Hey friends

Lidt lang tid siden?... det må i undskylde, jeg har ikke haft særlig god net her de sidste par dage, så har nemlig ikke haft mulig for at uploade til jer :((
Men nu kom forbindelse ENDELIG!!!

Lige et par stemningsbilleder fra de to sidste dage i Madrid.

Nedenunder ses stemningsbilledet fra fredag. Fredag aften blev tilbragt på en tagterrasse med drinks og solnedgang. Så flot !!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey friends

Så er vi ankommet til Madrid og hold op der er varmt. Da vi steg ud af flyet, angreb varmen os og det var slet ikke til at være i sig selv. 36 grader, here we go !!! Hotellet vi bor på, er så lækkert og det lægger lige ud til en lille gade, der går op til en torv.

I dag har vi været ude at se Madrid's togstation da vi skulle bestille bilet til senere i denne ferie. Vi skal nemlig ud at med et "højhastighedstog" som måske også kaldes for et lyntog. Med et "lyntog" tager det 2 1/2 time fra Madrid til Seville og med bil tager det omkring 5 timer - så vi valgte en alternativ og klog måde at komme på.;)) mega lækkert!

Likes

Comments

Hey friends

Så skal man den værste del, synes jeg, ved at tage på ferie. AT PAKKE!!! Jeg ved aldrig hvordan jeg skal pakke mine ting, tøj osv. Jeg lægger altid bare noget frem og så bliver det det, der kommer med i kufferten. Når jeg pakker eller laver andre ting, så sætter jeg altid musik på og lige nu hører jeg playlisten "sommer og sol" på Spotify. Der er så mange gode sange, som er gode til baggrundsmusik.

BTW... så har jeg lige fået et par nye sommersandaler. BIRKENSTOCK, det er altid godt. Jeg plejer derimod, at bruge 39 - men i Birkenstock skal jeg åbenbart have et nummer mindre.. hvilket undre mig en smule. Men bare de passer, så er alt perfekt. Derudover er Birkenstock vildt gode at gå i ... Argh elsker dem allerede. !!!

Nu vil jeg også komme videre med den pakning der. Jeg mener at vi har net, de fleste steder vi skal hen - så der skulle gerne komme noget op i løbet af min ferie. Så jeg håber I vil læse med :))

Over & Out

Likes

Comments

Hey friends

Først og fremmest vil jeg bare lige sige hej. Ja - jeg er ny her og jeg håber I vil tage godt imod mig, da jeg synes det er lidt grænseoverskridende. Det der med at lægge noget ud på nettet - det der med at være sig selv og ikke tænke over hvad folk synes. De ting er jeg ikke så god til, men da jeg har nogle tanker omkring, hvad jeg vil senere hen, så var dette løsningen, på at komme igang med "drømme-jobbet"

Anyway ...

Om ca. 4 dage smutter jeg en tur til Spanien med min familie. Det bliver så dejligt at komme lidt væk fra Danmark i noget tid dertil det kolde vejr. Vi kender jo alle sammen godt hvordan vejret vil blive henover sommeren... Min familie og jeg skal faktisk rigtig mange steder hen i Spanien, der bliver lidt af noget "ø-hop" men bare i byer istedet for ø'er. Hehe :)) Vi kommer bl.a. forbi Malaga, Madrid og Ronda. Glæder mig så meget og der bliver selvfølgelig delt en helt masse her på bloggen. Så læs endelig med for mere fra ferien og i fremtiden


Likes

Comments