(Igår med min bezta vän @HannaAhmed på Kafé Station<33)

Hej på er! Idag är det den efterlängtade fredagen, äntligen! Har sovmorgon till 12.30 varje fredag så jag har redan hunnit med en del. Även fast jag kanske borde ta vara på att få sova ut, så bestämde jag mig för att kliva upp runt 8 och börja dagen. Jag sov med Olaplex i håret i natt, så det första jag gjorde när jag vaknade var att gå och duscha ur det. Efter hela duschprocessen var klar gjorde jag frukost och nu sitter jag här, med datorn uppe och blogg motivationen ännu mer uppe!

Hösten är verkligen min favorit årstid (efter sommaren såklart!) Det är så himla vackert när löven blir gula, orangea och röda. Och även fast mörkret har sina (många) nackdelar och biverkningar, så kan jag samtidigt tycka det är himla mysigt att få tända ljus på kvällen, hösten är liksom den optimala mys-årstiden. Så tråkigt dock att bo här uppe i norr där hösten är relativt kort, med tanke på att det blir så fort kallt (har redan tagit fram vinterjackan..) Och här i Umeå finns det mest björkar, så variationen på fina höstlöv är inte så stor..

Dagens tips är att gå till en av parkerna här i Umeå, jag och @HannaAhmed blev faktiskt imponerade över hur fin rådhusparken var nu när hösten har kommit. Jag vill verkligen fota i fler av Umeås parker. Ett plus är ju också om det är soligt och inte svinkallt haha.. Men jag antar att det nog är lite för mycket begärt när en bor här. Ta hand om er i höstmörkret, Kraaam!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här veckan har hittills varit skit.. det har bara regnat och varit kallt. Men snart är det helg igen och då händer en del skojiga saker. Tänker dra planeringen för er som är intresserade (okej även för er som inte är intresserade, menmen)

Imorgon, på fredag alltså, var tanken att jag skulle gå och se IT med några, men livet som student är hårt och pengarna är så gott som slut.. så det lär bli nästa helg istället, då vi har fått in studiebidraget igen

På lördag i alla fall så blir det att festa för min del, en kompis fyller år så det kommer nog antagligen att bli röj på kvällen! Under dagen ska jag försöka få bort lite plugg.. ligger redan efter i så mycket haha

Söndag tänker jag göra till en mysdag / pluggdag, som sagt ligger jag efter i en del ämnen och det känns rätt skönt att ta chansen under helgen att plugga ikapp. Tillåter vädret skulle jag väldigt gärna vilja gå ut och fota med Hanna<33 Hösten är ju så fin när det väl är fint väder!

Hoppas ni också får en mysig helg, kraam<3

Likes

Comments

Hej på er! Haha hur börjar man ens inlägg?? De flesta av er som läser nu har jag nog antagligen tvingat så ni vet ju redan vem jag är. Men för er som inte har en aning; jag heter Emma Morén, är 17 år gammal, bor i Umeå och går andra året på gymnasiet - estetiska linjen musik.

Väldigt kortfattat men jag lovar att ni kommer ett få lära känna mig mycket bättre än så. Jag har under en längre tid velat börja blogga, just för att det är så himla kul att få uttrycka sig i text och dessutom fota fina bilder! Det ni kan förvänta er här är mycket av allt (oklart?) Okej men mycket outfit/mode inlägg då jag ääälskar mode. Sen så kommer nog en del smink relaterade inlägg, DIYs, tips och tricks, motivations och inspirerande inlägg eftersom jag tycker det är väldigt viktigt att försöka vara positiv och se det fina med varje dag. Helt enkelt så kommer ni få MYCKET av ALLT.

Hoppas ni är lika peppade som mig, kram!

Likes

Comments