vanliga kursböcker skulle finnas där så som; matte bok, svenska bok, och engelska bok men icke. Som det ser ut nu får jag släpa med mig alla mina böcker vilket är ett stort minus då de väger ganska så mycket. Och jag antagligen få ta med mig lite mindre kläder, men det lär ju säkert lösa sig!

På tal om vad jag ska ha med mig, har jag verkligen inte någon koll. Just nu vet jag bara vilka kursböcker jag ska ha med mig, har även lagt lite kläder som jag använder åt sidan, men jag har inte gjort någon packlista än.. Jag har verkligen ingen aning om hur många tröjor jag ska ta med mig, eller hur många strumpor osv. Det finns ju tvättmaskin på skolan, och antar även min värdfamilj har en, så det är ju inte för jag ska packa kläder för varje dag i 3 månader. Men jag ska packa för två olika väder, eller grader snarare. För när vi anländer nästa måndag, kommer temperaturen vara drygt 30 grader, men när vi ska hem igen i december kommer temperaturen vara kring 5-0 grader. Vilket då betyder jag måste packa både sommarkläder och vinterkläder..

Jag har även lite andra grejer att fixa, jag har fortfarande inte hittat några presenter till lärarna på skolan, så om någon har en bra idé får de väldigt gärna dela med sig! Jag har även lite skoluppgifter att göra innan jag åker. För jag vet jag kommer vara sjukt trött när vi kommer till Busan och med stor sannolikhet också vara jetlaggad eftersom det finns en tidsskillnad på 8 timmar. Så den första vecka därnere lär jag ju inte vara så pigg på skoluppgifter och jag tänker då jag gör lite i förväg redan nu.

I förra inlägget upptäckte jag även, att den översätts sak som finns ute i vänster sida, verkligen översätter kast! Så jag tänkte att eftersom jag har familj i Danmark också skriva på danska. Det kommer dock vara längre nere i inlägget. Så först på svenska, sen på danska. Hoppas det är lugnt :)

Detta blev ett lite tråkigt inlägg med massa text och inga bilder, men jag lovar det kommer mycket bilder så snart resan börjar, vilket är om en vecka!! :D Alltså wow, jag förstår det fortfarande inte, jag plus 3 andra åker till Sydkorea, om en vecka. Och om en exakt en vecka sitter vi på planet mot Beijing var vi ska mellanlanda. Kan bara få fram ett ord, och det är wow.


​​​Som overskriften lyder, er der bare en uge tilbage inden jeg rejser til Korea. Jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg ikke er nervøs, fordi de seneste dage er jeg bare blivet mere og mere nervøs. Det er måske gået op for mig jeg snart begiver mig afsted, fordi jeg har været hos min far i weekenden, og vi har været rundt hos lidt familie hvor de alle sammen har ønsket mig held og lykke. Selvom det ''bare'' er 3 månder jeg skal være væk, er det dejligt lige at få sagt ordenligt farvel til alle. Eller ja, på gensyn. 

Igår fik vi en liste sendt på mail om hvilke svenske skolebøger der allerede er nede på skolen i Busan. Hvis jeg skal være ærlig troede jeg der skulle være flere af de normale skolebøger som en, matematikbog, svenskbog, og engelskbog, men desværre. Som det ser ud nu skal jeg slæbe alle mine skolebøger med, hvilket er et stort minus fordi de vejer bestemt ikke lidt. Så jeg bliver nok nød til at tage lidt mindre tøj med, men det skal nok løse sig! 

Når vi nu snakker om hvad jeg skal have med mig, så har jeg virkelig ingen idé. Lige nu ved jeg bare jeg skal have min skolebøger med mig, har faktisk også lagt lidt tøj til siden som jeg bruger og skal have med, men jeg har ikke lavet en pakkeliste endnu..  Jeg aner virkelig ikke hvor mange trøjer jeg skal tage med mig, eller hvor mange strømper osv. Der er en vaskemaskine på skolen, og antager også at min værtsfamilie har en, så det er ikke fordi jeg skal pakke tøj for hver dag i 3 måneder. Men jeg skal pakke for to forskellige slags vejr, eller snarere to forskellige grader. Fordi når vi lander på mandag næste uge vil temperaturen ligge på omkring de 30 grader, og når vi skal hjem i december vil temperaturen ligge på 5-0 grader. Hvilket betyder jeg skal pakke både sommertøj og vintertøj.. 

Jeg har også lidt andre ting jeg skal nå, jeg har stadig ikke fundet gaver til lærerne på skolen, så hvis der er nogen der har en god idé må de meget gerne dele den! Jeg har også lidt skoleopgaver at lave inden jeg rejser. Fordi jeg ved jeg kommer til at være mega træt når vi kommer til Busan og højsandsynligt også have jetlag, på grund af tidsforskellen er 8 timer. Så den første uge priotere jeg nok lidt andre ting end skolen. Derfor tænker jeg at jeg laver lidt i forvejen allerede nu. 

I sidste indlæg opdagede jeg at den ting som skulle oversætte indlægget virkelig var dårlig! Så derfor tænkte jeg at skrive på dansk også, fordi jeg har familie i Danmark som jeg ved gerne vil følge med i hvad jeg laver. Det danske indlæg kommer indeholde det samme som det svenske, men findes længere ned i indlægget. Så først på svensk, og så på dansk. :) 

Det her indlæg blev ret kedeligt med så meget tekst og slet ingen billeder, men jeg lover at der kommer mange billeder så snart jer rejser, hvilket er om en uge!! :D Altså wow, jeg forstår der stadig ikke, at jeg plus 3 andre rejser til Sydkorea, om en uge. Og om præcis en uge sidder vi i flyveren på vej mod Beijing hvor vi skal mellemlande. Det eneste ord jeg kan få frem er; wow. 

Kunne mærke, det er lang tid siden jeg har skrevet så meget på dansk, og det kan nok også godt ses men det håber jeg i kan leve med. :) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments