Jag shoppar nästan aldrig online, men det senaste har jag fått upp ögonen för det. Här ovan är det främst kläder och skor från www.na-kd.com men också från www.bubbleroom.com. Jag skulle nog säga att min favorit hemsida just nu faktiskt är na-kd, men jag försöker också kolla runt på alla andra shop online hemsidor för varitation. Det är alltid roligast att kunna plocka ut de bästa plaggen från alla olika ställen och para ihop dem till sin egen stil. Jag tror att jag inom en snar framtid kommer klicka hem i alla fall något av detta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I onsdags fick jag en fruktansvärd smärta i min ena sida, och jag förstod nästan direkt vad det var. Eftersom jag är väldigt dålig på att dricka tillräckligt, så har jag det senaste blivit drabbad av njursten då och då. Inte jätte ofta, men det händer, och det gör väldigt ont. Jag har därför stannat hemma från jobbet sen torsdag och inte tränat. Idag ville jag mest vara säker på att allt skulle kännas bra igen, och nu när tiden närmar sig gymdags så känner jag mig bra igen. Jag och min pojkvän försöker alltid planera så vi kan gymma tillsammans då vi tycker det blir roligare. Jag ser fram emot att träna och komma ikapp dagarna jag missat. Det kan hända att jag faktiskt kommer träna hela helgen, då jag tränar minst 3 ggr/vecka.

Likes

Comments

När jag inte jobbar så brukar jag oftast komma upp ur sängen runt 11, och om jag då inte äter frukost direkt är chansen redan över. Klockan är ju redan mycket som den är, så därför brukar jag överväga att ibland göra något lite mer matigt, så blir inte matschemat helt rubbat. Här ovan visar jag en typiskt tonfisk sallad som jag ofta slänger ihop såna här dagar. Enkelt, proteinrikt, fräscht och riktigt gott! Alla kanske inte gillar just tonfisk, men det är enkelt att byta ut till t.e.x bönor eller "protein-left-overs" från gårdagens middag. Så detta är ett bra tips om man vill tänka på vad man stoppar i sig om dagarna. Ibland behövs det bara lite fantasi för att hålla sig ifrån onyttigheterna och inte ta den enklaste vägen ut. Jag hade ju inte haft något emot att börja små äta på en Marabou Oreo chokladkaka som ligger här hemma liksom...? ;-)

Nu ska jag fortsätta kolla ikapp mig på Ex On The Beach Sverige. Jag har inte bestämt mig om det är något att följa i år igen eller inte..

Likes

Comments

Nouw Magazine

Instagram account@emmamonali